Здравейте, момичета. Нямах много време да чета, затова направо изтърсвам въпроса си с малко предистория.
С ММ така се стекоха обстоятелствата, че няма сперматогенеза, решихме да не задълбаваме, понеже проблема се оказа генетичен. Използваме донорски материал. Имам две неуспешни инсета, едно на ЕЦ и едно стимулирано. Тръбите ми са с нагънат ход, затова сега минаваме към ин витро. Проблема е че ЦАР не ни финансира, а до тук сме похарчили около 4000лв за процедури и изследвания. Това все пак не е основния проблем, пари ще намерим, но някак искам да върна жеста на друго семейство.
За момента плана е лека стимулация, ин витро оплождане ... и ето тук идва въпроса ми, възможно ли е предварителна уговорка за даряване на 1/2 от извадените Я и без да имам живородено дете?
Годините си минават, аз вече съм почти на 29, докато забременея, родя, кърмя, имам възможност ... ще мине време, а и стимулацията не е нещо което ми се изживява отново и отново. Някак искам да приключа с това сега ...
Имам лека ИР и лека ПКЯ, все пак имам спонтанна О, добре отговарям на стимулация и се надявам на успех от първия опит, за сега не открих сериозна причина да не става.
Та според вас възможно ли е да направим нормална стимулация и да дарим още сега 1/2 от годните Я? И как стоят нещата с разходите ... благодаря ви предварително!
Все пак ако не стане сега, след време ще мога да върна жеста, наистина го искам от сърце ...