0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: графиката на saraapl
« Отговор #840 -: Февруари 02, 2009, 22:42:15 pm »
Е Сара,нали знаеш девиза"Няма лелка,има надежда" :DНикакви лелки :wink:.
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #841 -: Февруари 02, 2009, 23:24:31 pm »
Е Сара,нали знаеш девиза"Няма лелка,има надежда" :DНикакви лелки :wink:.
дано дано :)
*
« Отговор #842 -: Февруари 04, 2009, 12:25:10 pm »
Сисинка,
Да няма6 новини за нас  :ask:???????????
 :goodluck:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*

saraapl

• 2009
« Отговор #843 -: Февруари 04, 2009, 20:29:10 pm »
Сисинка,
Да няма6 новини за нас  :ask:???????????
 :goodluck:

Мила за съжаление засега чакам лелката :) спокойно съм защото не очаквам нищо особено този месец така че...няма и да се разочаровам :) цунки от мен
*

saraapl

• 2009
« Отговор #844 -: Февруари 05, 2009, 20:10:00 pm »
Милички мои.... днес бях на доки и нещата хем са добре хем не много..значи съм имала О. обаче е била доста късно което според доки не е много добре..Не разбрах обаче защо..ако има някой обяснение благодаря предварително :) Та така че спорд доки цикъл очаквам след около 4/5 дена ..Но иначе нещата не са лоши. :) просто трака много трудно ще хвана ловуването :) а най-добре да ловуваме през целия цикъл ..добре дошло за мъжлето :):)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #845 -: Февруари 07, 2009, 09:58:29 am »
Според мен дори и късна, О си е О. и ако е писано ще стане и тогава.
Ако имаш МЦ 40 дни няма как да искаш О да ти е на 14 ден от МЦ. О. се определя спрямо средната дължина на МЦ. А ти си с нередовна М. и дори е похвално, че е имало О.
Друго е, ако си с редовен МЦ от 30-32 дни и О. ти е 27 ден от МЦ, тогава има вероятност да има проблем с ЖТ /да има по-кратък живот/, с яйцеклетката и т.н..., но това си е просто хипотеза.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #846 -: Февруари 07, 2009, 19:44:33 pm »
Благодаря ти денис :) ами на мен си ми дойде нормално както ми каза и докито..на 41 ден от МЦ. И според него О. е имало на 26 ве4ертта срещу 27.. Сега този месец започвам редовно да меря БТ и да докладвам на спецовете :) Помагайте :):) целувки отивам сега на рожден ден на мамаааа става на 50 :):) купих и много ама много хубави златни обици !до скоро миличкиииии
*
« Отговор #847 -: Февруари 07, 2009, 20:05:13 pm »
Весело изкарване на рождения ден :party: !!!!!!!!!!!
6те те наблюдавам този месец  :D
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
:balk_21:

*
« Отговор #848 -: Февруари 08, 2009, 12:49:13 pm »
 :D Весело искарване на рожденния ден!!! Да ти е жива и здрава :cheerleader: Много хубав подарък си й избрала :D
*

saraapl

• 2009
« Отговор #849 -: Февруари 08, 2009, 13:32:27 pm »
:D Весело искарване на рожденния ден!!! Да ти е жива и здрава :cheerleader: Много хубав подарък си й избрала :D

Благодаря Ви милички :) Ама има нещо което ме притеснява..Не много но все пак.Значи вече 3 ден от МЦ имам леко кървене което май е по точно кафеникаво..Имах преди време (около 1 година )такъв цикъл..и докито ми каза че има и такива цикли... Но не би трябвало да е нещо лошо нали..защото по принцип не ми е само ден два ами си продължава около 5/6 дена просто е по -оскъдно  :oops: Май много се притеснявам :) трябва по-спокойно да го давам
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #850 -: Февруари 08, 2009, 14:48:03 pm »
Аз също съм с късна Овулация и това не ми попречи 2 пъти да забременея. За нещастие правя мисседи, но това няма общо с овуто.
Успех
*

saraapl

• 2009
« Отговор #851 -: Февруари 10, 2009, 00:09:53 am »
Аз също съм с късна Овулация и това не ми попречи 2 пъти да забременея. За нещастие правя мисседи, но това няма общо с овуто.
Успех

и аз съм минала по този път,преди няколко месеца.. :) но всичко ще е наред сигурна съм.А по принцип не се притеснявам дали е късна или ранна О. а дали изобщо я има.Аз съм или по-точно бях с нередовен цикъл,защото сега съм средно на 32 дни..е този месец малко повече напрежение имаше,работа и се отрази..Но поне имаше О. това е важното..А и имах съмнение за мъжки фактор но тъй като мястото и времето когато е правено изследването са под всякаква критика не вярвам..И сега живот и здраве другия месец сме на основни изследвания и двамата за всеки случай :) при мен досега проблема беше главно О. засега успяваме да го решаваме.Дано и скоро се получи :):) успех и на теб и благодаря за подкрепата :):)
*
« Отговор #852 -: Февруари 12, 2009, 17:16:13 pm »
Здравей, Сиси  :D!
Много си редовна с меренето този месец, то4но както обе6та..........
Не му мисли много за мъжкия фактор о6те отсега. Из4акай да минат изследванията и тогава 6те се види. Една ло6а спермограма ни6то не озна4ажа. Трябва да се направят поне о6те една или две и тогава да се направи диагнозата.
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:

