Момичета помагайте! Вчера ми предписаха Полижинакс, тъй като от 1-2 дена имам бледо жълто-зеленикаво течение. Последната микробиология от преди месец и половина беше чиста, предполагам заради това този път не ми беше направена такава, а директно ми изписаха Полижинакс. Разбрах, че не се препоръчва за бременни и кърмещи жени и се чудя какво да правя! Някакви съвети?
Аничка, не се плаши
, аз също съм много предпазлива с всякакви лекарства и на мене ми го изписаха така на "сляпо" заради силно течение и аз влезнах веднага в немски сайтове, за да чета за всички съставки една по една,
няма противопоказания може да го взимаш спокойно, аз до сега 2 пъти го слагах /втория път бях пила антибитик за настинка/, но и мене много ме беше ад на лекарите, като кажеха "силно течение, сигурно имаш гъбички"
, а всички МБ бяха чисти, да не говоря, че от както съм женена /за 12 години/гъбички съм имала само 1 път и то от антибиотик, но лекарите предпочитат да се застраховат.
За темата с близнаците и аз се замислях да го предложа и винаги съм се чудела как е възможно
,
точно тук в "зачатие",
където със сигурност сме най-много
да няма фиксирана такава темичка;