Привет - мривет и от нас!
Отсъствието ни надявам се да бъде извинено - ще дадем извинителна бележка.
Колето-Болето отново се тръшна и отново с разкошната си темп. от 39.5 ,ама тоя път без противния термор - ура, ура, ура!
Нямаше никакви други болежки - нито гърло, нито ухо, нито ни - що! Ама майка му какво треперене му удари - нЕма да ви казвам
.
После за капак и аз се тръшнах яко, но се оказа, че умирането не било лесна работа
Обаче имаме и ново двайсе - ние да не сме ви нЕкви обикновени. Помните ли, че аз още от време оно си мрънкам, че Колето ми криви едното очо. Е, пак бях писала, че го водихме в супер прехваления и супер модерния очен център Визус. Прегледа го доктор Чернодринска, рече, че очите си били екстра, ама се налагало да му оперира слъзния канал с пълна упойка, голям бил за масажи. Цена на прегледа 50 кинта
Такаааа, аз понеже рекох, че няма да си дам детето за такава глупост да го упояват, оправихме слъзния канал с масажи, значи операцията въобще не се е налагала
.
Аз продължих обаче да си упорствам, че Колето си криви окото. Уайт и Мармота ми препоръчаха д-р Топов, за което съм им безкрайно благодарна. Отидохме вчера ние с дитенциту и се оказа, че въобще не си въобразявам, криви си окото и още как, просто защото има 6 диоптъра далекогледство и на двете очи. Капнаха му капки - всичко както си трябва. Цена на прегледа 20 кинта. Сега Коленцето ще носи очила - т.е. ще прилича на професор от малък
Завиждайте
Обаче да ви кажа просто побеснях - ще отида да я ритна в ашиците гореспомената докторка - как може такова безобразие - щеше да го оперира за абсолютна глупост, обаче не видя сериозния проблем... ами знам, че докторите не са безгрешни, ама това не пречи да се ядосам яко