0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: отровните роднини
« Отговор #40 -: Февруари 04, 2008, 15:29:40 pm »
понеже темата е за "отровни роднини" да вмъкна:

Днес моя братовчедка ми каза: Аууу не, как инвитро, те се раждат уроди !
Сърбеше ме езика да й отвърна: Ми ти значи инвитро си зачената !
Боже прости на невежите, невъзпитаните и прости хора!

Пази боже от такива познати, камо ли да са ти роднини. Покажи и моите момчета, да видим какво ще каже, какви са?!  :x
Избягвайте такива дребни душици, те са енергийни вампири, повярвайте ми.  :D :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #41 -: Февруари 04, 2008, 18:40:19 pm »
Твоите момчета са най-чудесното нещо на света Каси! А тази госпожа ми се ще знаете къде да я навра! Ако не можем да ги избягваме поне да им теглим по една... така те сами ще ни избягват :lol: Извинявам се, не е това начина,   но колкото пъти го прочета това все ми кипва :x

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #42 -: Февруари 04, 2008, 22:52:20 pm »
Дани, мила, знам че е така, те са злато за мен, но не мога да не се ядосвам на такива прости същества. И само като си помисля, че тази твоя близка не е единствената, а има още хиляди такива еснафски душички :x, а много оттях не знаят какво е овулация например. Тия хора не четат ли, не се ли образоват, за какво живеят изобщо :x!? Спирам, че пак ме тресна нервата :x, а няма смисъл.

*
« Отговор #43 -: Февруари 05, 2008, 00:34:51 am »
Това, че не знаеш нещо, не означава, че може да обиждащ другите. За мен  всичко е умишлено. Тя просто е искала да я настъпи по болното място, защото явно няма с какво друго да я превъзхожда.
90% от моите познати също не са наясно какво е овулация, инплантиране и т.н., но никой не е бил груб или да обижда. Много съм благодарна на Господ, че нито приятелите ни или познатите ни, не са си позволили да бъдат нетактични, а напротив.
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
« Отговор #44 -: Февруари 11, 2008, 08:45:02 am »
     Аз също не съм се сблъсквала с подобни изказвания,напротив,разпитвали са ме за повечето неща и аз с готовност им отговарям(поне това,за което знам).Все пак не можем да се сърдим на хората за незнанието и любопитството им.Те никога не са се сблъсквали с нашите проблеми.Коя от нас е знаела нещо за подробностите около АРТ?
И сега не знаем някои неща.Аз например нищо не разбирам от имунологичните проблеми и изследвания,просто защото не сме стигали до там.Проблема се оказа мъжки фактор и се насочихме към тази област.Така,че остава ни да бъдем търпеливи и да не обръщаме особено внимание на злобни бележки. :wink:
*
« Отговор #45 -: Февруари 11, 2008, 10:17:15 am »
понеже темата е за "отровни роднини" да вмъкна:
Днес моя братовчедка ми каза: Аууу не, как инвитро, те се раждат уроди !
Абе тази жена в кой век живее :x???Добре ли е изобщо?
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #46 -: Февруари 19, 2008, 11:22:48 am »
Навярно навсякъде ги има тези вампири:)
Аз имам доста негативни превивявания с моята свкърва с която за мое щастие живяхме само 3 месеца заедно.Допреди година и половина живеехме в София защото когато се запознах с мъжа си аз работех и живеех там (съпругут ми е от варна).След това решихме да се преместим във Варна и тъй като в апартамента ни имаше наематели трябваше 4-5 месеца да живеем при свеки.И най-ве4е аз понеже мужът ми го няма по 4 месеца в БГ. Е...първият месец всичко беше ок но оттам нататак нещата загрубяха дотолкова, че "милата ми" свекърва си позволи един ден да ме напсува затова, че и заявих, че сметките и всичко свързано с нашето семейство си го движим ние с мъжа ми. И тя полудя, защото допеди аз да се появя в живота му го е правила тя.Аз разбира се си събрах багажа и се изнесох защото неможе накоя си изживяваща се като великата аристократка на варна (но много далече от такава) (та била тя и майка на майа ми)да ме псува.
Оттогава мина 1 година.Сега си говорим колкото да не натоварвам излишно съпруга си, но тя не пропуска случай да ми натяква как нямаме дете (а дори не подозира, че част от проблема е и във сина и) и, че аз съм причината.Та наскоро дори ми показваше едно списание с някакво бебе и ъдряйки с праст по снимката ми обясняваше как искала точно такова бебе да и родя.:)))Аз понеже трудно я изтрайвам напоследак и казах, че съм най - щастлива, че точно от нея нищо немога да родя но от и на мъжа си с удоволствие.
Няколко пъти съм и казвала и молила да спре да ми говори и закача на тема бебета, деца...но резултата е обратен:)Затова и тя май е единствената която в момента незнае, че правим инвитро.Няма и да узнае.Мислила съм си, че съм над тези дребни душици, но истината е, че ми влияе (макар да не и го показвам) и, понякога си го изкарвам незаслужено на мъжа си.
А на него мога само да му благодаря за подкрепата и търпението и затова, че не и се връзва защото доста добре си я познава.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #47 -: Февруари 19, 2008, 12:04:25 pm »
Lisko, дръж далеч от себе си това чудовище :x. Де да можеше и от съпруга ти, но едва ли :(. Не мога да повярвам, че има толкова лоши хора.

