0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
Re: Как да преодолея загубата? Толкова боли...
« Отговор #60 -: Ноември 12, 2007, 20:02:42 pm »
миличко жабчее....

пиша, бърша,пиша, бърша...
сърцето ме боли, като чета постингите ти...
как е възможно да има толкова много болка...
защо всичко това се случва, на хората, които най-много го искат...

:bighug:
само те гушкам...много те гушкам...
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #61 -: Ноември 12, 2007, 20:18:15 pm »
Миличко, миличко, Жабче!!!...  :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #62 -: Ноември 12, 2007, 20:50:30 pm »
Много съжалявам мила,бъди силна :bighug:
« Отговор #63 -: Ноември 12, 2007, 21:51:21 pm »
Жабче,със свито сърце четях последните ти постинги в темата на бременните,и се надявах кошмара да не се превърне в реалност за тебе,и лошо ми стана като видях днес темата ти.
Ужасно съжалявам.Пожелавам ти никога повече да не изпиташ тази мъка.
Прегръщам те силно.
« Отговор #64 -: Ноември 12, 2007, 22:35:38 pm »
Съжалявам, Жабче! :bighug: Толкова се радвах за теб лятото...
Знам, че ще събереш сили и ще продължиш. "Това, което не ни убива, ни прави по-силни."
И не забравяй, че ще бъдеш майка.
« Отговор #65 -: Ноември 13, 2007, 09:48:21 am »
 :balk_146: :bighug:
*
« Отговор #66 -: Ноември 13, 2007, 12:29:24 pm »
Жабче миличка така ме заболя за теб :balk_144: болката е ужасна немога да спра сълзите  :balk_145:си толкова гадно ми стана за теб.
просто нямам думи
« Отговор #67 -: Ноември 13, 2007, 14:15:35 pm »
Как ли сме устроени хората, че можем да понесем толкова много изпитания ...

Съжалявам много за това, което е трябвало да преживееш, Жабче! Желая ти бързо възстановяване и кураж! Щом веднъж е станало, пак ще стане, въпрос на време е, дано имаш късмет и скоро всичко да се подреди!

Прегръдки от мен!
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #68 -: Ноември 13, 2007, 14:41:03 pm »
Мило Жабче, не те познавам, но за съжаление знам как се чувстваш /колкото и банално да звучи понякога това/. Загубата не се преодолява. С времето тя се превръща в част от онзи хъс и воля, с които продължаваме да преследваме най-истинското си и човешко желание - да имаме рожба. Желая ти скорошно възстановяване, много здраве, сила и сбъдване на съкровената ти мечта! :bighug:
« Отговор #69 -: Ноември 13, 2007, 18:38:36 pm »
Мило Жабче, душата ми плаче от мъка. Незнам какво да кажа, само те моля бъди силна и имай вяра.
Целувам те.
« Отговор #70 -: Ноември 13, 2007, 18:59:20 pm »
Благодаря, момичета! Прегръщам ви всички!  :bighug:

Добре съм, справям се някак. Започнах да правя вече планове за бъдещето, връщам се и на работа. Физически ще се възстановя, психически съм готова за нов опит още сега. Ината съм, не се отказвам лесно - македонската ми жилка се обажда.
Само надежда трябва да има, трябва да вярвам, че щом е станало веднъж - ще стане отново. И отново ще усетя онова гъделичкане в коремчето от движенията на малкото човече. Искам да го усетя, така че няма да се предам.
  09.11.2007
« Отговор #71 -: Ноември 13, 2007, 23:41:18 pm »
Благодаря, момичета! Прегръщам ви всички!  :bighug:

Добре съм, справям се някак. Започнах да правя вече планове за бъдещето, връщам се и на работа. Физически ще се възстановя, психически съм готова за нов опит още сега. Ината съм, не се отказвам лесно - македонската ми жилка се обажда.
Само надежда трябва да има, трябва да вярвам, че щом е станало веднъж - ще стане отново. И отново ще усетя онова гъделичкане в коремчето от движенията на малкото човече. Искам да го усетя, така че няма да се предам.

:balk_47: възхищавам се на такива хора.всички трябва да сме така .да не се затваряме в себе си, а да продължаваме да се борим. :crossfingers: :crossfingers: и ти пожелавам от :heartbeat:скоро да по4уства6 това гадели4кане в коремчето отново :goodluck:      :bighug:

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*

motoneti

• *
  • 47
  • Красавеца на мама!
« Отговор #72 -: Ноември 14, 2007, 10:55:46 am »
Жабче разбира се ,че ще стане пак!Желая ти да усетиш пак гъделичкане и много силни ритничета от бебешки краченца.И на финала най сладкото бебоче за което мечтаеш.Успех!
*
« Отговор #73 -: Ноември 14, 2007, 12:55:39 pm »
Жабче, да ти пиша и тук много съжалявам за болката ти, но знам че ще се изправиш и ще продължиш напред защото твоето слънчице е някъде там в бъдещето и те очаква, загубата никога няма да се прежали, може би болката няма да е така остра ...., но заради това което ти предстои трябва да се изправиш и да продължиш а накрая за всяко болка има лек и това е едно мъничко човече , което ще се появи в твоя живот за за излекува всички рани :balk_602:
« Отговор #74 -: Ноември 14, 2007, 16:32:38 pm »
Мила Жабче, много съжелявам за загубата ти. Знам как боли, когато изгубиш бебчето, което си чакал дълго :( но когато отново изпиташ познатото пърхане в коремчето ще ти стане по-леко, ще се научиш да живееш с болката и отново ще се събуждаш с радост и надежда! Пожелавам ти да бъдеш бременна много скоро!

:bighug:
« Отговор #75 -: Ноември 14, 2007, 21:08:07 pm »
Не писах до сега, защото рецепта няма. Не се преодолява такава загуба, дори времето няма да я заличи напълно. Винаги ще се сещаш за този си период, това е почти като да си загубил някой близък.

Дано не раводнявам темата, но това обикновено води до някои екзистенциални въпроси, в които следващата връзка е твоя личен живот и неговия смисъл. А той съществува, със сигурност. Въпрос на време е да се отърсиш от спомените и да продължиш напред.
И наистина си струва.
Успех!!!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #76 -: Ноември 16, 2007, 00:43:32 am »
Точно преди година преживях това...

Прегръщам те!  :balk_145:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #77 -: Ноември 16, 2007, 07:58:55 am »
deep  :bighug:
  09.11.2007
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #78 -: Ноември 19, 2007, 14:06:47 pm »
Жабче, толкова много съжалявам!!! Прегръщам те!!! Ние вървяхме заедно с теб, от успешната лятна серия на док., но и аз преди два месеца го преживях!!! Беше ми много трудно, но с времето болката понамаля!!! Може би наистина е вярно, че времето и новата надежда лекуват раните!!! Искрено се надявам да се чувстваш по-добре!!!

*
« Отговор #79 -: Ноември 26, 2007, 14:30:48 pm »
Жабче много много съжалявам за това което ти се случи. :(
Аз знам за случилото се от друг фором.
Ще видиш другия път всичко ,ще мине добре голяма прегрътка.
Аз също съм със 1 загуба и знам каквое.