0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
След трансфера  - естрофем, слагах утрогестан и аспирин протект.
Друго не са ми предписвали.
Този отговор май е за мен :D И аз се чудех дали ще трябва да си продължа аспирина и селена, но явно- да. :D
Златулка, късмет!!! :D
Мерси :D

*
До колкото знам, преднизолон се изписва за подтискане на имунната система. Една приятелка има лупус и го приема.

Колко килограма е приятелката ти?
Не знам, в нормални норми е. В началото като го започна стана като балон, буквално се беше подула и подпухнала, после започна диета и сега горе-долу е добре.
Златулка, успех и от мен.
Zlatulka и от мен имаш силно стиснати палци. Дано хубавите новини и занапред да идват така изненадващо при теб!

:blowingdust: :blowingdust2:

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Pukanka,желая ти да станеш като балонче през следващите 9 месеца :lol: :lol: :lol:
*
Pukanka,желая ти да станеш като балонче през следващите 9 месеца :lol: :lol: :lol:

Трябваше да добавиш -И да не  от Преднизолона  :lol: :lol: :lol: Мерси.Дано.Настроила съм се като че щесъм късметлийка,пък да видим.Незнам при вас какви са били чуствата като започвате, че ще стане или че няма да стане.Винаги ми е било интересно дали интуицията ни помага в такива ситуации.
*
При мен интуицията ме подведе( а принципно имам много силно шесто чувство), при първия опит бях сигурна че е станало бебето, а не беше,докато при втория обратното. Успех на всички в процедурата.
*
Златулка, успех!

Пуканка, ти си толкова положително настроена, че просто няма начин да не стане. :D
Стискам палци. :crossfingers:  yahoo_17 :crossfingers:
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Успех на всички в процедура!
Zlatulka , стискам палци да си спокойна тези дни и да ни изненадаш отново, което го пожелавам и на останалите, защото всички заслужават чудото наречено "ЖИВОТ".
никога не отстъпвай на принципите си!
*
Успех на всички момичета в процедура!
Пуканка,Мари е права ,че преднизолона се изписва за подтискане на имунната система и за да не образува антитела организма ти след трансфер.Т.е.антитела който да убият ембриона,ако си предразоложена към образуване на такива,щото моя организъм образува антитела всякакви.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Момичета, може да ми се скарат модераторите или вие.Сложих го и при бисерите, ама егаси бисера, така ме разстрои че не мога да дойда на себе си вече 20 минути.

Пуки, на това нещо не му е мястото ТУК. 8O
« Последна редакция: Януари 23, 2008, 19:27:50 pm от eganeva »
*
Момичета, може да ми се скарат модераторите или вие.Сложих го и при бисерите, ама егаси бисера, така ме разстрои че не мога да дойда на себе си вече 20 минути.

Пуки, на това нещо не му е мястото ТУК. 8O
Добре.Няма го вече.Съжалявам ако разстроих и вас.Трябва да го махнат и от там май, защото тая ще срине много нерви.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
Мацки, чудесно е да чувствам подкрепата ви. Благодаря още веднъж. :D
Пуки, как ги намираш тия гадости, бе? Сега трябва да мислим позитивно.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Ама ти какви работи четеш?
Сега трябва да си спокойна! :wink:
*
Еми аз мислех позитивно ама на......ква стана. Бе съвзех се вече. Извинявайте че го качих тука за малко, ама не се сдържах.Сега като си мисля дали някой не си е направил майтап там да гледа сеир.Дано е така.Не мога да повярвам че е истина просто.
*
Златулка, Пуканка, силно ви стискам палци! Късмет и успех! 
:crossfingers: yahoo_17 :goodluck:

Благодяря an2006 за съвета който ми даде.Аз в началото попитах лек. че ако има сраствания нямали да е проблем и тя каза не.Затова го направих.а тези другите изследвания каквиса как се правят.Днес ходих на лек. да решим как ще правим размразените ембриончета.Понеже малко цикала немие в ред и тя предложи с подготовка на лигавицата когато ми дойде почвам с немога да го прочета от рец. но ще се опитам естрофен ли е незнам. Какво мислите за сегашната потготовка като начало дайте ми съвет какво още дая питам лекарката преди пак да направим следващия трансфер с разм. ембриончета. :P
*
Злати, точно си мислех, че ще правим заедно процедурите през март, а ти ще вземеш да ме изпревариш.   preggo  Желая ти мноооооого късмет!  :bighug:

*

Zlatulka

• *
  • 2153
Злати, точно си мислех, че ще правим заедно процедурите през март, а ти ще вземеш да ме изпревариш.   preggo  Желая ти мноооооого късмет!  :bighug:
Аааа, то не се знае :D Тук и без друго шансовете не са големи. Но аз съм оптимистично настроена засега. А и с вашата подкрепа, как да не съм :lol:

*
Нормални шансове са си. Аз знам едно момиче, дето забременя от първо ин витро само с един ембрион. На мен тук по закон нямат право да ми връщат повече от два, така че и да са малко по-ниски шансовете при ЕЦ, има си ги. А и ти си млада, здрава, права.  :)

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Ей, кукли, желая ви монго късмет! :bighug:

Злате, ти ще си само на утрогестан и аспирин, най-вероятно!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com