Оооооо, по въпроса за отровните роднини мога роман да напиша.....Моята свекърва е пълно ку-ку. Мъжо ме предупреди още като отивах да се запознавам с тях, а то беше 2 месеца преди сватбата. Тя е жена, която не търпи някой да си има свои планове и да не се съобразява с нея. Не изслушва какво говориш и те прекъсва, освен това крещи като загубена. Лелеееее, бръкна ми в здравето направо! Миналата година ми правиха абразио заради кухо яйце, а тя, естествено, не знаеше, защото сина й не се обажда да си говори с нея. Та, изписват ме от болницата, аз съм срината направо, мъжа ми също, и звъни тя по телефона и ме пита какво ми има. Аз й казвам, а отговора беше: "Ми да, така ще стане ми, ти като не се спираш на едно място, ще го изгубиш естествено! Ще видиш другия път като стане пак така!"
После пък, през лятото си намерихме нов апартамент и решихме да продадем нашия и да го купим, ама тя каза, че щяла да доплати 7-8 000 лева, че не достигаха. Обаче, каза, че новия апартамент щял да бъде записан на нейно име, защото като се разведем, аз ще го искам. Ние, съответно се отказахме да продаваме и си останахме в стария си апартамент. Обаче тя откачи и каза, че ще ни го продаде и ще ни изхвърли на улицата и каза моите родители като ни искат толкова - да ни прибират. Много ми беше интересно как щеше да го продаде като той е на мъжа ми.
Тогава вече съпругът ми полудя, отиде у тях и й каза, че ще я осъди, че е луда за връзване и че й забранява да ми се обажда и да говори въобще с мен. Та, пък, се обадила на моята майка и й казала, че аз съм най-невъзпитаното същество на света, че не й казвам "майко" и въобще съм ужасна. На мъжа ми казала, че за нищо не ставам (разбирайте за правене на деца)....и така. От август не си говорим и не се виждаме и днес звънна изненадващо у нас, ама все едно никога нищо не е ставало, да сме ходили у тях да си подарим мартеници.
Мъжът ми само се изсмя и каза, че не му се занимава с глупости. Та, ето това са моите "отровни роднини". Свекър ми е просто една безгласна буква, той прави, каквото му се каже.