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #48 -: Февруари 19, 2008, 17:26:24 pm »
Има Каси има.
И на мен ми бе6е трудно да проумея като се има предвид, че все пак е майка, нищо, че аз не съм и дъщеря.
Сега се сещам, че 3 месеца след като се преместихме във Варна беше разказала на целия квартал, че съм била отслабнала защото ми било паднало бебето и аз от мъка съм слабеела.А аз биах решила най накрая да сваля няколко излишни килограма.
Бях не потресена ами да ви кажа честно все още ми е трудно да проумея докъде може да стигне простотията в хората.Нямам думи...и на шега не бих казала подобна идиотщина.
Сега ми звъни всяка вечер и ми разправя простотиите си по 1 час, но аз рядко вдигам телефона когато видя, че е тя:)В интерес на истината сина и също няма желание да и слуша глупостите, но те хората са казали..."Който каквото и както си го направи..."

Изолирала съм я възможно най - дале4е от мен защото най-малко от нея имам нужда сега:)))))
*
« Отговор #49 -: Февруари 21, 2008, 10:02:36 am »
Здравейте! С моя приятел се сгодихме юни 2006г. и веднага започнаха с айде няма ли да имате бебе ,айде действайте и все подобни подмятания...Моите роднини всеки път ми викат следващия път да си дойдеш бременна...И аз не съм си ходила много време...Дразнят ме намеците ,но не толкова ...Още нямаме резултата,и сме с мъжки фактор...Свекърва ми обаче не иска да го проумее и разправя наляво на дясно ,че аз 2 г. не мога да забременея чак и съвети от доктори иска...Ония пък са толкова добри доктори ,че без да са ме виждали са ми сложили диагноза "Хормонален дисбаланс"Направо да се гръмне човек...Ма вече не ми пука и съм си ги сложила на едно стратегическо място всичките...
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #50 -: Февруари 25, 2008, 10:50:45 am »
Аиде и аз да се опла4а.Всеки си има свекарва от която се оплаква,а някои си нямат/да им завиди 4овек/,а аз си имам 2.Незнам какво сам сагрешила толкова,4е господ да реши така да ме накаже :lol:Двете хи4 не се оби4ат ама сякаш са се наговорили и имат график коя кога ще ме трови.Когато спре едната по4ва другата и обратно.За капак от в4ера и свекар ми ме по4на.Тои винаги е прецаквал сина си на тема семеиство,а снощи се опита да прецака и моето.След като изказах мнение разли4но от неговото се запо4на един скандал направо нямам думи.А за капак ми каза,4е щом е така аз несам желана в неговото семеиство 8O 8O 8Oи в неговата каща 8O 8O 8O,а всащност тои живее в моя апартамент за които аз плащам кара моята кола и се скарахме за моето ку4е за което тои има някакви извратени и нехуманни намерениия.След цялата тая история не пожела да ми даде ку4ето и реши,4е по скоро ще го заколи отколкото да ми го даде 8O и ме изгони от собствения ми апартамент :xИ явно това не ми е достата4но,4е и моя тиквеник вместо да ме защити седя си на газа и не каза нищо,нито ме защити.Сега го 4акам да се сабуди за да се разправям с него и с отровните роднини на мажа ми
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #51 -: Февруари 25, 2008, 11:11:22 am »
Аиде и аз да се опла4а.Всеки си има свекарва от която се оплаква,а някои си нямат/да им завиди 4овек/,а аз си имам 2.Незнам какво сам сагрешила толкова,4е господ да реши така да ме накаже :lol:Двете хи4 не се оби4ат ама сякаш са се наговорили и имат график коя кога ще ме трови.Когато спре едната по4ва другата и обратно.За капак от в4ера и свекар ми ме по4на.Тои винаги е прецаквал сина си на тема семеиство,а снощи се опита да прецака и моето.След като изказах мнение разли4но от неговото се запо4на един скандал направо нямам думи.А за капак ми каза,4е щом е така аз несам желана в неговото семеиство 8O 8O 8Oи в неговата каща 8O 8O 8O,а всащност тои живее в моя апартамент за които аз плащам кара моята кола и се скарахме за моето ку4е за което тои има някакви извратени и нехуманни намерениия.След цялата тая история не пожела да ми даде ку4ето и реши,4е по скоро ще го заколи отколкото да ми го даде 8O и ме изгони от собствения ми апартамент :xИ явно това не ми е достата4но,4е и моя тиквеник вместо да ме защити седя си на газа и не каза нищо,нито ме защити.Сега го 4акам да се сабуди за да се разправям с него и с отровните роднини на мажа ми

