0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: графиката на saraapl
« Отговор #60 -: Октомври 30, 2007, 07:18:28 am »
Графиката показва, че МЦ е ановулаторен

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #61 -: Октомври 30, 2007, 18:36:49 pm »
Т.е. че е като има а всъщност няма така ли?.Ами това покачване какво значи според теб?мила Т се вдига доста рязко -днес е вече 36.81...вчера беше 36.75.А не съм болна.Просто имам нещо странно в корема..Абе едни болки за около 2/3 часа после изчезват и вечерта пак идват...какво е не знам .....:( помогни ми моля те...в петък съм на доки... :balk_145:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #62 -: Октомври 30, 2007, 19:11:21 pm »
Прочетох някъде в един форум че ановулаторен цикъл има когато има налице бременност...възможно ли е да не ми отчита теста за бременност още.?знам че според теб е невъзможно но трябва да разгледам всички фактори...а до петък за докито има време,а ми е мн притеснено....:(:(
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #63 -: Октомври 30, 2007, 19:49:47 pm »
Прочетох някъде в един форум че ановулаторен цикъл има когато има налице бременност...
Как така? 8O Едното изключва другото!
*

saraapl

• 2009
« Отговор #64 -: Октомври 30, 2007, 21:57:10 pm »
Ами не знам.точно това изобщо не ми е ясно....много се нуцдая от помощ... :balk_144:..какво да правя?
*

saraapl

• 2009
« Отговор #65 -: Октомври 31, 2007, 18:27:55 pm »
В петък съм на кръвен тест...поне горе долу ще видим за какво става дума.... :help:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #66 -: Октомври 31, 2007, 20:33:52 pm »
А Т. защо не спада?мнение?  мерси на всички които се включат..:)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #67 -: Ноември 01, 2007, 07:02:26 am »
В петък съм на кръвен тест...поне горе долу ще видим за какво става дума.... :help:
За какво кръвен тест?

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #68 -: Ноември 01, 2007, 13:05:43 pm »
saraapl,стискам ти палци да си бременна,но аз също мисля (по графиката ти),че не си:( ..!защото:
1-ако си мериш температурата ректално,мисля че трябва да е около 37-37.1,дори 37.2,37.3 ...
2-като се погледне цялата ти графика..не се вижда двуфазност..някак през целия цикъл е била на покачване и спадане..няма равномерност в първата фаза,след това да се покачи и да е пак относително равномерна..!при теб няма такова нещо :( ,затова и някои момичета са ти казали че има проблем може би с ову или хормони..,но всяко правило си има изключение,тъй че не се отчайвай ;) !може пек да чуеш хубава новина в петък на кръвния тест(предполагам говориш за b-ЧХГ) :) !желая ти го от сърце, на теб и на всички останали момичетата,да видим двете чертички на тестовете за бременност съвсем скоро!УСПЕХ
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

saraapl

• 2009
« Отговор #69 -: Ноември 02, 2007, 18:28:41 pm »
Мила и аз не знам дали съм бременна.И на теб и на денис го казвам...просто не знам-не искам и тестове да правя защото до гуша ми дойде макар че само от месец пробваме...това не е мн  време :) закоето също не се притеснявам да кажа ...ако стане (дано не става) 1 год и половина тогава ще кажа че се притеснявам...Единственото което ме тревожи е това че и цикъла ми не е редовен...ама това го отдавам както вече споменах на кг които вдигнах след приемането на противозачатъчни и също така и на нервния живот който водя..Знам че трябва спокойствие и не го имам мн често....благодаря на вас че пишете да ме съветвате какво да правя...сега отивам на изследване...после ще пиша за резултатите...до после...
*

saraapl

• 2009
« Отговор #70 -: Ноември 02, 2007, 21:51:16 pm »
докито вижда нещо като торбичка.ама не е 100% сигурно...в понеделник съм пак при него изпила 2 литра поне вода..не знам какво да мисля.... :(
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #71 -: Ноември 02, 2007, 22:03:31 pm »
Знам, че е трудно но се опитай да се успокоиш. И моят съвет е да направиш кръвен.
*

saraapl

• 2009
« Отговор #72 -: Ноември 03, 2007, 22:12:24 pm »
Здравейте момичета .:) днес още един ден минал без лелката...ама ми е много зле.Гади ми се и ми се спинка много.Знам обаче че това и нищо не значи обаче защото докито каза че може и да е от работата и от самия цикъл...Ама аз не се отчайвам де :) ако е положителен супер ако е отрицателен-няма проблем.Ще пробваме пак и пак и пак....:) ама да видим в понеделник след прегледа ще пиша веднага....цунки
« Отговор #73 -: Ноември 03, 2007, 22:13:36 pm »
 :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

saraapl

• 2009
« Отговор #74 -: Ноември 04, 2007, 11:27:13 am »
денис защо вече не ми казваш мнението си?обидих ли те с нещо?ако е така извинявай....не съм искала или съм го направила неосъзнавайки че ще те обидя...ако искаш напиши нещо все пак...целувки  :oops:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #75 -: Ноември 05, 2007, 07:05:43 am »
Не разбира се  :D.
Просто не ми се иска постоянно да се повтарям.
Според мен МЦ е ановулаторен и всеки момент трябва да ти дойде М.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #76 -: Ноември 05, 2007, 09:42:07 am »
добре оценявам мнението ти.днес съм на пълни изследвания при докито...и ако има нещо обезпокоително и дори да няма ще пиша пак..:) мерси на теб и на всички предварително.

PP:започвам да пия вода сега че трябва да отида на доки с пълно коремече :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #77 -: Ноември 05, 2007, 16:13:53 pm »
Ще чакам да разкажеш как е минало  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #78 -: Ноември 05, 2007, 18:27:22 pm »
Оффф след 2 седмици съм на преглед ...отново...според гафиката ми и според това как ми е бил цикъла преди,докито изчисли че нормалния ми цикъл е около 45 дена и според него сега ми закъснява едва почти 1 седмица...което означава че не може да види нищо...т.е. онова нещо там дето е така малко...:( и каза че дори и да ми дойде пак трябва да отида след 2 седмица.. ама съм спокойна :) преглежда ми матката,яйчниците...всичко...беше един многооо дълъг преглед :):):).И ми каза че е супер всичко просто имам по-дълъг цикъл...и ако не е бебе значи въз основа на стрес или нерви(каквито имах),може да закъснее още малко.пък и тези дни кръвното ми ходеше нагоре надолу...:) но иначе всичко е наред :) това е най-важното...а когато и другото дойде-добре дошло ще е  :D

PP:но най важното е че съм здрава!!! :)
« Отговор #79 -: Ноември 05, 2007, 20:43:37 pm »
saraapl,радвам се че се вижда "нещо" както го наричаш  :wink: ,като си ходила на лекар...аз се сетих,че скоро бях чела в една от темите тук,че на едно момиче БТ изобщо не му се качила във лутеалната фаза над 37,но и закъснявало като на теб,седмица,две и накрая на кръвния тест - :balk_16:  ,се оказало че е бременна,затова аз ако съм, няма да се стърпя а ще си пусна един,за всеки случай :)!успех
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!