0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Малко разсейвам темата, ни къде се прави антимюлеров хормон и инхибин в София??
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Малко разсейвам темата, ни къде се прави антимюлеров хормон и инхибин в София??
За Малинов знам със сигурност! :)

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
Жени, силно се надявам да не се потвърди това съмнение и да си остане само такова неоснователно  :? Иначе размера на фоликула и дебелината на лигавицата ми изглеждат много добре.
Стискам палци това да е фалшива тревога  :crossfingers:
*

Благодаря ти, за това което сподели.Вдъхна ми много надежда.Желая ти,чудесно здраво бебче,jimn :bighug:
« Последна редакция: Януари 26, 2008, 11:49:44 am от mismi »
*
Злати, успех в неделя!  :goodluck:
Жени, дано не се потвърди диагнозата!

*
Момичета, дайте си мнението за мен моля ви. На 5ти ден от М и от стимулацията 23 фоликула общо/вчера бяха 16/ не е ли много? От тях 3- 4 с размер 11мм,още толкова около 9мм.и другите не заслужават внимание.Не ми намалиха дозата и днес, а почва да ме е шубе така като никнат като гъби всеки ден фоликули.Има ли начин да се спре появата им и само на растеж да останат?
*
Здравейте момичета! Аз вече съм си в къщи и често ще съм на компа! Милички може да съм пропуснала ама никъде не видях някой да е писал, че го стимулират с Фостимон. На мен от 4-7 ден ми казаха да си го бия подкожно еднократно по 3 ампули. А в неделя 27.01. ми е 7-ми ден ще ми кажат как ще продължавам. Някой имал ли е подобна стимулация?Аз съм при д-р Персенска в МЦ"Надежда". В неделя съм от от 13.45ч.ще се радвам да се видим с някоя от вас. Вече познавам Златулка :D.Успех на всички :bighug: 

Renive, аз бях на Фостимон, само че по 4 ампули и стимулация от 1-ви ден. Гледай да си го биеш горе-долу по едно и също време на деня. После минах на Менопур, от 7-ми ден, а на 6-ти ми включиха Цитротид. Като отидеш на преглед ще ти кажат какво следва, може да ти пуснат и хормони. Горе-долу е това. Иначе странични ефекти или неразположения не съм забелязала. Успех и чакаме добри новини.
*
Вижте какво намерих. http://sariev.my.contact.bg/
*
Жени, няма така да говориш за тялото си!!!Надявам се диагнозата да не се потвърди!!!И аз мисля ка то Розичка, че фоликула и лигавицата са ок!!!Стискам ти палци!!!Всичко ще се нареди!!! :bighug:
Златулка, успех утре!!!
Zlatulka успех утре

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
Пуканка, този доктор сам ли работи? Аз не видях да пише нищо за екипа му.  8O

*
Пуканка, този доктор сам ли работи? Аз не видях да пише нищо за екипа му.  8O

Да бе.И аз това се зачудих и дадох линка.Даже няма препратка за Майчин дом а там работи по принцип.
Благодаря ти an2006! Злати успех ако не се видим утре/аз ще съм там 13.45ч./и стискам палци! Момичета, не успях да попитам д-ра има ли нещо което е забранено по време на стимурацията и въобще през процедурата? Например кафето с цигара :oops:разбирам, че е вредно ама съм ги намалила до 3.Дали е фатално? Също ме интересува дали мога да водя нормален полов живот поне до трансфера :oops:?! Ако са ви препоръчали нещо специално, моля споделете!
*
Жени, :hug2: Дано съмнението на докторката си остане само такова и всичко да е наред! Стискаме палци,нали знаеш! :crossfingers: :crossfingers:

Renive,цигарите честно казано е трябвало месеци преди това да се спрат,за да се "поизчистиш" така хубаво.Но ако не си,както в случая,е хубаво поне през стимулацията да не запалваш - влияят зле на качеството на яйцеклетките и изобщо пречат на стимулацията...Е,не е "фатално",както казваш,но не е и хич хубаво.
Иначе за други забранени неща - не се сещам,освен едно - като наближи пункцията(тоест като понаедреят фоликулите),най-вероятно ще ви забранят половите контакти до пункцията.
Успех!
« Последна редакция: Януари 26, 2008, 18:24:37 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Ето, е дойде и моят ред. Отлагах, отлагах, отлагах, ама сега вече няма накъде.Момичета, попрочетох темичката, ама естествено имам въпросче. Понеже предният път всичко отпадна (Е2 беше уникално нисък - 23 в деня преди инсето),сега пия клостил и в понеделник съм на преглед. Ако има няква реакция, ще пробваме инсе(колкото да не ни е яд, че не сме опитали - така каза доки). Ако няма реакция пак, на 11.02 трябва да ида да ми бият диферелина.Кво следва след това?В смисъл, трябва да има цикъл след това, или направо почваме с инжекциите? Тъп въпрос, ама моля да ме извините. А, и още нещо много странно ми се случва в момента - тия хапчета ме избиват на чувства и на повръщането. Второто го разбирам, ама защо съм толкоз емоционална. Дали е от тях. Ей така както си седя, и изведнъж ми става яко криво, все едно незнам к'во е станало и почвам да рева кат магаре? Побърках всички около мен....

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Мили мои, благодаря ви за подкрепата и пожеланията, които ми отправяте. Помагате ми много. Знам, че утре ще ми стискате палци, а пък аз в замяна после ще пиша как е минало. :D За мен преживяването е супер емоционално. Чувствата са съвсем нови и е вълнуващо. :D Прегръщам ви всички. Успех и на другите момичета в процедури  :D Ще успеем. Ще видите :D

*
Златулка,успех утре!Ох,като се сетя как сладко се спи след пункция...
Златулка  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.Успех утре!
*
Златулка,успех утре! :P
*
Да питам д-р Стаменов утре дали е на работа?