0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Dorinda
« Отговор #40 -: Юни 02, 2008, 20:03:38 pm »
 Ако е уринен теста от днес и не ти дойде цикъла до няколко дни , пак го повтори.
 Най - точна инфо дава кръвния тест.
« Отговор #41 -: Юни 03, 2008, 09:45:11 am »
Здравейте момичета отново .
вече може и да ви досаждам с моите въпроси , но пак имам такъв . Направих тест -  според мен на 14-ти ден от ову и както се вижда е " - ". Да не би да не съм отчела правилно овуто или просто организма ми се шегува с мен.Според вас кога ми е била овуто ?
Дали пък не е била на 26-ти ден примерно , макар и да има такава малка разлика в градусите?
Вече съвсем изгубих надежда  :(
« Отговор #42 -: Юни 03, 2008, 09:57:16 am »
Здравейте момичета отново .
вече може и да ви досаждам с моите въпроси , но пак имам такъв . Направих тест -  според мен на 14-ти ден от ову и както се вижда е " - ". Да не би да не съм отчела правилно овуто или просто организма ми се шегува с мен.Според вас кога ми е била овуто ?
Дали пък не е била на 26-ти ден примерно , макар и да има такава малка разлика в градусите?
Вече съвсем изгубих надежда  :(

Според мен много е  възможно овулацията ти  да е била и на 22 ден.
« Отговор #43 -: Юни 03, 2008, 10:09:36 am »
Denissined ,
И аз първоначално така си мислех , но с тези тестове ,които направих явно не е била тогава.Тотално се обърках вече . Ще потърпя още няколко дни и ако лелката я няма ще направя още един тест.
« Отговор #44 -: Юни 03, 2008, 10:18:05 am »
Denissined ,
И аз първоначално така си мислех , но с тези тестове ,които направих явно не е била тогава.Тотално се обърках вече . Ще потърпя още няколко дни и ако лелката я няма ще направя още един тест.

[/quo
Кога си правила последно теста
« Отговор #45 -: Юни 03, 2008, 10:20:52 am »
Последния тест направих вчера. По графиката си личи .
Направих си го с първа сутришна урина .Всичко както трябва , но нъц. Супер отрицателен беше.
Теста бе Шуърчек.
« Отговор #46 -: Юни 03, 2008, 10:53:24 am »
Направих си го с първа сутришна урина .Всичко както трябва , но нъц. Супер отрицателен беше.
Теста бе Шуърчек.

[/quo
Извинявай не погледнах че си отбелязвала резултатите от теста.Аз обикновенно не отбелязвам тестовете и по навик фокусирам вниманието върху температурите.На мен при първата злополучна бременност също ми даде отрицателен, но аз го направих два дена преди очакваната менстр.
« Отговор #47 -: Юни 03, 2008, 10:58:50 am »
Denissined ,

А сега може би защото мозъка ми е постоянно в тази насока и постоянно се надявам да стане чудото и постоянно го мисля, то като чели напук ми закъснява и аз правя  ли правя тестове и те отрицателни.
« Отговор #48 -: Юни 03, 2008, 11:00:47 am »
Теста бе Шуърчек.

Стискам палци за теб, дано да има повод да почерпиш  :D.
« Отговор #49 -: Юни 03, 2008, 11:03:52 am »
Сега пак се надявах, но днес температурата ми малко падна и мисля ,че пак ще ми дойде.
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #50 -: Юни 03, 2008, 11:53:03 am »
Dorinda , мила, гледам че подържаш много хубава БТ :D
Искам да ти пожелая късмет  :goodluck:и да знаеш ,че имаш и моите стиснати палци :crossfingers: и дай боже след няколко дни към тази една чертичка на досегашните тестове видиш до нея и още една :crossfingers: :crossfingers: :babyflips:
Прегръдки :bighug:
« Отговор #51 -: Юни 03, 2008, 12:36:41 pm »
Благодаря ви момичета за стиснатите палци .
Малко съм се спекла. Дори и не смея да си помисля ,че нещо може да е станало. Тези тестове като ,че ли ме приземиха, и сега всеки ден чакам температурата да падне .
Според вас кога да направя следващия тест ?
Denissined , мисля, чее рано да се притесняваш за днешната стойност . Може да е просто инцидент. Имаш време до неидването на цикъла като че ли. :wink:
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #52 -: Юни 03, 2008, 13:39:37 pm »
Миличка след 2-3 дни пак направи тест. Успех и да се похвалиш.

« Отговор #53 -: Юни 03, 2008, 17:02:48 pm »
Миличка, наистина БТ ти е много хубава :) Стискам ти палци да е станало!!! А и мисля че О. е била на 22ден от МЦ!   

« Отговор #54 -: Юни 03, 2008, 20:35:20 pm »
Миличка, наистина БТ ти е много хубава :) Стискам ти палци да е станало!!! А и мисля че О. е била на 22ден от МЦ!   

Рали ,
и аз така мислех . Но ако беше тогава вече трябваше да или да ми е дошло или да ми е показало  :bfp1:
За това си мисля,че овуто е била някъде около 24-ти - 26-ти ден.
Или просто е гадно закъснение без бебче. Ще чакам и утре да мине и правя тест. Макар ,че цял ден ме наболява както по време на цикъл и чакам всеки момент да ме навести оная гадната.
« Отговор #55 -: Юни 04, 2008, 00:19:52 am »
Дори, чакам да видя днешната ти Т. :) стискам палци да не пада :))))
Пък ще видим какво те чака ;)
 :bighug:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #56 -: Юни 04, 2008, 08:24:18 am »
Не се отчайвай - надежда има, докато няма М.
Продължавам да стискам палци.  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #57 -: Юни 04, 2008, 08:34:48 am »
Вие сте страхотни , благодаря ви за подкрепата .
Опасявам ,че гадината идва.Тази сутрин температурата падна с гръм и трясък.
Благодаря ви отново за отговорите. Другия месец продължаваме.
« Отговор #58 -: Юни 04, 2008, 10:16:22 am »
Трябва да си даваме кураж и да продължаваме напред колкото и да ни е трудно.Пък другия месец нов късмет.Стискам палци за всички ни много скоро да имаме повод за радост.
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #59 -: Юни 05, 2008, 10:05:40 am »
Dorinda  , горе-главата :D, знаем колко ти е гадно в момента, но както обичаме да казваме: Нов месец- нов късмет и от сърце ти желая другия месец да ни се похвалиш с така мечтаното полож.тестче.
ПРегръдки :hug2: