0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
Re: А сега накъде....?
« Отговор #20 -: Ноември 03, 2007, 18:54:56 pm »
Peta,съжалявам за това,което ти се е случило!Изчакай да мине малко време и да се посъвземеш и поднови борбата,защото все пак крайната цел си заслужава безкрайното изживяна болка! :bighug:те и ти желая страшно много УСПЕХ следващият път!
*
« Отговор #21 -: Ноември 03, 2007, 19:15:16 pm »
Peta, много съжалявам... незнам какво да ти кажа... :balk_145:
Не спирай да се бориш и да вярваш, колкото и да ти трудно в момента!
 :bighug:
« Отговор #22 -: Ноември 03, 2007, 19:30:50 pm »
Пета :bighug:Не спирай да се бориш.
*

motoneti

• *
  • 47
  • Красавеца на мама!
« Отговор #23 -: Ноември 03, 2007, 19:47:03 pm »
Мила ,много съжалявам.Наистина незнам ,защо така ни е писано ,аз също съм с два аборта в 20 и 13 сед.Борбата продължава и ще успеем,мойта майка между мен и брат ми има 4 аборта ,но мен пак ме има .И да знаеш само колко съм глезена.Аз вече се поизправих ,но със свито сърце продължавам.Но истината е една целта е прекрасна и колкото и да ни е трудно ,все пак си струва.Желая ти бързо възстановяване и се моля следващия път да ти донесе щастието за което мечтаеш.
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #24 -: Ноември 03, 2007, 20:07:24 pm »
Мила Петя, знам, че каквото и да кажа, ще е малко :(
Поплачи си, ще ти олекне, но не се отказвай от борбата!
« Отговор #25 -: Ноември 03, 2007, 20:09:59 pm »
Ех, аман! Трудно, трудно ...

Миличка, желая ти бързо възстановяване и кураж!

Прегръшам те!
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #26 -: Ноември 03, 2007, 20:27:58 pm »
 :bighug:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #27 -: Ноември 03, 2007, 20:54:20 pm »
        Петя,Петенце...сърцето ми е свито...боли...много боли.
     Много съжалявам и много ми е мъчно...
   Моля се да се възстановиш бързо,да си здрава...пък след време...то ще покаже.
 С теб сме!

*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #28 -: Ноември 03, 2007, 21:57:00 pm »
пета мили4ка как да не виждаш смисал да продалжаваш,4е те наи хубавите неща стават наи бавно и наи трудно .никои не е казал 4е ще стане до втория пат.продалжави с борбата.ето аз сам на 5 опит и маи ще сам на 6-ти както варви и такмо си говорихме с моята докторка  по време на трансвера 4е е време да ме осиновяват 4е много се застоях при тях когато стана на вапрос 4е има моми4е което прави за 14 пат тази процедура.неможах ништо да кажа изумих се от куража постоянството и упоритоста на това моми4е които грани4еха 4ак с безумие но евала не е паднала духом нито за миг решила е да се бори докато има надежда.никои незнае кои ще е неговият пат така 4е горе главата и по4ваи наново ние сме с теб :bighug:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #29 -: Ноември 03, 2007, 22:02:52 pm »
Не се предавай Петя!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #30 -: Ноември 03, 2007, 23:17:53 pm »
Петя, ако ти кажа, че знам как се чувстваш, няма да е вярно, защото не съм на твое място и не знам. Но знам със сигурност две неща - че е по-добре да се бориш, отколкото да се предадеш. И че човек може да понесе много повече, отколкото предполага. И двете ги знам от личен опит.

Ако с нещо мога да ти помогна, с каквото и да е, просто ми кажи.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #31 -: Ноември 04, 2007, 09:19:31 am »
Благодаря на всички за мненията и куража, които ми давате, какво щях да правя без вас?  :bighug:
 Радвам се че ви има всички вас, че мога да споделям радостите и неволите си тук, че го има форума...радвам се че съм здрава, засега това ми е достатъчно, сега ще помисля няколко месеца какво да правя и ще продължа да се боря в някаква посока. :D

А какви генетични прави-само за тромбофилия или пълни изследвания на теб и съпругът ти.

Ами по препоръка на генетик след първия опит правих ДНК анализ за търсене на мутации на factor V Leiden и протромбиновия ген, и цитогенетично изследване на мен и съпругът ми. Не знам това достатъчно ли е?
« Отговор #32 -: Ноември 04, 2007, 09:35:01 am »
Zdravei i az na sashtoto polojenie .2 kuhi qica.Veche imam strah da potretq.Zashtoto vtoriqt mi abort beshe sas silni kravoizlivi.

От Модератора: Пиши на Кирилица!
« Последна редакция: Ноември 04, 2007, 14:27:53 pm от rally_pat »
« Отговор #33 -: Ноември 04, 2007, 09:39:52 am »
Съжалявам много, Peta. Поплачи си, крещи, викай, но не се предавай! Ще успееш!

[/url]
*
« Отговор #34 -: Ноември 04, 2007, 10:22:43 am »
Съпа Пета в този труден за теб момент знай,че ние сме до теб.Трябва да продължиш да се бориш,трябва да вярваш силно защото аз повярвах и чудото стана ще сатне и с теб повярвай ми.Силно те прегръщам :bighug:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #35 -: Ноември 04, 2007, 10:54:19 am »
 :bighug: :bighug: :bighug:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #36 -: Ноември 04, 2007, 11:16:58 am »
Мила, стряашно много съжалявам....
Прегръщам те силно!  :bighug:

*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #37 -: Ноември 05, 2007, 13:28:32 pm »
Мили4ка моя Петинка,
не се предавай, бори се
ти си силна жена и аз съм сигурна , 4е ти Ще бъдеШ майка някой ден
както ти казах, много те оби4ам и прегръЩам

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
« Отговор #38 -: Ноември 05, 2007, 13:47:23 pm »
Пета, не съм специалист, на на мен ми правиха хромозомен анализ. Консултирай се с генетик.
Съжалявам, мила. Много тъжно ми стана  :(

lb2f
*
« Отговор #39 -: Ноември 05, 2007, 13:58:19 pm »
Пета, не съм специалист, на на мен ми правиха хромозомен анализ.
  Ами мисля, че това цитогенетично изследване е точно този хромозомен анализ-правиха го на мен и съпругът ми и всичко беше ок! Освен аз да бъркам понятията..... :?