0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: графиката на saraapl
« Отговор #680 -: Септември 03, 2008, 20:01:12 pm »
Дойде ми :) ама се радвам защото поне се нормализира цикъла ми :) и пак с нови сили след няколко дена...Може би е имало висока БТ ама с това че не мерих БТ не мога да разбера :) поне мисля че нещата се нареждат :):) ама тези днио имах повечко работа и бях малко нервна и може би затова по-рано ..очаквах го иначе на 25 ден... божа работа :) докито каза че няма нищо притеснително-с тази ранна О..
« Последна редакция: Септември 03, 2008, 20:03:50 pm от saraapl »
*

saraapl

• 2009
« Отговор #681 -: Септември 07, 2008, 13:58:02 pm »
Милички как сте? :) аз съм добре и сега пак ловуваме..подреди ми се цикъла и докито и мъжлето ми са много доволни-аз не искам да ми идва поне за 9 месеца :):) странно нали ?! до скоро като имам новини ще пиша..само моля от време на време като имате време да ми помагате с графиката :) целувам ви силно :)
« Отговор #682 -: Септември 07, 2008, 18:32:55 pm »
Сара,виждам че стимулирате отново този месец.Стискам палци.
*

saraapl

• 2009
« Отговор #683 -: Септември 07, 2008, 19:49:05 pm »
Ами дам.. този и другия месеци след това спираме за дълго време :) със стимулацияата имам предвид.Повече от 3 пъти не иска докито...И дано да си тръгне нормално цикъла и може и да стане по нормалния начин-важното е да има О. :) засега Бт е нормална каквата беше и предния месец..Ама този път я нанасям за да мога добре да се ориентирам по графиката.. И вие де за да ми помагате :) дано сега вече в работата ми е малко по спокойно че лятото имах много ама много работа,а докито всеки път ми казва да си почивам повече ... ама как да стане.Аз съм нещо като шеф на подготовките за 3 ресторанта-храна вино ...всичко..И имам много бягане..И писане до късно.. :) благодаря ви милички :) 
« Последна редакция: Септември 07, 2008, 20:41:36 pm от saraapl »
*

saraapl

• 2009
« Отговор #684 -: Септември 09, 2008, 21:30:17 pm »
как ви се вижда графиката ми ???  :?
« Отговор #685 -: Септември 09, 2008, 22:43:25 pm »
Раничко е да се коментира :DСара.
*

saraapl

• 2009
« Отговор #686 -: Септември 09, 2008, 23:27:08 pm »
днес много ме боли главата...дали е от клости.. нямам си идея.И другия месец го пия и след това спирам да почивам... :) благодаря ти мила роузи :):)
*

saraapl

• 2009
« Отговор #687 -: Септември 10, 2008, 08:38:58 am »
добре се движи ми се струва БТ до момента... все пак е едва 8 ден от МЦ..
*

saraapl

• 2009
« Отговор #688 -: Септември 11, 2008, 19:45:21 pm »
denis имаш ли мнение? и другите разбира се :) целувки
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #689 -: Септември 12, 2008, 07:08:59 am »
Отговорих ти вече - до тук е ОК.  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #690 -: Септември 12, 2008, 14:06:16 pm »
Сара възможно ли е вчера да ти е била ОВ толкова рано, колко ти е дълъг цикъла. Сложете и днес сърце пък каквото стане. Успех.

*

saraapl

• 2009
« Отговор #691 -: Септември 12, 2008, 20:42:53 pm »
Сара възможно ли е вчера да ти е била ОВ толкова рано, колко ти е дълъг цикъла. Сложете и днес сърце пък каквото стане. Успех.

Офф ние сърца ще сложим ама... цикъла ми е много трудно да го определя колко е дълъг..например след мисед-а ми дойде чак на 55 ден.обаче последния ми беше на 22 ден.. така че-аз си смятам че и този ще е на 22/24 ден някъде.. не знам.По принцип този и другия месец съм на стимулация и то от 4 до 9 ден..ама си мисля че по принцип веднага след нея (стимулацията) настъпва О. не знам и аз.. имате ли мнение? ще изчакам няколко дни и ако се повиши или се задържи поне висока.. значи може да говорим за много ама много ранна О..  8O
*

saraapl

• 2009
« Отговор #692 -: Септември 13, 2008, 08:34:26 am »
Още се вдигна днес БТ... това би трябвало да е хубаво че стои висока :)
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #693 -: Септември 13, 2008, 10:29:37 am »
И аз мисля че е добре че БТ се повишава ако ОВ е минала това бибило прекрасно.

*

saraapl

• 2009
« Отговор #694 -: Септември 14, 2008, 12:10:42 pm »
като гледам как се развиват нещата май май е минала :) не знам.Утре ако е така висока Бт също и започвам дуфастона..мерси за коментарите милички :) и за помощта разбира се  :wink: ще продължавам да ви държа в течение на нещата
*

saraapl

• 2009
« Отговор #695 -: Септември 16, 2008, 20:01:15 pm »
офф толкова ми е сложно този месец че чак и докито се чуди каква е тази ранна О.
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #696 -: Септември 16, 2008, 20:04:28 pm »
Мила не е толкова важно кога е била ОВ важно е да сте хванали момента а вие имате сърце според мен в точния ден дано да имате успех.

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #697 -: Септември 16, 2008, 20:05:27 pm »
Мила не е толкова важно кога е била ОВ важно е да сте хванали момента а вие имате сърце според мен в точния ден дано да имате успех.

*

saraapl

• 2009
« Отговор #698 -: Септември 16, 2008, 20:09:32 pm »
на мен ми е много трудно и с тезидоктори не знам как да се оправя...казват че няма проблем ама не става -е то не че е много времето откакто пробваме..има няма 6/7 месеца обаче ..не знам.нещо ме притеснява.много е рано тази о. (ако е имало О. де). на 6 ден от цикъла при пиенето на клости имах фоликул.. ама не помня колко беше... :( и сега утре съм на доки да видим има ли спукан фоликул или е задържан..дано да не е ......скапана съм направо...толкова графики и БТ и не знам си какво...след миседа май ми се събра много... :( а другата седмица на 25 имам рожден ден..нямам желание изобщо..така съжелявам че стана така юни месец с бебето...
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #699 -: Септември 16, 2008, 20:15:53 pm »
Мила я не се отчайвай моля те, първо мисля че нямаш проблем със забременяването то сипролича през юни, 6-7 месеца опити са нищо време така че горе главата и право напред, важно е да уцелите момента на ОВ и да пиеш нужните лекарства за да не се повтори отново това нещастие което ти се случи. Успех мила и горе главата.