*

saraapl

• 2009
« Отговор #853 -: Февруари 12, 2009, 21:36:31 pm »
Здравей, Сиси  :D!
Много си редовна с меренето този месец, то4но както обе6та..........
Не му мисли много за мъжкия фактор о6те отсега. Из4акай да минат изследванията и тогава 6те се види. Една ло6а спермограма ни6то не озна4ажа. Трябва да се направят поне о6те една или две и тогава да се направи диагнозата.
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:

Мила... да ти кажа нещо.Клиниката където правехме изследванияата е всичко друго но не и по срерилитет..Знам че може би си търся повод но дори и след толкова време не съм сигурна в изследванияата..Искам да кажа че не мисля че са достоверни..Просто съм чувала че такива неща се правят по по-специален начин.Но..тогава бях отчаяна че не ми идва и се "набутах" май на първото място.Както и да е... сега съм по-спокойна :) и си меря БТ редовно :) И мисля че всичко ще е наред с нас и следващите опити :) при теб как са нещата?
*

saraapl

• 2009
« Отговор #854 -: Февруари 13, 2009, 20:35:03 pm »
Помагайте моля!!! днес слузта целия ми ден е една такава разтеглива и усещам придърпвания ниско долу...Малко взех да се чудя възможно ли е скоро да е О. в такъв случай..Слузта беше кремообразна но по принцип след такава винаги е и белтъкообразната...благодаря Ви предварително :) и не е ли много рано за О????
*
« Отговор #855 -: Февруари 13, 2009, 22:27:34 pm »
Според мен е раничко за овулация, но има и момичета забременели в началото на цикъла По добре прави тестове за овулация - те ще те ориентират най-правилно :) Също като видиш фертилна слуз - хубаво е тогава да имате полов контакт
 Успех мила и дано одисеята ни скоро приключи :goodluck:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #856 -: Февруари 15, 2009, 12:11:37 pm »
Според мен е раничко за овулация, но има и момичета забременели в началото на цикъла По добре прави тестове за овулация - те ще те ориентират най-правилно :) Също като видиш фертилна слуз - хубаво е тогава да имате полов контакт
 Успех мила и дано одисеята ни скоро приключи :goodluck:

Благодаря ти мелодийке :) Ами за съжаление днес е неделя и не ми се ходи до съседното градче за тестове за О. но не мисля че до един два дена ще настъпи..и все пак това странно чувство в гърдите и сузта ..  :ask:
*
« Отговор #857 -: Февруари 15, 2009, 13:09:04 pm »
Щом нямаш възможност да направиш тестче може да сложите още едно сърчице. :)Но си мисля че е по-добре другата седмица още понеделник да си набавиш тестовете и да ги започнеш .Така ще сте сигурни кога точно да действате :)
*
« Отговор #858 -: Февруари 15, 2009, 19:20:09 pm »
И аз мисля 4е е малко рани4ко за овулация  :D, о6те пов4е 4е при теб МЦ е малко по-дълъг  :wink:.
Но подкрепям Песни4ка, 4е 6том има съмнение, е по-добре да се действа  :eggsperm:, макар 4е сте се постарали добре  :wink:.
Утре си купи тестове и запо4ни да ги прави6 след ден-два. Бих из4акала малко с тестовете. Наблюдавай цлузта, когато стане разтеглива като белтък, на другия ден запо4вай с тестовете.
Ако мога да ти бъда полезна, 6те ти кажа, 4е аз си купувам тестовете (за овулация и за бременност) по Интернет. От тази страница: http://www.farmatest.es/
Много съм доволна и са адски бързи с доставката  :D.
 :crossfingers: :goodluck:
 :bighug:

*

saraapl

• 2009
« Отговор #859 -: Февруари 15, 2009, 20:31:13 pm »
И аз мисля 4е е малко рани4ко за овулация  :D, о6те пов4е 4е при теб МЦ е малко по-дълъг  :wink:.
Но подкрепям Песни4ка, 4е 6том има съмнение, е по-добре да се действа  :eggsperm:, макар 4е сте се постарали добре  :wink:.
Утре си купи тестове и запо4ни да ги прави6 след ден-два. Бих из4акала малко с тестовете. Наблюдавай цлузта, когато стане разтеглива като белтък, на другия ден запо4вай с тестовете.
Ако мога да ти бъда полезна, 6те ти кажа, 4е аз си купувам тестовете (за овулация и за бременност) по Интернет. От тази страница: http://www.farmatest.es/
Много съм доволна и са адски бързи с доставката  :D.
 :crossfingers: :goodluck:
 :bighug:

мила златна си :) току що си купих тестове и тестове за бременност за без пари направо..като знам че по приницп в аптеките са по 30 евро 7 теста... :) мерси за сайта мила..ти как си душко.Сега точно се борите май :) успехи ти пожелавам.. цунки