Зори,
Моят съвет е да не се трупаш с излишен бебешки багаж от БГ. Докато живях в Германия имах възможност да се възползвам от истински сезонни намаления и като направя съпоставка с българските, нашите ряпа да ядат. Предполага същото ще важи и за Белгия. Като се впуснеш в едно зимно намаление – очите ти ще станат на понички.
Относно списък на необходимите неща за мама и бебе – форумите ще ти свършат наистина добра работа по отношение на качество, приложение и др. В магазина на Пре маман има една книжчица със списък на необходимите за бебчо неща. Аз лично след като си я взех, отидох на гости на една наскоро родила приятелка и едно по едно отметнахме наистина необходимите неща и глезотийките, като допълнихме и цените, за да е ясна крайната сметка.
Аз самата, понеже все още ходя на работа и нямам много време за четене, съм намислила след нова година, като изляза в болнични да си купя една книга, която видях в книжарницата на Мола. Май беше 50 лв и имаше описание на всички грижи по бебето, придружено с картинки.