0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Успех на всички с инсеминации през януари и февруари!
« Отговор #380 -: Февруари 09, 2008, 23:37:24 pm »
Gea миличка много се надявам да ни зарадваш в понеделник, аз ще си правя утре сутрин първия кръвен тест, от няколко дни пази леглото защото болките ми не спират  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Дано повлечем краче на всички прекрасни вярвам бъдещи мамчета.Стискам палци на всички
   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: preggo :sbabygirl: :babyboy:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #381 -: Февруари 10, 2008, 00:10:48 am »
Gea, аз така и не видях ярка втора чертичка. При мен си остана бледа, а виждаш резултата от теста в аватара. Така че, не си прави крайни заключения, повтори с друг тест и дано втората чертичка е плътна. Вярвам! Успех!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #382 -: Февруари 10, 2008, 01:14:31 am »
касси,  :youwoman:

« Отговор #383 -: Февруари 10, 2008, 01:22:42 am »
Хайде Геа, Дидре, време е да ни зарадвате и нас с  :bfp: :crossfingers:
Игълче, спокойно, всичко ще е наред!
Минесота, нещо пропускам май или..., но не разбирам какво става с твойто  :bfp1: , няма ли да ни го покажеш?
 Аз съм в гората за гъби :lol: :balk_170:
 Шегувам се, на работа съм още :balk_121: и даже не мисля дали е положителен резултата ми от инсето, то е и раничко още де /22-24-ти/,
хайде спинкайте и сънувайте прекрасни сънища!!!
 :balk_21:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #384 -: Февруари 10, 2008, 09:42:26 am »
Здравейте момичета,
Бисерче за мойто тестче има още малко време!
Аз мисля към 15-ти да го направя...това ми е щастливото число;)
Иначе си имам ПМС, гърдите ми ще експлоадират вече, с две думи нищо различно от нормалното....
*
« Отговор #385 -: Февруари 10, 2008, 10:54:46 am »
при мен днес е точно 14ти ден след инсе-то.
Теста е отрицателен...всеки момент ще ми дойде.
Съжелявам, зле ми е, но не мога да го променя.
Дано някоя от вас скоро се похвали с успех, защото имам нужда от надежда за да по4на следващ опит.
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #386 -: Февруари 10, 2008, 11:39:00 am »
Gea миличка много се надявам да ни зарадваш в понеделник, аз ще си правя утре сутрин първия кръвен тест, от няколко дни пази леглото защото болките ми не спират  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Дано повлечем краче на всички прекрасни вярвам бъдещи мамчета.Стискам палци на всички
   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: preggo :sbabygirl: :babyboy:

didre, какво стана с теста? Стискам палци.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Мисля, че при мен нещата вече са отчайващо ясни. Дано всички останали чакащи момичета има по-голям късмет от моя.
*

Rib4o

• 211
« Отговор #387 -: Февруари 10, 2008, 11:41:32 am »
Gea, аз така и не видях ярка втора чертичка. При мен си остана бледа, а виждаш резултата от теста в аватара. Така че, не си прави крайни заключения, повтори с друг тест и дано втората чертичка е плътна. Вярвам! Успех!

Скъпа kassi, от втората чертичка на Easy test няма и следа по другите марки тестове. Днес ми е 16-ти ден от инсето и мисля, че резултатът е ясен. Благодаря ти за подкрепата. Целуни двете си прекрасни бебчета от мен по петичките.  :bighug:
*

Rib4o

• 211
« Отговор #388 -: Февруари 10, 2008, 11:43:01 am »
Хайде Геа, Дидре, време е да ни зарадвате и нас с  :bfp: :crossfingers:
Игълче, спокойно, всичко ще е наред!
Минесота, нещо пропускам май или..., но не разбирам какво става с твойто  :bfp1: , няма ли да ни го покажеш?

biserche, аз бях дотук. Щеи чакаме другите момичета да ни зарадват.
*

Rib4o

• 211
« Отговор #389 -: Февруари 10, 2008, 11:44:54 am »
Аз мисля към 15-ти да го направя...това ми е щастливото число;)

minesota, стискаме палци на 15-ти. Ха, дано да видиш двете чертички, а ние да последваме успеха и късмета ти при следващия опит. :balk_103:
*

Rib4o

• 211
« Отговор #390 -: Февруари 10, 2008, 11:48:05 am »
при мен днес е точно 14ти ден след инсе-то.
Теста е отрицателен...всеки момент ще ми дойде.
Съжелявам, зле ми е, но не мога да го променя.
Дано някоя от вас скоро се похвали с успех, защото имам нужда от надежда за да по4на следващ опит.

