Танитка, мила, с голяма болка виждам какво си написала тук...
Не знам какво да кажа. Освен, че те прегръщам силно. Съжалявам, че този ужасен удар е трябвало да понесеш за пореден път. Предполагам, как се чувстваш в момента....
Само ще ти кажа, че много, много силно вярвам в теб. Вярвам, че си един от най-силните и смели хора, които познавам! Едно от момичетата, които безкрайно харесвам в този форум.
Когато трябваше да приема мисълта за донорска яйцеклетка, ти ми беше най-голяма опора. Следях всяка твоя стъпка и ти ме караше да вярвам, че този път е верен и не трябва да се отказвам.
През последната година рядко влизам във форума и всеки път ме чакат натрупани много теми, които ме радват - успели момичета, с които преди това години споделях болки и тревоги при най-тежките случаи. Те изстрадаха много, но накрая все пак постигат своето щастие една по една. Чакам всеки момент да прочета такава тема и за теб. Стискам палци и не се отказвам да чакам!!!
Знам, че ще се изправиш отново след този удар и ще продължиш напред.
Останахме много малко, мила, и на нас се полага да доведем работата до край. Трябва да не остане в този форум нито един труден случай, без успешен финал. Случаите може да са ни "безнадеждни", но ние не сме без надежда.
И още нещо... Знаеш как е работата със статистиките - важни са, но понякога животът ти променя само 1% от статистиката. Следващият път ще е твоят успешен процент и дано е възможно най-скоро.