0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
Re: графиката на saraapl
« Отговор #120 -: Ноември 18, 2007, 01:48:45 am »
verra при мен е по трудно да отида ей така преди да имам час запазен..живея в испания..и ми дават час за след един месец...а понеделник е след 3 дена... :? това е положението.. а за доктора защо да го сменя?
Мила Сара!Свикнах да влизам и да ти поглеждам графиката и да се надявам, че и днес не ти е дошло.Аз живея в САЩ - Ню Джърси и положението с докторите и тук не е по-различно.Аз поне днес,след 1 година (!) чакане и караници с Държавата,най - после получих щатска здравна осигуровка- за мен и 14 годишния ми син.Сега чакам картата да пристигне по пощата...
Много е мъчително да не можеш да отидеш на лекар когато искаш и където искаш.
Освен ако не си богат,разбира се... :?
И като си помисля, че това са великите САЩ. :(
Чакам с нетърпение понеделника,да пишеш веднага като се върнеш.Аз ще проверявам от работа-ако мога!Дано си бременна!!!!!!!!
« Последна редакция: Ноември 18, 2007, 01:50:43 am от daniski »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #121 -: Ноември 18, 2007, 08:58:43 am »
Мила денис на мен ми мирише на много червено тази седмица...:( нещо така съм си вкарала в главата че ще е ...не знам ..понеделник ще разбера ..и ти ще разбереш де  :oops: (пък и Т падна)..дават ми знак.аз пък си приготвих памперс...:(
Човек никога не знае какво ще се случи/или при нас какво се е случило/. Зачеването си е чудо и затова ние се надяваме до последно дори и фактите да говорят друго. Не са малко случаите в които, всичко до един момент е показвало едно и изведнъж - друго.
Много ти се насъбра с това чакане, аз ти желая от сърце да  е станало чудото  :D
/Стискам палци за памперсите :wink:/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #122 -: Ноември 18, 2007, 16:51:07 pm »
Мила денис на мен ми мирише на много червено тази седмица...:( нещо така съм си вкарала в главата че ще е ...не знам ..понеделник ще разбера ..и ти ще разбереш де  :oops: (пък и Т падна)..дават ми знак.аз пък си приготвих памперс...:(
Човек никога не знае какво ще се случи/или при нас какво се е случило/. Зачеването си е чудо и затова ние се надяваме до последно дори и фактите да говорят друго. Не са малко случаите в които, всичко до един момент е показвало едно и изведнъж - друго.
Много ти се насъбра с това чакане, аз ти желая от сърце да  е станало чудото  :D
/Стискам палци за памперсите :wink:/

Мерси мила...Днес ми се вдигна доста Т...и ми е малко замяно-всичко обаче го отдавам вече на нерви и мисли...като мине прегледа веднага ще пиша..целувки..
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #123 -: Ноември 18, 2007, 17:41:31 pm »
Ще чакам, а ти се успокой. Всичко ще е наред  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #124 -: Ноември 18, 2007, 19:27:19 pm »
Здравей, пожелавам ти утре цялото спокойствие и късмет на света. Дано да има добри новини. Ще ти стискам палци да видиш утре една малка точица, която след време да осмисля живота ти.
Прегръщам те.
*

saraapl

• 2009
« Отговор #125 -: Ноември 18, 2007, 20:27:26 pm »
Здравей, пожелавам ти утре цялото спокойствие и късмет на света. Дано да има добри новини. Ще ти стискам палци да видиш утре една малка точица, която след време да осмисля живота ти.
Прегръщам те.

[/quздравейте и на вас...:) Б;агодаря ви че ме подкрепяте denis i Nataly*. Не знам какво ще правя без вас...Целувам ви много силно и утре нешременно ще си мисля на прегледа как ме подкрепяхте в това време в което си мислех какво ли не :) Много ви обичкам и ви пожелавам само най хубави неща да се случват във вашият живот :) утре ще пиша след прегледа .....днес цял ден спинках.:)  :blowingdust2:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #126 -: Ноември 19, 2007, 21:30:09 pm »
Мила не съм бременна но поне е имало О. това е от докито..засега.Има проблем с хормоните но това не е толкова страшно ми каза докито.и още нещо ми каза-да изчакам поне 3-4 цикъла и тогава да видим какво ще стане.а пък ако през това време стане чудото..:)добре дошло..Иначе има едно напрежение в гърдите и предполагам че тези дни ще дойде лелката :) мерси мила че ми помагаш във всичко мила...ако не ти пречи продължавай :):) целувам те силно денис!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #127 -: Ноември 21, 2007, 08:18:43 am »
Този лекар не ми харесва.
Дали ще ходиш при него или не -все тая.
Ако е имало О. кога е била и той как разбра?
Как така ще чакаш 3-4 месеца просто така?
Вижда се че има проблем и е редно той да разбере причината?
По някога това отнема години.
Май му се ядосах много  :D
Можеш ли да си пускаш сама изследвания?/хормони/

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #128 -: Ноември 21, 2007, 18:13:11 pm »
Този лекар не ми харесва.
Дали ще ходиш при него или не -все тая.
Ако е имало О. кога е била и той как разбра?
Как така ще чакаш 3-4 месеца просто така?
Вижда се че има проблем и е редно той да разбере причината?
По някога това отнема години.
Май му се ядосах много  :D
Можеш ли да си пускаш сама изследвания?/хормони/

сега ще ти напиша какви ми иска той-аз да си пусна де.той ще ги разчете след това..ще ти ти ги напиша на латиница или поне в испания както ги написаха..ама мисля че ще разбереш:
-Т3
-Т4
-ТSH
-Prolactina
-F.S.H.
-L.H.
-estradiol
-progesterona
-testosterona
Това иска да си пусна...ама сега точно не мога..ама мисля тези дни да отида(просто имам много работа) затова...И след това ми каза едно лекарство за хормоните...ама не било противозачатъчно каза...ти какво мислиш? малко ме притесни...
*

saraapl

• 2009
« Отговор #129 -: Ноември 21, 2007, 18:31:03 pm »
мила много вече съм изнервена ...да взема да си почина мало ли какво...да спра да меря или точно сега е важно да го правя..Графиката ми стана километрична  :oops: направо ме е срам като я видя.Баси на хората им идва а аз..нито бебе нито лелка-нищо! :( помогни ми какво да правя..
*

saraapl

• 2009
« Отговор #130 -: Ноември 21, 2007, 18:41:00 pm »
имам още един въпрос.Може ли да ми обясниш всяко едно от нещата за какво е.напромер пролактина с общи думи е стресов хормон ..ами другите?мерси мила предварително..обицхкам те много :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #131 -: Ноември 22, 2007, 07:49:05 am »
сега ще ти напиша какви ми иска той..........
Не бях разбрала- вземам си думите обратно за лекарят ти. :D
Много е важно половите хормони да ги пуснеш в един МЦ /ЛХ,ФСХ,Е2 - тези на 3 ден от МЦ  и Прогестерон- на 7 ден след доказана О./
Другите когато искаш.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #132 -: Ноември 22, 2007, 07:51:56 am »
имам още един въпрос.Може ли да ми обясниш всяко едно от нещата за какво е.напромер пролактина с общи думи е стресов хормон ..ами другите?мерси мила предварително..обицхкам те много :)
Цитат
Пролактинът е хормон, който се произвежда и секретира от аденохипофизата (предна част от хипофизната жлеза). Отговорен е за синтезата на кърма у жената.
По време на лактация пролактинът блокира действието на гонадотропните хормони върху яйчниците и обуславя аменореята при жената през първите месеци след раждане
Повишените количества на пролактин в женския организъм често са причина за стерилитет. Признаците на завишен пролактин в кръвта са: болезнени гърди, разконцентрирано зрение, болки в главата. При много високи количества пролактин често се образува и аденом в хипофизата (малък тумор в мозъка). Лекува се с медикаменти или оперативно

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #133 -: Ноември 25, 2007, 22:34:43 pm »
здрасти мила денис.аз пак съм тук с малко закъснение...сега съм малко по спокойна и исках да те поздравя....още нямам цикъл но и това ще стане скоро мисля..мерси за всичко и пак помагай като можеш.мерси предварително...чао и до скоро
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #134 -: Ноември 26, 2007, 07:54:31 am »
здрасти мила денис.аз пак съм тук с малко закъснение...сега съм малко по спокойна и исках да те поздравя....още нямам цикъл но и това ще стане скоро мисля..мерси за всичко и пак помагай като можеш.мерси предварително...чао и до скоро
За нищо  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #135 -: Ноември 28, 2007, 21:55:56 pm »
мила здравей :) имам един въпрос към теб.да чакам ли само да дойде според теб или е по-добре да започна лекарства...по принцип то ще дойде няма начин да не дойде обаче колко мога да чакам...а и честно казано не искам да пия нищо мила :( поболявам се от мисълта че отново трябва да пия някакви хапчета а било то и аналгин..:( помогни ми мила приятелко....благодаря
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #136 -: Ноември 29, 2007, 08:02:23 am »
мила здравей.............
На твое място не бих чакала - нямам тези нерви. :D
Може лекарят ти да ти назначи някакъв прогестин и до максимум 10 дена ще ти дойде.
Не мисля че това ще ти навреди в случая /дори би помогнало за следващият МЦ/
Поговори с лекарят си

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #137 -: Декември 05, 2007, 23:16:17 pm »
здрасти мила как си малко преди коледните празници :) Аз съм горе долу добре ама все още няма да нанасям в графиката защото нямам лелка ...:( но няма нищо и все още чакам,и все пак идва и коледа и може и нещата за мен да се пооправят :).това е от мен засега и ако искаш да ми дадеш съвет пиши ок? мерси мила предварително...
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #138 -: Декември 06, 2007, 16:06:50 pm »
Не е лесна твоята, но браво за търпението и волята да устояваш психически на това чакане. Голям си ни герой - дано това чакане да се възнагради много скоро с една приятна новинка :wink:

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #139 -: Декември 07, 2007, 23:47:25 pm »
Не е лесна твоята, но браво за търпението и волята да устояваш психически на това чакане. Голям си ни герой - дано това чакане да се възнагради много скоро с една приятна новинка :wink:
Чета тук там за щитовидната жлеза и да ти кажа сякаш за мен са писали...знам че е странно ама си е така...:( за мое съжаление де..но сега съм на диета (каквато аз си знам) за да има наистина голям ефект! такова ми трябва и дано стане и малко трябва да намаля среса естествено де..това е задължително.мерси за думите мила окуражителни са много...доста съм силна в някои отношения но не мисля че в това успявам :(..искам да знаете ти и всички че ви чета редовно просто нямам много време и честно да си кажа сега не искам да пиша в графиката си,срам ме е!някои момичета имат вече втори или трети цикъл а аз... :oops:..нямам думи...като ми дойде ще започна веднага нова графика...дано е скоро че това ме убива ...до скоро мила денис..