0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Как да преодолея загубата? Толкова боли...
« Отговор #20 -: Ноември 11, 2007, 20:05:59 pm »
миличко Жабче.... прегръщам те и безкрайно съжалявам.
поплачи си, сълзите измиват болката. после се опри здраво на рамото на твоя партньор, търси подкрепа и утеха у най-близките си хора. ние също сме винаги тук за подкрепа и емоционална помощ.
толкова много мъка... казват, че преди разсъмване нощта е най-черна. искрено се надявам, че твоите злополучия ще спрат дотук.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #21 -: Ноември 11, 2007, 20:06:28 pm »
Толкова е тежко :( Съжалявам много :(
*
« Отговор #22 -: Ноември 11, 2007, 20:17:32 pm »
Мило Жабче, какво да ти кажа  :bighug:..... Не знам какво да напиша... Бъди силна миличка, знам, че в момента ти се струва невъзможно, но не е така. След всеки удар трябва да ставаме и да продължаваме, защото иначе живота губи смисъл.....
« Отговор #23 -: Ноември 11, 2007, 20:35:53 pm »
 :balk_145: :balk_145: :balk_145:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #24 -: Ноември 11, 2007, 20:55:07 pm »
   Жабче,мило...съжалявам за загубата ти...много ми е мъчно...Дано бързо се съвземеш,трябва да се стегнеш и да продължиш!Бъди силна и най-вече си пази здравето и нервите!Успех! :hug2:
*
« Отговор #25 -: Ноември 11, 2007, 21:51:46 pm »
 :( :( :( :balk_146: :balk_146: :balk_146:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #26 -: Ноември 11, 2007, 22:04:02 pm »
Жабче, много ми стана мъчно...

:balk_144: :balk_144: :balk_144:

:bighug: :bighug: :bighug:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #27 -: Ноември 11, 2007, 22:06:54 pm »
 Мило ,Жабче ,толкова мъчно ми стана като разбрах за всичко ,което си преживяла!Желая ти да си силна  и да не се отказваш..и в най скоро време да си щастлива!
:)
*
« Отговор #28 -: Ноември 11, 2007, 22:22:59 pm »
Мила Жабче, толкова съжалявам за това, което ти се е случило...  :(

Трябва да знаеш, че ти никъде не си сгрешила, нямаш вина за случилото се.
Ти и твоят лекар сте направили всичко каквото е било необходимо.
Явно така е било писано...

Пожелавам ти скоро да се съвземеш и с нови сили да започнеш борбата наново.
Само това ще те спаси от огромната мъка!

Прегръщам те и ти пожелавам много, вяра и кураж! :bighug:
« Отговор #29 -: Ноември 11, 2007, 22:40:53 pm »
Жабче, не знам какво да кажа  :(
Не знам, защо се случват такива неща  :(
Прегръщам те силно  :bighug:
Ако имаш нужда от нещо, насреща съм  :bighug:

lb2f
*
« Отговор #30 -: Ноември 11, 2007, 23:08:48 pm »
Мило Жабче, много съжалявам :(
От сърце ти пожелавам следващия път да успееш!!!
Кураж!!!
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #31 -: Ноември 11, 2007, 23:12:12 pm »
:( Много съжалявам за загубата, пожелавам ти бързо възстановяване, най-вече емоционално и да продължиш напред!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #32 -: Ноември 11, 2007, 23:20:50 pm »
Мило Жабче, толкова съжалявам. :( Много ми е мъчно... :cry:
Ти се оплакваше от течение, да не би да е имало инфекция!?
Казваш че МБ ти е била чиста, нямаш хламиди, изследвай си и микоплазмата. :dontknow:
Ще трябва да продължиш! С теб съм! :hug2:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #33 -: Ноември 11, 2007, 23:30:03 pm »
Мило Жабче, много съжалявам,знам че болката е голяма и незабравима.Пожелавам ти по бързо възстановяване, и ти пожелавам от все сърце да си родиш хубаво и здраво бебче!!! :bighug:
*
« Отговор #34 -: Ноември 11, 2007, 23:54:19 pm »
Миличка Жабче, много съжалявам за загубата ти! Разбира се, че ти не си виновна за това, което си преживяла. Нямам представа защо се случват такива неща и то точно  на хората, които най-вече искат да имат деца... Хубаво е, че искаш веднага да продължиш! Една нова бременност би притъпила болката ти! Искрено ти желая много сили, бързо възстановяване и нова успешна бременност!  :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #35 -: Ноември 12, 2007, 00:09:45 am »
Съжалявам за загубата :balk_145:Бъди силна!
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #36 -: Ноември 12, 2007, 00:12:12 am »
Мило Жабче,
чета, препрочитам и пак наново и плача за теб и твоята болка. Много е трудно и няма лек. Аз вече 4 месеца се питам къде сгреших и какво направих.
Не си виновна ти, за съжаление се случват такива неща. Ужасно е, трудно е, нечовешко е...
Щом имаш всички изследвания и доктора ти казва, че вероятната причина е второто сакче, може би трябва да изчакаш него и да решите заедно какво да правите.
Пожелавам ти да успееш бързо да се изправиш на крака и да тръгнеш напред. Няма да го забравиш никога, ще го носиш в сърцето си, но му се помоли да те закриля и да ти помага!
Днес е св. Мина, покровителя на семейството - помоли му се, от сърце и душа, да успееш да си мама!
Прегръщам те силно и ще се моля за теб! Винаги можеш да се опреш на нас! :bighug:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #37 -: Ноември 12, 2007, 00:23:40 am »
Много мъчно ми стана  :balk_146: Бъди силна миличка.Пожелавам ти бързо възтановяване и всичко да е наред от сега нататак.:bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*
« Отговор #38 -: Ноември 12, 2007, 08:03:09 am »
  Съжалявам за загубата ти Жабче! :( Надявам се бързо да се възстановиш и да продължиш напред. :bighug:
  Моят съвет е да обсъдиш с д-р Стаменов варианта при следващия ти опит трансфер на не повече от 2 ембриона.
« Отговор #39 -: Ноември 12, 2007, 08:14:29 am »
Благодаря момичета.
Най-трудно е сутрин като се събудя. Събуждам се с онзи горчив вкус на разочарование в устата, усещане че нещо не е наред. Отварям очи и заедно със светлината в съзнанието ми нахлува реалността. Няма на кого да кажа "Здравей, бебе", няма кой да ми отвърне с побутване отвътре. И сълзи нямам вече, ходим като оксиженисти с мъжа ми вкъщи.
Док дойде да ме види в болницата вечерта след аборта, поговорихме си, няма да се предаваме, продължаваме напред. Имаме и 5 замразени ембриончета.
Течението уж се оказа гъби и след 2 дни на Полижинакс изчезна. Не знам и аз какво да мисля, чудя се дали не е изтичало по малко още тогава, а аз да не съм разбрала.  :(
Следващото ИКСИ може би няма да е стимулирано, след зверската хиперстимулация лятото едва ли Док ще ме подложи отново на това. Хем бях на минимални дози Гонал...
« Последна редакция: Ноември 12, 2007, 08:22:06 am от Жабче »
  09.11.2007