0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации - ноември и декември
« Отговор #520 -: Декември 22, 2007, 14:43:30 pm »
Поли,честита ти двойна радост!Сега почивай като за трима,ако трябва си взимай болнични,лека бременност!
« Отговор #521 -: Декември 22, 2007, 19:51:07 pm »
Поли, честито! Много, много да се глезиш и пазиш. Най-сетне хубава новина в темата :)
« Последна редакция: Декември 22, 2007, 19:52:43 pm от mariposa »

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
*
« Отговор #522 -: Декември 22, 2007, 23:57:38 pm »
Здравейте момичета.Моята инсеминация приключи с положителен тест.Виновникът е д-р Стаменов,а самата процедура я извърши д-р Парсенска.Вие сте първите на които съобщаваме радостната новина.Не съм ви писала по-рано от суеверие.Сега ще ви разкажа на кратко:инсеминацията беше на 29 ноември.След 12 дни направих кръвен тест,който отчете ЧХГ-89.9. Вчера отидох при доктора да видим плодният сак,а видяхме два плодни сака т.е.ще имам 2 бебета.Не мога да ви опиша радостта и щастието,които изживяхме.Пожелавам ви го и на вас това щастие-то е неописуемо.Сега малко се притеснявам за износването,дано всичко да е наред.А на всички вас нака новата година донесе по едно бебе,а на късметлииките по две.
Това първа инсеминация ли ти беше?И поради каква причина?Благодаря ти ако напишеш по вече инфо.Честито и лека бременност.
*
« Отговор #523 -: Декември 23, 2007, 01:17:18 am »
didon,  :goodluck:

« Отговор #524 -: Декември 23, 2007, 10:03:41 am »
Вчера отидох при доктора да видим плодният сак,а видяхме два плодни сака т.е.ще имам 2 бебета.
Поли честито! Лека и безпроблемна бременност :blowingdust: :blowingdust2:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #525 -: Декември 23, 2007, 11:00:42 am »
токущо идвам от док.Днес 12ти ден -фоликул 21мм.Естрадиол 203.Док би прегнил 10000.
Утре ,ако всичко е наред - инсе.

Кажете ,естрадиола добрели е?!
« Отговор #526 -: Декември 23, 2007, 11:10:23 am »

Утре ,ако всичко е наред - инсе.

Късмет и положителен резултат :crossfingers:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #527 -: Декември 23, 2007, 14:13:44 pm »
Много късмет и УСПЕХ
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #528 -: Декември 23, 2007, 18:25:59 pm »
Честито Поли - толкова хубава новина за Коледа, браво.
didon късмет, стискам палци и ти да се похвалиш като Поли.
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #529 -: Декември 23, 2007, 19:59:15 pm »
 :D Поли,страшно се изкефих на новината,която пуска;-)))))Супер Коледен подарък сте си направили;-))))))))) Вдъхваш да ти кажа надежда;-) И аз съм пациентка на д-р Стаменов и д-р Персенска;-)))))Това говори много хубаво за тях;-)Желая ти лека ама много лека и безпроблемна двойна бременност;-) Е от тая новина по-хубава едва ли можеше да се чуе;-) Успех
« Отговор #530 -: Декември 23, 2007, 21:22:39 pm »
Честито Поли.Лека бременност .
Дидон :crossfingers:
*
« Отговор #531 -: Декември 24, 2007, 15:22:08 pm »
:( моя фоликул е пораснал на 30мм инай-вероятно нйама да се пукне...
*
« Отговор #532 -: Декември 25, 2007, 08:52:52 am »
токущо идвам от док.Днес 12ти ден -фоликул 21мм.Естрадиол 203.Док би прегнил 10000.
Кажете ,естрадиола добрели е?!
За да има годна яйцеклетка в един фоликул естрадиолът трябва да е над 200. При моите инсета, когато съм имала един фоликул - тогава Е2 е било около 300, а при 2 - 3 над 700.

:( моя фоликул е пораснал на 30мм инай-вероятно нйама да се пукне...
Как за един ден е пораснал цели 9 мм? Малко множко ми се вижда? Или предния ден не е бил измерен добре? Ако фоликулът е 30 мм, за съжаление най-вероятно се е превърнал в кистичка и може и да не се пукне. Но ти си писала, че са ти били 10000 единици прегнил и ако при това положение пак не се пука...
Дидон, извинявам се, ако си писала и не съм прочела, но това за първи път ли ти се случва? Колко инсета си правила? И стимулирана ли беше подготовката за инсето? Питам, за да ти бъда по-полезна - това ме навежда на мисълта за ЛУФ синдром.

*
« Отговор #533 -: Декември 26, 2007, 11:14:44 am »
Душка, и друг път ми се е случвало да не пукам фоликул...док го нарича "склонност към ЛУФ", защото не се е случвало в поредни месеци,обаче винаги точно, когато решим да правим нещо и хоп-неспукан.Иначе сме проследявали цели цикли и е имало ову.

Имам една подготовка за ИКСИ,беше на спонтанен цикъл и приключихме с пункцията- един фоликул, от който не извадиха яйцеклетка.
Едно неуспешно ИКСИ със стимулация по 1 инжекция гонал на 3ти,5ти,7ми и 9ти ден.Резултата беше три фоликула-2 яйцеклетки,от които 1 се раздели, обаче за съжаление неуспех накрая.

Та ,мисля си че този път май не е имало яйцеклетка,аз съм малко резервирана към граничните стойности от резултатите по принцип,ииииии може би затова...стана така...незнам ,ама май няма да ни се размине тежката артилерия
*
« Отговор #534 -: Декември 26, 2007, 12:18:18 pm »
Съжалявам, мила! Мисля, че е хубаво няколко поредни месеца да се прави фоликулометрия и да се пускат репродуктивните хормони. Успокой се, ще се наредят нещата. Успех ти желая!

*
« Отговор #535 -: Декември 27, 2007, 10:27:27 am »
poli74 честита двойна коледна радост :) Успешна лека и щастлива бременност ти пожелавам до края :)

А сега на всички мацки в темичката пожелавам успешни процедури :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #536 -: Декември 27, 2007, 10:58:26 am »
Аз оставам за януари с фоликуметрия и после подготовка за инсе.
« Отговор #537 -: Декември 28, 2007, 13:09:43 pm »
Поли, честито и от мен! Най-хубавата бременност ти пожелавам!  :balk_50:

Аз оставам за януари, да правя снимка на тръбите и после каквото сабя покаже. Надявам се новата година да е по-успешна за нас, че старата ни донесе много сълзи.
« Отговор #538 -: Декември 29, 2007, 15:31:13 pm »
4 инсе неуспешно :(за съжеление,чудя се да продължа ли с инсета или кам инвитро да се носоча .Весело посрещане на Новата 2008г.да ни донесе само положителни емоций
*
« Отговор #539 -: Декември 29, 2007, 18:25:21 pm »
Инсетата са също много натоварващи,аз направих две и след неусеха минахме към инвитро.