0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: отровните роднини
« Отговор #60 -: Февруари 28, 2008, 16:44:02 pm »
  Ей, това простотията няма граници!!! Всеки път се изумявам и си повторям че не е възможно нормален човек да постъпва така :x  :x  :x
  Аз също имах неприятна реплика  днес, пак от колежката мила. Цяла седмица се моля да сменя едно дежурство за март за да не си изпусна часа при Стаменов..... разгеле уредих смяната.  Та колежката излизаща в отпуска каза  "...ти хубаво ни пращаш в отпуска, ама ако вземем да забременеем ще се скъсате от работа  сами...."  Ясно беше , че тези камъни са в моята градина.... Но се чудя  тази колежка /имайки дъщеря/ не знае ли, че живота както се изразява един познат е сурав и курав и не трябва да се подиграва защото не знае какво може да и дойде до главата някога... та има и такива хОРА :(
« Последна редакция: Февруари 28, 2008, 16:46:04 pm от Danny S »

« Отговор #61 -: Февруари 29, 2008, 15:17:42 pm »
Нашият филм запо4ва да става психо-трилар с елементи на екшан :wink:
петя,четох,четох..чувала съм и от познати разни истории...ама да си кажа честно като твоите отровни и нагли "роднини" не съм знаела,че съществуват..знаеш ли за кой ми е мъчно в момента?!за мъжът ти..горкия..хем са му родители,хем ги вижда как се държат и го боли 100%,ама какво да направи..евала че те е подкрепил,предполагам че му е било много трудно да взема страна.. :?казвам го,защото ,когато си говорех все още със свекър ми :lol: и ме дразнеше постоянно..майка все ми казваше - "кате,опитай се да не им обръщаш внимание,защото съсипваш мъжът ти с караниците..на него са му родители и го боли.." !беше  ми ужасно трудно да го преодолея ,даже се ядосвах на майка ми и си мислех,че защитава мъжът ми ,та и казвах "ти него ли обичаш  обичаш повече или мен дето съм ти дъщеря?"беше ме много яд...все и казвах,че трябва мен да защитава,защото у тях него си го гледкат като писано яйце,а мен кучета ме яли.. :x...но сега вече осъзнавам,че майка е говорила от позицията на опита..и наистина на мъжът ми му е било непомалко трудно отколкото на мен..
,то вече и по-рядко ме дразнят,щото на със свекър ми не сме си говорили повече от 3 години,а отдвана започнах да не се съобарявам с никой..като ме дразнят си вдигам един скандал...и не ми дреме!!няма да им рева с часове и да се тровя,заради тях..е пак ме боли от някои подмятания,от клюки и любопитство..,но колкото по-малко контакти имам с тях,толкова по-малко говорим и това за мен е начина да се защитя..
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #62 -: Февруари 29, 2008, 20:19:21 pm »
Любопитка така е права си.Наи ве4е тои ги изживява,защото е между 4ука и наковалнята.Но мен ме боли не само заради родата му ами и затова,4е мажат ми не ме защити на момента.Оправданието му беше,4е му бил баща,а всащност тои му е баща веднаж на 5 години,когато има нужда от помощ.Тогава се сеща,4е има син и то не за да помогне като родител а да го потупа по рамото да каже ех, сине сине и да поиска някаква услуга от нас.Когато се запознах с мажа си те не си говориха близо две години преди това и аз бях тази която ги сдобри. 10 години ве4е сам с моя маж и вси4ко което имам от баща му е една стоика за снимка и само отрицателни емоции.Но наистина маика ти е права,защото вкраина сметка ние се караме а те си живеят живота и не им пука ,защото те са си добре и не се карат. 
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #63 -: Март 01, 2008, 07:37:45 am »
Здравейте момичета и честита Баба Марта:)

Аз имам имунитет няколко дни, но днес очаквам да бада леко натровена от свеки, че в 9ч. имам 10 минутна среща с нея:):):)
Ще се опитам да се въздържа от скандал, както в повечето случаи, но може на втората минута да съм си тръгнала:)че на този етап най-малко нея искам да гледам и слушам:)
Ще ви пиша по-късно как е минало и дали изобщо е минало:)

Хубав ден ан всички:)
*

petq74

• 373
« Отговор #64 -: Март 01, 2008, 08:39:58 am »
4естита баба марта и от мен :P лиско стискам палци да мине вси4ко ок сас свекито и дано не те трови много :D
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #65 -: Март 01, 2008, 10:40:38 am »
Петя мила, свеки не успя:)
Нямаше шанс по скоро:)Вероятно реши, че нещо ми има защото на всеки неин въпрос (а то при нея са 26 часа в денонощието)аз започвах да говоря за времето или цветята:)
Тя понеже не знае, че правихме ИКСИ и, че сам на 2 дни след трансфер усеща, че нещо правя и затова любопитства но засега няма шанс да разбере от мен а и от сина си.:)
както и да е,този път само малко ме издразни защото постоянно иска пари от нас.И то не защото и трябват а за да ги събирала.И аз днес и казах, че не е тя тази която трябва да събира нашите пари и да ми каже колко и трябват за нуждите и.Не веднъж е заявявала на сина си, че искала по 300 евро на месец за нея???
Аз полудях като я чух за първи път да го изтърсва това.
Ама както и да е...300 евро ще види като си ги изкара.Няма да се ядосвам с простотиите и:)
Лек ден от мен, а аз отивам на разходка в другите теми:)
*