Лелееееее,направо ти се прекланям....Стягай ги тия и им тропни на масата...който плаща той поръчва музиката ,хич недей да си мълчиш,аз всичко си казвам на момента.. Побеснях !!! Как може такова нещо?! А па мъжа ти заслужава голям ритник и щамар зад врата... Стискам ти палци да излезеш по- скоро от тази ситуация и те съветвам въобще да не се даваш..
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #52 -: Февруари 25, 2008, 17:34:29 pm »
Петя, това наистина звучи като филм.
Но и аз бих те посъветвала да не се оставяш и предаваш . Аз така дипломатично подхождах към свекърва си в продължение на 1 година и накрая тя ми се качи не на главата ами ме прескочи поне 5 пъти:)))

Съжелявам за неприятностите ти и дано успееш да ги разрешиш жъзможно най-бързо.

На мен свеки явно ми е сърдита за нещо защото стана 5 дни не ми е звъняла.Иначе не пропуска ден.
И ако може да ми се сърди още дълго дано:)
« Последна редакция: Февруари 25, 2008, 17:40:11 pm от Lisko »
*
« Отговор #53 -: Февруари 25, 2008, 18:17:14 pm »
Цитат
Аиде и аз да се опла4а.Всеки си има свекарва от която се оплаква,а някои си нямат/да им завиди 4овек/,а аз си имам 2.
Напажо нямам думи, но ти се прекланям. много съжалявам за неприятностите ти и само мога да ти кажа да не се предава6. Аз съ6то имам две съкрови6та. Едната /майката/е все недоволна, няма мира и спиране. Ако има някакво питане кам сина си или е недоволна незнайно за6то все пита мен. Писна ми да им казвам 4е трябва да се обръ6та към него.  Другата пък само нарежда, какво, как, къде, за6то/дори и за работа, за6тото сме в една сфера/. Но ткаъв ни бил късмета. И все се опитва6 да угоди6 и на двете и на свекъра и на зълвта и зетя ама не става. :balk_132:и как да стане незнам.
 :crossfingers:Бъди силна
*

