0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

TA,didon Успех момичета и много късмет на утрешните трансфери!
       :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

Lisko Добре дошла сред нас!С пожелание за успешно ИКСИ!
*
Lisko ,сред добър екип си  :crossfingers: Скоро ще те последваме  :lol:

*
TA, mismi, Pukanka, didon, всички имате по едни силно стиснати палци от мен.  :crossfingers:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Благодаря ви момичета и успех след трансфера.
*
Та,сигурно вече си в клиниката-мноооогоооо късмет ти желая,Аз съм от 14ч.СТИСКАМ СИЛНО ПАЛЦИ ЗА УСПЕХ
*
Ta, Didon - успешен трансфер, момичета! Много силно ви стискам палци!

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Миси,какво става с теб, слънце? Кога е пункцията? :D
Днес на прегледа се видяха 9 фоликула, най-малкият е 13мм, най-големия 22мм, останалите по 20,18 и 16мм.
Лигавицата е прекрасна.
Довечера ще ходя пак да видим резултата на Е2 и в зависимост от него ще решим дали още един ден стимулация или поставяне на Прегнила.
Незнам защо, но съм някак негативно настроена, а няма причина...  :balk_150:
Може и от лекарствата да е - аз по принцип съм много усмихнат и оптимистичен човек, а сега съм някак мрачна и съм готова да се разплача за дреболии. :balk_146:
*
TA, mismi, didon,misi, всичко ще е наред момичета.С вас сме.
:heartbeat: Стискам палци, момичета-кокичета  :goodluck:
:flower: Успешни стимулации, пункции, трансфери, резултати...  :crossfingers:
yahoo_17 Пазете се от грипа, че е мно-о-о-го досаден и тежък.  :?
*
misi, :goodluck: и аз бях негативно настроена пък сега чакам най-хубавите подаръци за една жена и то март месец.
От скоро си мисля нещо, как различните лекарства за стимулация влияят върху качеството на яйцеклетките....може би няма отговор на този въпрос :D

Например, док е правил коментар, че гонала прави хубави яйцеклетки.....какво означава това....има ли някое момиче,  :D което може да даде пояснителни бележки към това, въпреки, че аз не съм на гонал?
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Миси, пожелавам ти съвсем скоро да се отървеш за дълго от лошото настроение, мила. :D Доколкото съм те виждала, не мога да си те представя намръщена и без усмивка. Сигурно е от лекарствата :D Успех на теб и на всички чакащи.

*
Понеже утре заминавам за 3 дни и не се знае дали ще имам интернет само искам да ви пожелая на всички много добро настроение и най-страхотния подарък за Свети Валентин.
Само за статистиката: 10-ти ден след трансфер съм, с много противоречиви усещания.От клиниката ми казаха да не правя тестове преди 15-ти ден след трансфера, дано издържа дотогава...

:bighug:

*
Моят трансфер мина - споре Доцент Баров ембриончето било много красиво. Сега ми е едно замаяно...
Ще докладвам резултата на 26-ти.
Хайде много стиснати палци и на Pukanka, mismi, didon, misi, an2006. Дидон, само хубави мисли!!! :bighug:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
ТА, стискам палци за ембриончето!!!
*
ТА, много ще ти стискам палци!!!

*
Ама аз чакам и вие двечките (du6ka и eganeva) скоро да се похвалите! Благодаря ви, момичета!  :hug2:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Ама аз чакам и вие двечките (du6ka и eganeva) скоро да се похвалите!

Айде да видим!!! :wink:
*
ТА,това красиво ембрионче ще стане твоето прекрасно бебче  :crossfingers:
Дидон,успех и на теб :bighug:.
Лиско,добре дошла,мила,но дано скоро се похвалиш с :bfp:.
С адашката Миси,ще чакаме заедно резултата.
Днес беше моята пункция.За сега се чувствам добре.Довечера ще звъня на доктора,за да ми каже колко яйцеклетки има от 10-те фуликола,а утре ще чакам позвъняване от ембриоложката-да видим каква са я свършили моите яйца и плувците на съкровището.
*
Много,много ви стискам палци момичета!!!
от цялото си сърце искам скоро да се похвалите!!!
Късмет ви желая!!!