0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте момичета отново . вече може и да ви досаждам с моите въпроси , но пак имам такъв . Направих тест - според мен на 14-ти ден от ову и както се вижда е " - ". Да не би да не съм отчела правилно овуто или просто организма ми се шегува с мен.Според вас кога ми е била овуто ?Дали пък не е била на 26-ти ден примерно , макар и да има такава малка разлика в градусите?Вече съвсем изгубих надежда
Denissined , И аз първоначално така си мислех , но с тези тестове ,които направих явно не е била тогава.Тотално се обърках вече . Ще потърпя още няколко дни и ако лелката я няма ще направя още един тест.[/quoКога си правила последно теста
Последния тест направих вчера. По графиката си личи . Направих си го с първа сутришна урина .Всичко както трябва , но нъц. Супер отрицателен беше.Теста бе Шуърчек.[/quoИзвинявай не погледнах че си отбелязвала резултатите от теста.Аз обикновенно не отбелязвам тестовете и по навик фокусирам вниманието върху температурите.На мен при първата злополучна бременност също ми даде отрицателен, но аз го направих два дена преди очакваната менстр.
Denissined , И аз първоначално така си мислех , но с тези тестове ,които направих явно не е била тогава.Тотално се обърках вече . Ще потърпя още няколко дни и ако лелката я няма ще направя още един тест.
Последния тест направих вчера. По графиката си личи . Направих си го с първа сутришна урина .Всичко както трябва , но нъц. Супер отрицателен беше.Теста бе Шуърчек.
Миличка, наистина БТ ти е много хубава Стискам ти палци да е станало!!! А и мисля че О. е била на 22ден от МЦ!