petq74

• 373
« Отговор #54 -: Февруари 26, 2008, 10:46:48 am »
Благодаря ви мили4ки за подкрепата,а ето и малко новини от в4ера.След като го наритах моя хубустник да става вместо закуска му спретнах един грандиозен скандал заради сабитията от ве4ерта.Изпратих го на работа сас специалната зада4а да мине през апартамента ми и да каже на бащта си и семеииството в което сам нежелана да се изнесат на момента от апартамента ми или да си плащат наем,да ми се варне колата и 4е заку4ето се двуомя.Може да му го оставя от сажаление кам него ,защото то единствено ще му баде семеиство и ще му дава някаква любов и вапреки вси4ко ще знае,4е дори то не е негово.И освен това тои за мен от този момент нататак е един непознат на които аз няма да проговоря до края на живота си и да не си прави труда да ми се извинява защото само ще се унижи и извинението няма да баде прието.След като предал какво сам казаотговора беше,4е ще ми варне вси4ко и ще се извини.Но мажа ми му казал,4е никога няма да приема и това явно савсем го секна.Днес на обяд отивам да си взема колата ,защото мисля,4е доиде и моят ред да ги поотровя малко :lol:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #55 -: Февруари 26, 2008, 11:46:49 am »
Аууу,Петя,ти ме удари в земята  :lol: Аз чак такава смелост нямам,дано не ми се случва такова нещо ,но ти ми трепна.. :)Супер си! Но ако ти е извини и усетиш че е искрен прости му... Не че ти се меся,но да простиш е най-трудното нещо и носи удовлетворение...Ти си много силна,ако прекалено ти се меся ,моля да ме извиниш,аз винаги съм така.. Успех във всичко ти желая...
*
« Отговор #56 -: Февруари 26, 2008, 15:45:26 pm »
Браво Петя ти си смело момиче.

Да ви кажа и аз макратко за моето свеки.Определено не може да ме понася от момента в който ме видя за първи път.Аз съм и трън в очите.Първото нещо с което ме загуби беше че ме кълна няколко дена преди сватбата-това няма да го забравя.Много мизерии ми е правила през годините.
Миналата година така се случи че дъщерями се разболя от шарка точко по нова година-на 29 вечерта избиха пъпките.Аз съответно съм на работа.По нова година бачкам по 17-18 часа.Моя мъж се грижи за детето.На другия ден доведох лекар в къщи изписаха лекарства-спирт,мехлеми за пъпките и т.н.Времето мина детето оздравя но 10 дена след това се разболя таткото-от шарка.Познайте кой е виновен-ами аз разбира се.Нали ме е нямало в къщи да си гледам детето сина и пипал пъпките той я мажел и за това той се разболял а не аз.А аз съм карала шарка как да се разболея.И толкова сме загрижени че чак и не дойде да го види.
Е кажете сега един средноинтелигентен човек ще го каже ли това?
*
« Отговор #57 -: Февруари 26, 2008, 15:54:34 pm »
Ей, Петя, да ти кажа олекна ми след този развой на нещата.
Бе, Пими, ти не мойш ли с твърда ръка да бараш.
*
« Отговор #58 -: Февруари 26, 2008, 17:17:52 pm »
Абе мога аз ама да видим кога ще извадя тежката артилерия за сега си трайкам.

Оня ден беше върха на сладоледа.Влиза в цеха а там работим-аз,етървата демек другата снаха,и още 3 човека.Влиза нашата и казва-Какво правите?И ние отговаряме-Ами работим.Следва репликата:Работете че да имате я вижте аз навремето като работих много сега колко много болести имам.И излезе.Абе въобще страшно съкровище имам.И все по разни баячки и врачки ходи.Взех да се съмнявам да не ходи магии да прави.То вече не знам какво да очаквам.
*

petq74

• 373
« Отговор #59 -: Февруари 26, 2008, 22:33:09 pm »
Нашият филм запо4ва да става психо-трилар с елементи на екшан :wink:
Цитат
Но ако ти е извини и усетиш че е искрен прости му...
не само,4е не се извини,но не се махна от апартамента ми :x и ми каза,4е няма да ми варне колата 8O 8O 8Oслед което аз полудях и му казах много тежки думи,4е и на гроба му няма да доида а ако отида ще да е за да му плюна отгоре :oops:/не се гордея с това ама тои се пидиграва с мен по тоя на4ин и това ми доиде отватре/.След свада с мажа ми стигнахме до решение за развод/тои де/ама докато се приберем до нас и нещо се разубеди.Обеща,4е ще накара баща му да ми купи друга кола след като неиска да варне тая 8O и ще му вземе парите за наема които му определих 8O.И ме попита искам ли да си взема ку4ето 8O.Та така безвазвратно се отарвах от едната страна и вращане няма ама и хи4 няма да ми липсват.Един камак по малко на врата :P
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух