Събрах смелост.Може би ще ми олекне след като го напиша.
Вярно е,че в живота има много трудни моменти,но,ние хората,правим тези моменти още по-трудни и тежки.Със съпруга ми живеем в чужбина.В началото като дойдохме ми беше много тежко,но сега съм благодарна,че сме толкова далеч от родителите му.Ако бяхме в България може би нямаше да издържа на всичко това.
Майка му има фикс идеята,че трябва да направя in vitro,все едно че това е някаква мода.Постоянно ме преследва с налудничавата си идея.След като сама не можа да постигне целите си,в играта се включи и тежката артилерия.Два-три дни преди Нова година,бяхме изправени пред съд.Баща му ми изнесе реч,че след 30 шансовете за забременяване намалявали,пробвали сме по един начин,сега да пробваме по друг.Даже намекнаха и за осиновяване.Луда работа,ако сърцето ти мълчи,как могат те да ти кажат да вземеш чуждо дете и да го гледаш като свое.Отново нараниха сърцето ми преди празника.Все едно,че нямам право да се опитам въпреки всичkо да се почувствам и аз малко щастлива.И все сочат към мен.Дори сега,когато се изясни,че сме с мъжки фактор и съпруга ми им го каза,те пак"годините,та,годините"
Извинявам се,че стана малко дълго,но наистина като че ли ми поолекна.