0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: графиката на saraapl
« Отговор #760 -: Октомври 15, 2008, 20:25:03 pm »
Миличка за съжаление не съм много компетентна.Ако можех да ти помогна със съвет или знания,на драго сърце бих го направила.Чувала съм само,че тази болка около гърдите,и по-специално-ореолите,може да е признак на бременност.Но те съветвам да се посъветваш с лекар,който да ти даде най-добрия отговор!
Надявам се,всичко да е наред.Дано има момичета,които да знаят повече и да ти дадат някаква насока по проблема!
Успех ти пожелавам и ще следя какво става при теб!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #761 -: Октомври 15, 2008, 20:37:26 pm »
благодаря ти мила.. и аз съм чувала за ореолите ама... как да си кажа ами дам това е!не мога да преценя..на моменти стават по тъмнички и тези техни" пъпчици"..ей така си набухват самички.. и не мога да си взема душ като хората..само да прокарам душа през гърдите и умирам от болка... това ми е странно..и за тест рано ли е много? не мислех да правя ама...  :?
« Отговор #762 -: Октомври 15, 2008, 21:10:12 pm »
Сара,май е раничко за тест.Знам че чакането убива ,но няма как.На мен тези болезнени гърди като симптом ми харесват :Dдано е това .Опитай се да мислиш положително и след няколко дни ще стискам палци да ни зарадваш.
« Отговор #763 -: Октомври 15, 2008, 21:50:28 pm »
Сара прави тестче щом нямаш търпение.Какво толкова ще стане , ако е положителен- ще се успокоиш, ако е отрицателен- не е фатално все пак е рано и не е сигурно, че показва вярно. Може и да ми се накарат другите момичета, но според мен не е толкова страшно да направиш теста по- рано, след като нямаш търпение. Но си вземи тест с по-голяма чувствителност  :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #764 -: Октомври 15, 2008, 21:53:25 pm »
ами ще поизчакам..говорих с докито и той ми каза че е много рано-само една седмица от О. е минала... така че трябва да изчакам поне още 1 седмица... :) няма значение защото така или иначе не мисля много положително този месец :) благодаря Ви на всички :)
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #765 -: Октомври 15, 2008, 21:54:43 pm »
благодаря ти мила.. и аз съм чувала за ореолите ама... как да си кажа ами дам това е!не мога да преценя..на моменти стават по тъмнички и тези техни" пъпчици"..ей така си набухват самички.. и не мога да си взема душ като хората..само да прокарам душа през гърдите и умирам от болка... това ми е странно..и за тест рано ли е много? не мислех да правя ама...  :?
О, миличка, това с гърдите ми е толкова познато. И моите са така. И това с душа е точно така, а за първи път ми се случва. И при мен знаеш какъв е резултата. Така че направи си едно тестче нищо, че е рано. Пожелавам ти да видиш двете чертички от цялото си сърце.
*

saraapl

• 2009
« Отговор #766 -: Октомври 15, 2008, 22:46:51 pm »
ами не знам... мисля да изчакам още малко :) мерси ели :)
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #767 -: Октомври 15, 2008, 23:05:16 pm »
ами не знам... мисля да изчакам още малко :) мерси ели :)
Ти си знаеш най-добре миличка. Аз ти стискам палци все пак.
*

saraapl

• 2009
« Отговор #768 -: Октомври 15, 2008, 23:11:31 pm »
 :bighug: :balk_21:
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #769 -: Октомври 16, 2008, 09:20:57 am »
Миличка изтърпи още малко мила, рано е за тест а и да направиш тест няма да е с втора плътна черта и пак ще си объркана, ще издържиш още малко,1 иначе това с гърдите си е направо бременен симптом и БТ е добре и е постоянна, :crossfingers: :bighug: :goodluck:

*

saraapl

• 2009
« Отговор #770 -: Октомври 16, 2008, 20:10:25 pm »
днес ми се гади ама не съм повръщала..това може ли да се дължи на това че ще ми дойде..? вс еси мисля че не съм "хванала" този месец..та затова на лелка ги отдавам тези неща.ей сега видях докито и той каза да изчакам деня на лелката или един ден след това...и даже и тогава може да е за мен рано...моя позната ей сега преди няколко дена ми каза че когато е била бременна теста не я е хванал до 2 месец..все отрицателен бил  8O пък милата си знае-тя е като часовник! ..аз не съм много часовник макар че псоледните месеци са все по добре и по добре нещата при мен..но все пак...та на въпроса-гаденето може ли да е симптом за лелка???
*

saraapl

• 2009
« Отговор #771 -: Октомври 16, 2008, 22:35:21 pm »
милички ...взех си тест ама не съм го правила... защото е още рано но искам и да е тука с мен... чета много форуми и навсякъде пишат хората едно-тест след закъснение!!! и доктора така каза.Иначе имам 5 дена до цикъла.И ева 8 са минали от О. имате ли мнение по въпроса..те май много въпроси станаха  :oops:
« Отговор #772 -: Октомври 16, 2008, 22:36:18 pm »
Саричка,симптом гадене може да има при бременност,лелка ,настинка ...а може и да е плод на въображение заради силното желание за бебчо :)Така че успокой се,не се вглеждай наистина толкова много във всяко неразположение.Успех и нали си знаеш :crossfingers:
« Отговор #773 -: Октомври 16, 2008, 22:39:34 pm »
Така като гледам имаш мерак да правиш тестче :D,а и едва ли ще устискаш щом го имаш в наличност,поне аз не бих устояла.Рано е наистина,но ти си знаеш.
*

saraapl

• 2009
« Отговор #774 -: Октомври 16, 2008, 22:43:28 pm »
супер е рано и ще излезе нереален...дори и да е отрицателен или положителен.ще изчакам и сега все пак съм спокойна...мъжлето ми много ме подкрепя че каквото и да стане.. :) винаги ще станем мама и тати :) щастлива съм много и може би съм превъзбудена :) мерси роузи ще те послушам -успокоение и само успокоение каквото и да е! все пак идват нови и нови месеци докато един...
« Отговор #775 -: Октомври 17, 2008, 05:55:04 am »
saraapl , наистина е раничко за тест сега.Можеш да направиш кръвен тест на 11 ден.БТ е много хубава досега. :goodluck:Пожелавам ти от сърце положителен тест.
*

saraapl

• 2009
« Отговор #776 -: Октомври 17, 2008, 08:29:58 am »
БТ си стои непроменена...което не значи че няма да  ме изненада лелеката с гръм и трясък :) иначе това гадене ме притеснява малко...ама чеъох снощи на различни места че може да се дължи и на цикъл,така че.. :) благодаря Ви милички..и все пак ако имате менние имам 4 дена все още преди лелката ...
*

saraapl

• 2009
« Отговор #777 -: Октомври 17, 2008, 23:15:21 pm »
Милички... днес ме скъса десния ми яйчник..направо ме направо луда,и аз си мисля че скоро ще съм в червено..  :? жалко мислех че този ще е моя месец....
« Отговор #778 -: Октомври 18, 2008, 22:36:50 pm »
Сара,горе главата няма да се даваш толкова лесно ,я виж каква хубава графика се заформи :wink: :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #779 -: Октомври 19, 2008, 10:30:37 am »
Сара,горе главата няма да се даваш толкова лесно ,я виж каква хубава графика се заформи :wink: :crossfingers:

А не би ли трябвало да спадне БТ сега преди лелка...?аз не се предавам ама си мисля че не е станало..нещо ме гложди отвътре