Аидка, ужасно съжалявам. Но нали знаеш, че винаги има надежда, щом не ти е дошла "лелката". При някои жени нивото на ЧХГ нараства по-бавно. Искрено ти пожелавам да е станала някаква греша и на следващия тест да видиш двете чертички.  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :balk_602: :balk_602: :balk_602: :bighug: :bighug: :bighug:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #391 -: Февруари 10, 2008, 13:05:37 pm »
Момичета ,докато няма М ,има надежда!!!!! :DНе винаги тестове показват еанна бременност.....първите признаци при бременност много си приличат с ПМС,неможеш толкова рано да ги различиш........
Моето мнение е,че е много важно да се пуска ЧХГ,за да се види дали изобщо не е имало имплантация,например при мен и при 2 инсета имаше ЧХГ  около 13,лекарите твърдят че е имало нещо но за кратко......и това стъщо е много важна информация

Успех на всички момичета и само хубави новини чакаме!!!! :D
*
« Отговор #392 -: Февруари 10, 2008, 13:36:16 pm »
Миличка Gea, не се отчайвай,наистина има надежда докато не се появи М,
моят съвет е да изчакаш още мъничко и все пак може да си сигурна след кръвен тест  :crossfingers: :bfp:
Преди малко говорих с док, сутрешния тест е ЧХГ - 37, каза че е добре за сега,в сряда или четвъртък ще повторим теста, дано се покачи....
болките още ме държат и съм предимно в кревата, но си заслужава.
Всички ви  :bighug: и горе главата имайте вяра!

:blowingdust: :blowingdust2:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #393 -: Февруари 10, 2008, 13:43:20 pm »
Геа,Аида горе главата и не се отчайвайте,знам че е трудно, но трябва да сме силни и да продължим да се борим!
Дидре стискаме палци да се покачва чхг-то и да ни вдъхнеш надежда

Прегръщам ви !
*

Rib4o

• 211
« Отговор #394 -: Февруари 10, 2008, 13:53:44 pm »
Преди малко говорих с док, сутрешния тест е ЧХГ - 37, каза че е добре за сега,в сряда или четвъртък ще повторим теста, дано се покачи....

Ох, миличка didre. Това страхотна новина!  :balk_46: :balk_46: :balk_46: Дано тестовете в сряда, четвъртък потвърдят бременността.  preggo Засега пази леглото и пиши как че покачва ЧХГ-то.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

Rib4o

• 211
« Отговор #395 -: Февруари 10, 2008, 13:56:22 pm »
Ади, Минесотка, благодаря ви, момичета. Вече нямам надежда, но пък знае ли човек. Дано да сте прави. Ще трябва да потърпя още малко, пък после нов цикъл-нов късмет. :bighug: :bighug: :bighug:
*

Rib4o

• 211
« Отговор #396 -: Февруари 10, 2008, 14:07:32 pm »
Ади, Минесотка, благодаря ви, момичета. Вече нямам надежда, но пък знае ли човек. Дано да сте прави. Ще трябва да потърпя още малко, пък после нов цикъл-нов късмет. :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #397 -: Февруари 10, 2008, 14:53:24 pm »
Момичета, аз се оттеглям от темичката ни. Дойде ми с пълна сила.

Следващата седмица ще говоря с доктора и може би ще пристъпим към инвитро (ИКСИ)
Сега ще прочета в съседната тема за ИСКИто, но ако някое момиче е правило икси при д-р Владимиров, ще съм страшно благодарна да ми пише на лични. Имам малко финансови питания.

Днес е лош ден за мен, но до довечера си давам строк да се 'оправя', защото сълзите не ми помагат.
*
« Отговор #398 -: Февруари 10, 2008, 15:03:47 pm »
Здравейте момчета! На всички ви желая в най-скоро време  :bfp:! Моя тест ще е на 21-22. Не се чувствам обнадеждена, по-скоро се подготвям психически за  :bfn:. Ще поживеем ще видим. Приятно изкарване на остатъка от неделята!  :bighug:
*
« Отговор #399 -: Февруари 10, 2008, 16:32:19 pm »
Честито, didre! ЧХГ над 25 си е бременност, от където и да го погледнеш! Лека и безпроблемна! Дано повлечеш крачета и тази темичка се напълни с много положителни тестчета!!!