0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Mismi, успех мила и от мен и не забравяй, че не само на Коледа стават чудеса:)
стискам палци:)
:bori_007: :bori_004: :bori_005: :bori_013: :bori_006: :bori_009:
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Успех Мисми! :crossfingers:
Аз днес почивам и утре съм на пункция!
*
Мисми,успех. :bori_007: :bori_004:
*
Благодаря ви много за подкрепата,момичета.Трансфера ще е след няколко часа и довечера ще ви пиша колко са ми вернали.
Миси,днес хапвай по-лека храна,че след пункцията се ходи малко трудно до WC-то.
*
Успех,Мимс
*
9ти ден от трансфера.Отивам да си пусна бета ЧХГ защото не издържам.4 дни след Прегнил 1500 имам бледа втора черта на уринен.Едва ли е от Прегнила след 4 дни,а и от такава малка доза.
*
Пукииии, нищо няма да казвам. Само ще вярвам вместо теб. :D

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Пукииии, нищо няма да казвам. Само ще вярвам вместо теб. :D
И аз!
П.П.  White, ти тук ли си още?  :lol: Хайде, леко раждане!

*
Момичета, имам една питанка към вас?! Трябваше да отида на преглед на 21-ви ден от цикъла при д-р Владимиров в петък. Сега му се обадих по телефона и се уточнихме да бъда при него чак в неделя. Тогава ще ми бъде 23-ти ден. Няма да имам блокаж от този ден, ще ходя само за преглед. В момента пия марвелон 2 пъти по 1 таблетка и забравих да го питам дали да го пия до тогава или да го спра на 21-ви ден от цикъла. Някой ако е пил така, ще бъда благодарна за информация. Никак не ми се ще пак да го бепокоя по телефона.

*
Като гледам, още 9 месеца ще съм тук. :D Мечо спи зимен сън.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Момичета, имам една питанка към вас?! Трябваше да отида на преглед на 21-ви ден от цикъла при д-р Владимиров в петък. Сега му се обадих по телефона и се уточнихме да бъда при него чак в неделя. Тогава ще ми бъде 23-ти ден. Няма да имам блокаж от този ден, ще ходя само за преглед. В момента пия марвелон 2 пъти по 1 таблетка и забравих да го питам дали да го пия до тогава или да го спра на 21-ви ден от цикъла. Някой ако е пил така, ще бъда благодарна за информация. Никак не ми се ще пак да го бепокоя по телефона.
Пила съм Марвелон 2пъти по 1таблетка,  месеца преди началото на ИКСИ, тъй като на прегледа доктора откри фоликулярна киста. Започнах го на 2-ри или 3-ти ден от цикъла,  може би 16-17 дни след приема /без да го прекъсвам/ бях на преглед. От кистата  нямаше следа и продължих да  го пия докато свършат таблетките / те са за 21 дни/. Последва преглед на втория ден от цикъла и  начало на процедурата. Аз съм също пациентка на д-р Владимиров и мисля, че си по същата схема. Желая ти успех.
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Миси,днес хапвай по-лека храна,че след пункцията се ходи малко трудно до WC-то.

Аз питах док, все пак нали днес е 14 февруари - дали мога да пия една чаша вино - та той каза, че мога да ям и да пия до 24.00 часа.
Ама мен нали ме е шубе, та май ще се огранича със сокче.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Миси, Пуки, Мисми, на всички ви много стиснати палци и успех момичета. Аз се вълнувам много покрай всичко, което преживявате. :D
Уайт, щом си спи детето- остави го. То ще си покаже кога иска да дойде на бял свят. :D И на теб успех :D

Душе, продължавай го, докато свърши, т.е. до 25-26 ден.
И аз като ходих на преглед на 21 ден,  месеца преди икси го питах да го спирам ли, той ми каза да го продължавам.Всъщност тогава и аз ходих на 23 ден, така, че спокойно.
Желая ти успех!
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
Мисми,успех миличка!
Пуканче,чакаме хубави новини,ей  :bighug: :goodluck:!
*
Мисми, Миси успех момичета!!!
Пуки, имаш стиснати палци от мен!!! :bighug:
Мисми,Миси, Пуканчице....само хубави новини очакваме ;)  и дай боже скоро да се увеличи бройката на мацките с положителни тестове-стискам палци
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
Уф, ще се пръсна от нерви докато чакам резултата.Само да не е голямо разочарованието ми. :?
Уф, ще се пръсна от нерви докато чакам резултата.Само да не е голямо разочарованието ми. :?
Ехоо ,градски..по-спокойно:) Аз очаквам от теб не големи притеснения ,а радостни новини
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
Пуки,с теб сме