Здравейте момичета,
В новата седмица да се отчетем и ние.
Перде, не знам колко трудно яде Тони, но аз с Габито вече направо избеснявам като дойде време за ядене.От цялата компания бебета, с които движим ние сме най-злояди и до сега нвън имаме само 2 хранения с голям зор.В нас яденето е с 1000 мъки и накрая аз вече треперя.Пробвала съм какви ли не технологии да я залисвам и не и не.Инати се и стиска устата , дори и след 7 часа неядене пак е същото.Кога ще се оправи в тая посока не знам, но дано е скоро, че аз вече съм кълбо от нерви като дойде време за хранене.
С яслите направо не знам как ще се оправяме, тук около нас в Студентски град всичко е с предварително записване и имат хиляди претенции, детето да се храни само, да било самостоятелно, а как на възраст под 2 години не ми е много ясно, но...........
Напоследък съм под пълен стрес, нямам и 1 час почивка и да отида някъде без малката и просто благородно завиждам като Ви чета как намирате начин да отидете някъде на ресторанти и дискотеки, за мен това е мисия невъзможна.Имаме си една работеща баба, а другата сме я отписали въобще, защото на мея не и пука за нас, а пък и е такава отврат, че дори да и пука не бих я допуснала до детето, подхода и е никакъв.
За дупето витаминозния крем ни е спасявал вече няколко пъти у съм страшно доволна от него.
Браво на Колето, че вече е ОК всичко и дано скро няма нови здравословни проблеми за да може мама Фуси да е по-спокойна.
Някой беше писал преди време за благотворителен базар , но не се сещам кой.Има ли вече уточнен час?