Та, за Икеа - аз като най-голям фен да си кажа, че съм много доволна и продължавам да си купувам по нещичко всеки път, в който вляза там. Първоначално бях пазарувала само от щатите, но тук редовно посещаваме Солунската - ами много ми е приятно това местенце и винаги си намирам още едно нещо, което да ми влезе в употреба. Аз засега не съм се разочаровала от качеството на мебелите, а имам доста неща - цялата ми кухня (бук-масив), спалня, 2 гардероба - страхотни механизими и дизайн, други разни рафтчета и етажерки - все ми харесват - най-вече заради лекия и изчистен дизайн и добри цени - аз обичам да променям обзавеждане и това ми се струва най-разумния вариант. Това обаче е моя опит от там от 8-9 години насам и стига съм ви пълнила главите
Бора, решихме се, та заминаваме и ние за Солун, по фдруг повод де, но задължително ще идем и до ИКЕА. Аз най много съм се настроила да се заредя с разните му там кутии и други съоръжения, с които да си подредиш разхвърляните в килера неща/ И в Комото тука има, но много беден асортимент, а по списанията съм виждала много идейни неща, та надявам се в ИКЕАТА да ги открия.
ЗА да пътува бебе, независимо в ЕС или извън, му се вади задграничния, така наречения червен паспорт нали?
Фусииии, много е хубаво Колето с очилата