Момичета, знам че се радвате, ама се съобразявайте малко. Смятате ли че на тез, които още не са успели им е приятно да четат как са реагирали мъжете ви? Доскоро сте били от другата страна, не сте ли мислили дали въобще някога ще можете да изживеете това чувство? Айде сега да не прекаляваме с приказките около бременостите си и да бъдем по-толерантни към останалите.
Тук сме в "Дългоочаквана бременност и майчинство" така че не виждам какъв е проблема???
Mari_Pz, според мен коментираш тема, която очевидно е прехвърлена от подфорум,в който не е било особено удачно да се коментира радостта от двете чертички.
И аз не разбрах защо ви подразни тази тема. Когато аз я видях си беше в този форум, но като самостоятелна тема, не беше преместена от друго място?! Страховете са големи и преди и след настъпването на бременността, а моят опит показа, че кошмарът може да настъпи и след безпроблемна бременност и безпроблемно раждане, Но това не означава, че не можем да споделим и хубавите неповторими емоции.
Не ме е подразнила темата сама по себе си. Но нали има седмични теми и теми на бременни, където споделяме именно тези неща. Толкова са много радостите, страховете, емоциите около бременността и отглеждането на децата ни, доколкото аз разбирам идеята на седмичната тема е да ги споделяме там, за да не се пуска отделна тема за всяко нещо.
А иначе това, от което наистина ми е писнало е винаги един и същия сценарий, след като се пусне една тема от сорта "кога ви пролича", "как да си запазя гърдите след кърменето" и в случая - "как реагираха половинките". А именно:
-съответното питане
-възмущение от това колко несъобразителен и неделикатен е питащия
-възмущение от това колко нетолерантен и тънкообидчив е направилия горната забележка
-възмущение от трети каква злоба има в този форум
-редовната констатация - който му е неприятно, ми да не чете
-заключване на темата от модератор
Затова си позволих да предложа подобните въпроси да се отнасят към съответните теми, за да е по - подреден форумът ни, за да не се получават конфликти, и за да могат все пак всички да споделят емоциите си.