0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: графиката на saraapl
« Отговор #80 -: Ноември 05, 2007, 20:50:44 pm »
Аз мисля да изчакам защото май е лелката..:) Ама най-важното знаеш ли кое е ..че всичко е наред с мен и матка и яйчници..аз от това се притеснявах :)..А ако се окаже бебе :):):) супер ще е .подарък за рож.ден на мъжлето :wink: .мерси за съвета мила Катя :) :blowingdust:
« Отговор #81 -: Ноември 05, 2007, 20:59:14 pm »
за нищо :D!аз просто винаги съм ужасно нетърпелива...направо не бих издържала да ми закъснява седмица и да не направя кръвен тест!!!хубава вечер sara
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

saraapl

• 2009
« Отговор #82 -: Ноември 05, 2007, 21:06:15 pm »
И аз съм нетърпелива обаче...ще изчакам  :) хубава вечер и на тебе миличка :):):) целувам те силно  :balk_602:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #83 -: Ноември 06, 2007, 07:33:49 am »
докито изчисли че нормалния ми цикъл е около 45 дена и според него сега ми закъснява едва почти 1 седмица.................
Лекарят ти говори неща, които ме карат да се съмнявам в него.
Как така той определи колко е дълъг МЦ при теб и как така ти закъснява 1 седмица?- на базата на какво определи това закъснение?
Според мен трябва да смениш лекаря /мое мнение/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #84 -: Ноември 06, 2007, 18:08:38 pm »
Ами въз основа на циклите ми по дати прди и след започването на хапчетата... :?.Смятахме двамата с него циклите ми от преди около 1 година...аз му показах календара ми и той си прави някакви сметки там...и ако се замислиш сметките са му верни...с хапчета и без горе долу стигам 43-45 дена...хамав цикъл...не знам да ти кажа...аз и при друг ходя ама него го няма сега в испания...ще се върне чак след 1 месец :(. та затова сега този ще ме прегледа.е,поне са и двамата на мнение че съм здрава...просто има нарушение на хормоните което не е чак за умиране...можеше и да е по-зле..оценявам мнението ти мила :).благодаря ти много
*

saraapl

• 2009
« Отговор #85 -: Ноември 07, 2007, 18:27:58 pm »
денис какво мислиш за графиката ми?вече нямам и признаци да ми дойде май...нито болки в корема,нито умора...все едно за 1 седмица и всичко изчезна...не знам какво да си мисля честно да ти кажа...:(
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #86 -: Ноември 08, 2007, 07:37:57 am »
А проверява ли си термометъра- дали отчита вярно?

По графиката - нищо по-различно не мога да ти кажа.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #87 -: Ноември 08, 2007, 09:51:01 am »
сара, не помня дали съм те питала къде мериш БТ..и сигурна ли си че тестовете за ову са отчели вярно,защото ти си я отбелязала около 4 дни след теста..?!НО ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯМЯШ НАД 37 И НЕ СЕ РАЗГРАНИЧАВАТ ЯСНО ТИЯ ПРОСЛУВУТИ ДВЕ ФАЗИ ПРЕДИ И СЛЕД ОВУ-НАПРАВО СИ МИСЛЯ ДАЛИ ПЪК НЕ СИ БРЕМЕННА,защото всичко е строго индивидуално,бях видяла графика на едно момиче при което не е имало висока БТ,а и това течение постоянно дето го имаш...ГО ИМА ПРИ БРЕМЕННИ(так са ми казвали)!!а що се отнася до тестовете за бременност,познавам девойка,на която на двайсти ден закъснение имала"-"тест :D,а после познай при лекаря- се оказала БРЕМЕННА!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:ДА СИ!може да си имала по късна ову,щом не си я засякла с УЗ(което е най сигурно).. :goodluck:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

saraapl

• 2009
« Отговор #88 -: Ноември 08, 2007, 17:53:56 pm »
сара, не помня дали съм те питала къде мериш БТ..и сигурна ли си че тестовете за ову са отчели вярно,защото ти си я отбелязала около 4 дни след теста..?!НО ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯМЯШ НАД 37 И НЕ СЕ РАЗГРАНИЧАВАТ ЯСНО ТИЯ ПРОСЛУВУТИ ДВЕ ФАЗИ ПРЕДИ И СЛЕД ОВУ-НАПРАВО СИ МИСЛЯ ДАЛИ ПЪК НЕ СИ БРЕМЕННА,защото всичко е строго индивидуално,бях видяла графика на едно момиче при което не е имало висока БТ,а и това течение постоянно дето го имаш...ГО ИМА ПРИ БРЕМЕННИ(так са ми казвали)!!а що се отнася до тестовете за бременност,познавам девойка,на която на двайсти ден закъснение имала"-"тест :D,а после познай при лекаря- се оказала БРЕМЕННА!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:ДА СИ!може да си имала по късна ову,щом не си я засякла с УЗ(което е най сигурно).. :goodluck:

