Мили момичета, това което описвате е нормално. мисля, че бях писала преди затова нещо, но ще се опитам отново да ви успокоя. При мен нещата бяха същите последните два месеца-силни болки в ставите и срамната кост. За да стана трябваше някой да ме дърпа или пък се подпирах на нощното шкафче. Мъжът ми ме преобръщаше в леглото, а когато исках сама се хващах за него и естествено, и той по цяла нощ не спеше заради мен. Като добавим че посещавах тоалетната по 5-6 пъти на нощ, купона беше пълен. При изкачване на стълби все някой ме теглеше или се придържах за парапета. Ще ви мине, знаете кога
, но болките поне при мен останаха макар и по-малки в продължение на месец. После обаче толкова бързо ще се оправите, че ще тичате като стрели от едната стая в другата, а пък за секциото да не говоря. Сега съжалявам, че такова шубе ме гонеше от операцията.
Искам пак да изживея тази болка и тази радост! Така че, не се тревожете-наслаждавайте се на коремчетата, защото скоро ще гушкате дългочаканите си бебета.
Миленче, относно списъка ми, това са необходимите неща, и тези, които лично аз имам. Сега като го прегледах отбелязвам, че повече от половината неща са ни подаръци. Така че, бъдещи близнашки майки, организирайте смело приятели и роднини в тази посока!
Щом таткото на сладурките пътува, браво на майката-героиня!