Здравейте докторе, да напиша. Изчаках умишлено малко, за да проследя поне два-три дни. Изводи: При нас няма половинчати неща - или ядем от гърда без да искаме добавка (само един път 20 гр.) или пищим и ядем само от шише.
От гърда ядем рано сутрин в 5.00 и после в 8-9.00, след това още веднъж /както пожелае грацията/ или след обяд или вечер. Знаете, аз кърмя с протектори, поради изключително хлътнали зърна и когато гърдата няма мляко /има съвсем малко/ е много мека, съответно силиконовия протектор не се закрепва, няма вакуум, няма мляко, има пищене....Т.е. и да има малко неможем да го сучем. А като почивам се събира, тя веднага засуква и е "all right"
1.Редно ли е да редувам така - кърма и АМ?
Забелязах пъпчици и зачервено в зоната на пелените.
2. Това подсичане ли е? И възможно ли е да се променя урината от въвеждането на АМ?
Защото забелязах промяна в изпражненията - станаха доста по кашести. Не са толова воднисти, но като цвят и аромат
няма промяна.
3. Като пие от шише /взех и подходящо за възрастта + подходящ биберон/ и като гълта чувам как и отива в стомахчето? Нормално ли е това и защо, прегладняла е и е празен или си бълбука просто
Отидохме да вземат посявка, за да видим какво има в нослето? Не съм обнадеждена, не защото очаквам нещо, а защото докато го вземе излизаше да се консултира поне 3 пъти сестрата и възклицава около 15 мин. как не е взимала скоро /ако изобщо е/ секрет на толкова малко бебе, като че ли не е човек, а извънземно. А Кристина си спа през това време.
Идната седмица ще ви кажа какво е положението и ако има нещо да ми кажете как да действам.
Това за сега докторе,
поздрави и благодаря,
Нина