Мила катя ову мисля че съм имала него ден защото така ми казаха според някои момичета...не знам,може и да е късна ову и наистина има шанс теста да не ми отчита...днес пак ме болеше ниско доло но няма лелка...ако е така както казваш ще е супер..той и докито каза че с тези ниски Т дето поддържам едва ли ще се види някога положителен резултат...:) мерси миличка много..и мъжа ми да ти кажа вече ми говори едни неща..аз не знам какво да мисля...затова все вас питам.. :oops:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #89 -: Ноември 08, 2007, 20:13:44 pm »
Катя първо си мислих че нещо не е наред с това течение и питах докито всичко наред ли е.да не би да имама някакво възпаление а той ми каза че всичко си е в норма...значи няма проблем ама както и ти каза винаги имам течение-кога белтъкообразно кога бяло,винаги има.и не знам за тестовете,уж все купувам хубави-нищо не отчитат.единия нищо не излезе,на другия имаше уж втора многоооо бледа черта след това на третия само една ...абе хамава история..малко ми писна да си правя тези тестова.на 19 ще видим...:)тогава съм на доки да гледаме тъпо в монитора...:):)(аз гледам тъпо де,той човека си знае) :oops:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #90 -: Ноември 08, 2007, 20:18:12 pm »
denis,katia13 мислите ли че ову може да е било на 33 ден от МЦ.само искам да питам има ли шанс??? :?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #91 -: Ноември 09, 2007, 07:34:02 am »
denis,katia13 мислите ли че ову може да е било на 33 ден от МЦ.само искам да питам има ли шанс??? :?
Има  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #92 -: Ноември 09, 2007, 17:43:35 pm »
Има  :D

мале колко е далече 19... 8O до тогава не знам как ще изтърпя за докито....мерси denis.злато си :) :bighug:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #93 -: Ноември 10, 2007, 00:01:36 am »
денис кога според теб мога да разбера дали има бебе ако приемем че О. е била на 33 ден???т.е. кога да отида на доки или тест? примерно...на 19 имам час.дали ще е достатъчно времето да се види нещо по-определено?

РР:говоря принципно ако е имало О....мерси предварително
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #94 -: Ноември 10, 2007, 08:10:41 am »
Ако О е била на 33 ден от МЦ - на УЗ на 56-57 ден от МЦ.
Не може ли да пуснеш кръвен тест за ЧХГ?

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #95 -: Ноември 10, 2007, 20:57:39 pm »
Ако О е била на 33 ден от МЦ - на УЗ на 56-57 ден от МЦ.
Не може ли да пуснеш кръвен тест за ЧХГ?

не мога да си взема час...мога де ама чак след около 20 дена. :( май е по добре да изчакам до 19 нали? пък каквото стане вече миличка...ако е писано сега да е-супер :) ако пък не-пак ще пробваме.няма да се предам я :):)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #96 -: Ноември 11, 2007, 10:10:46 am »
57 ден от МЦ е на 15.11 /ако не бъркам/ - така че преглед на 19.11 е добре - това са 4 дена повече, вероятността да се види /ако има нещо/ е още по-голяма  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #97 -: Ноември 11, 2007, 13:34:25 pm »
57 ден от МЦ е на 15.11 /ако не бъркам/ - така че преглед на 19.11 е добре - това са 4 дена повече, вероятността да се види /ако има нещо/ е още по-голяма  :D

мила искам да попитам какви са стойностите които трябва да има тялото ми ако съм бременна..за да излезе на тест? на опаковката винаги пише че дори и да е отрицателен трябва да отидеш на доктор..
« Последна редакция: Ноември 11, 2007, 13:37:46 pm от saraapl »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #98 -: Ноември 12, 2007, 08:06:36 am »
Когато е повече от 5 mIU/ml - има бременност. - това е за кръвта.
В урината се улавя когато е повече - зависи от теста - 20-25 мМЕ /мл

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #99 -: Ноември 12, 2007, 18:42:46 pm »
аха...ясно.мерси миличка аз не знам още какво ще види докито...
А има ли вероятност да имам ниски стойности и затова да не ми излиза на оринния тест? и тъй като засега кръвен не мога....има ли вероятност?? благодаря мила денис че ми помагаш... :D