0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Момичета успокойте се бе, правете квото са ви казали, нито аз нито който и да е друг знае по-добре какво трябва да се направи. Имаше случаи с повторно поставяне на диферилин и сега си бременеят.
Успех на всички, във всички процедури! :D

Пуки, честит ти нисък Е2! :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
Браво,Пуканка!Нали точно това ти писахме че с идването на неприятната М.идват и приятни неща.Успех!
<a
*
 :bighug: Обичам виииииииииииииии. Много ми помагате и много ви вярвам да знаете.Без вас незнам кво ще правя.
*
Е2 рязко ми  е паднало :bellydance: :pipy_longstocking: :balk_46: За един ден от 73 на 28,така че се успокоих и продължавам. Сега остана и да ми дойде до утре за да почна Пурегона.Това кафявото ми каза Халачева че не важи.Искала червена кръв. :lol:

Браво! Толкова народ се изредихме да те убеждаваме, че ще падне! Друг път да слушаш, с двете уши! :D
*
Мисинка, не се притеснявай. Диферелинът наистина действа минимум 28 дни. В този период трябва да се започне стимулация. Едва с нея ще започнат да се образуват фоликули. :D
Много, ама много стиснати палци.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
misi прочети в лятната сесия всички започнахме по-късно.
*
Е2 рязко ми  е паднало :bellydance: :pipy_longstocking: :balk_46: За един ден от 73 на 28,така че се успокоих и продължавам. Сега остана и да ми дойде до утре за да почна Пурегона.Това кафявото ми каза Халачева че не важи.Искала червена кръв. :lol:
Браво за добрата новина! :crossfingers: от тук нататък всичко да е Ок.
*
Мисинка, не се притеснявай. Диферелинът наистина действа минимум 28 дни. В този период трябва да се започне стимулация. Едва с нея ще започнат да се образуват фоликули. :D
Много, ама много стиснати палци.

Разбира се, явно от хормоните нещо мозъкът ми е изключил. Нали Диферелинът блокира хипофизата, съответно няма ФСХ, няма фоликули, няма овулация, докато ФСХ не се вкара отвън с Гонал, Пурегон и т.н. Нали това е целта - да се изключи хипофизата и процесите да се контролират само от Док.! Значи - всичко си е по план. Отивам да си треперя сама на третия етаж, няма никой от форума :(
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Отивам да си треперя сама на третия етаж, няма никой от форума :(

Не е ли на 4-ят?
*
 :needleani: :needleani: :needleani:-на третия :D
« Последна редакция: Януари 21, 2008, 15:16:48 pm от mismi »
*

eganeva

• 4584
Ааааааа, това не го знаех.
 :D
*
Ааааааа, това не го знаех.
 :D
Ще видиш... :lol: :needleani: :needleani: :needleani:

*

eganeva

• 4584
Надявам се да видя.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
     Момичета,вижте какво открих за акупунктурата:

"Едно немско проучване от 2002г. показва че от 80 жени , подложили се едновременно на оплождане ин витро и лечение с акупунктура, 34 забременели, което означава 42.5% успех. От 80 жени в проучването, които се подложили на оплождане ин витро без съпровождащо лечение с акупунктура, само 21 жени (26.3%) забременели. По-скорошно американско проучване, включващо 114 жени, показало че 51% от жените лекувани с акупунктура и ин витро оплождане забременели, срещу 36% от жените, които били подложени само на оплождане ин витро. По-дълбок анализ на проучването показал, че докато 8% от жените използвали акупунктура претърпели спонтанен аборт след оплождането, процентът на абортите в групата без акупунктура бил 20%. Освен това жените, лекувани с акупунктура, имали по-малко случаи на извънматочна бременност."
*
И аз срещнах същото и затова така се запалих.После  попаднах и на сайт където пишеше че успеваемостта на Стаменов се е повишила откакто са почнали да прилагат именно акупунктурата.Там пишеше че се прави преди и след трансфера, още докато си леко под упойка дето се вика, и този снощи като говорих по телефона ми обясни същото. Естествено няма 100 % гаранция, но все пак е шанс. Ако можеше да си уредя и добър ембриолог щеше да е супер. :lol: :lol: :lol:
Здравейте мили момичета.Пожелавам ви новата година да ви донесе това което наричате МЕЧТА.За голямо съжаление моето IVF през ноември първи опит не стана.Немога да си обяся защо 5дена след трансфера ми дойде менструацията нали за отговора дали е станало се чака повечко.Ако можете да си кажете своето мнение ще съм ви благодарна.Замразих 3бр. ембриончета и февруари или март ще опитам с тях.Но като чета и там май не става.Нека новата година ни донесе много хубави бебета :bori_015: :P

*
Лора, много съжалявам за неуспеха ти!  :( Разкажи малко по-подробно за това как протече твоят опит - с какво, как и колко те стимулираха, колко бяха фоликулите, на кой ден ти беше трансфера и т.н. Най-искрено ти желая трансфера на замразените ембриони да е успешен!  :goodluck:

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
lora110 много съжалявам :(,какво казва твоя лекар???? наистина  5дена след трансфера,ми се вижда малко раничко да стане ясен резултата.....
Има вече доста бебета от замразени ембриончета,от цялото ти сърце ти желая  поне едно такова бебенце да запълни живота ти! :bighug:
an2006, аз бях по подобна схема миналата година (лятната серия на д-р Стаменов). Даже диферелина ми го биха на 1 ден от МЦ, защото гадинката подрани. Стимулацията започна всъщност на 25 ден от МЦ и съответно от биенето на Диферелина. Повечето от същата лятна серия бяхме по подобна схема. Не се притеснявай. Успех!

Лора, съжалявам. Успех със сладоледчетата!
  09.11.2007
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
an2006, аз бях по подобна схема миналата година (лятната серия на д-р Стаменов). Даже диферелина ми го биха на 1 ден от МЦ, защото гадинката подрани. Стимулацията започна всъщност на 25 ден от МЦ и съответно от биенето на Диферелина. Повечето от същата лятна серия бяхме по подобна схема. Не се притеснявай. Успех!

Tози отговор май беше за мен, а не за an2006  :D :wink:
Но успех на всики!  :P