petq74

• 373
« Отговор #66 -: Март 01, 2008, 13:41:08 pm »
браво лиско  :Dсамо така мила.Няма да им се даваме на тези мародери, които се нари4ат родители.
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
« Отговор #67 -: Март 01, 2008, 22:33:30 pm »
..Но мен ме боли не само заради родата му ами и затова,4е мажат ми не ме защити на момента.Оправданието му беше,4е му бил баща.. 
и моя е така..особено в началото  на брака ни вечно мълчеше..що скандали сме имали по въпроса.. :lol: неговият довод беше"не е нужно като е обтегната атмосферата да се обаждам,аз после пак си те защитавам,но насаме като съм с тях.." 8O!ама карай..мисленето ни е различно на нас жените и това на мъжете ни.. :lol:,то след това да ме защитава е след дъжд качулка.. :wink:
момичета,наще поне засега още пари не са започнали да искат.. 8O,ама като ме знаят какво ми е отношението към тях,надали ще посмеят ей така за глупости..
понякога свекърва ми е много готина,немога да си кривя душата  :wink:,ама друг път..нейните гарджета се са най-хубави да му се невиди,от къде ме е намерил тоя нейн  син..само да го ядосвам..,че и тях...горките :lol: :lol: :lol:
п.п. честита баба марта !голяма съм забравана.. :oops:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #68 -: Март 01, 2008, 23:45:10 pm »
Оооооо, по въпроса за отровните роднини мога роман да напиша.....Моята свекърва е пълно ку-ку. Мъжо ме предупреди още като отивах да се запознавам с тях, а то беше 2 месеца преди сватбата. Тя е жена, която не търпи някой да си има свои планове и да не се съобразява с нея. Не изслушва какво говориш и те прекъсва, освен това крещи като загубена. Лелеееее, бръкна ми в здравето направо! Миналата година ми правиха абразио заради кухо яйце, а тя, естествено, не знаеше, защото сина й не се обажда да си говори с нея. Та, изписват ме от болницата, аз съм срината направо, мъжа ми също, и звъни тя по телефона и ме пита какво ми има. Аз й казвам, а отговора беше: "Ми да, така ще стане ми, ти като не се спираш на едно място, ще го изгубиш естествено! Ще видиш другия път като стане пак така!" 8O

После пък, през лятото си намерихме нов апартамент и решихме да продадем нашия и да го купим, ама тя каза, че щяла да доплати 7-8 000 лева, че не достигаха. Обаче, каза, че новия апартамент щял да бъде записан на нейно име, защото като се разведем, аз ще го искам. Ние, съответно се отказахме да продаваме и си останахме в стария си апартамент. Обаче тя откачи и каза, че ще ни го продаде и ще ни изхвърли на улицата и каза моите родители като ни искат толкова - да ни прибират. Много ми беше интересно как щеше да го продаде като той е на мъжа ми.  :lol: Тогава вече съпругът ми полудя, отиде у тях и й каза, че ще я осъди, че е луда за връзване и че й забранява да ми се обажда и да говори въобще с мен. Та, пък, се обадила на моята майка и й казала, че аз съм най-невъзпитаното същество на света, че не й казвам "майко" и въобще съм ужасна. На мъжа ми казала, че за нищо не ставам (разбирайте за правене на деца)....и така. От август не си говорим и не се виждаме и днес звънна изненадващо у нас, ама все едно никога нищо не е ставало, да сме ходили у тях да си подарим мартеници.  8O Мъжът ми само се изсмя и каза, че не му се занимава с глупости. Та, ето това са моите "отровни роднини". Свекър ми е просто една безгласна буква, той прави, каквото му се каже.
« Последна редакция: Март 01, 2008, 23:47:04 pm от Tanita13 »
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #69 -: Март 02, 2008, 02:29:24 am »
Танита 13 - свекърва ти е наистина ку-ку.
Аз живея в САЩ и тука такова нещо не съм видяла!не че хората не се карат,ама такива обиди и такава наглост няма!И при мен беше така-отровни гадни подмятания и направо речени обиди...за други работи,не за деца.И мъжа ми все си мълчеше.12 години мълчание.И аз си отидох.Чак в САЩ,а бившия в Словения.Сега си живеят сами свекър ми и свекърва ми.По на 75 години са.Желая им дълъг,дълъг самотен живот и дано КЪЩАТА им (в която за нас нямаше място)падне на главите им! :x
« Отговор #70 -: Март 02, 2008, 07:31:10 am »
 Танита, не и обръщай внимание на свекърва си - наистина изглежда ку-ку :wink: Чудесно е, че мъжът ти има реален поглед върху нещата и и те подкрепя!
 daniski, :good_post: историята ти ми е мноого близка. Важното е , че сме намерили своето място където пипалата им не достигат!

*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #71 -: Март 03, 2008, 04:09:59 am »
daniski, :good_post: историята ти ми е мноого близка. Важното е , че сме намерили своето място където пипалата им не достигат!
Danny благодаря ти!
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #72 -: Март 03, 2008, 06:55:58 am »
Момичета, само така:)

Няма да им се даваме на вампирите:)

*
« Отговор #73 -: Март 09, 2008, 02:13:50 am »
И моята, но с тази разлика че сме си заедно . Сега все по-вече си мислим за връщане в България , но само като си помисля че ще ми е близо свекито ми се отщява:)
« Отговор #74 -: Март 10, 2008, 10:46:56 am »
при нас затишието премина и свеки пак се включи  :x!скарахме се в петък с милото и тя нали е на всяка манджа мерудия вика през вратата от коридора"защо се карате?стига сте викали като ненормални!!" 8O,че като ми падна пердето,направо побеснях както ме беше яд на мъжът ми ..целия ми гняв се обърна срещу тях,само се извърнах и му казах"върви да кажеш на майка си да се научи веднъж за винаги да не се меси,където не и е работа..караме ли се,биеме ли се...да не е посмяла да ни чука на вратата и да ни се меси повече!!";той също много се вбеси и излезе,и и каза да не се меси повече,тя обаче нагла  8O -"как няма да се меся?какво викате какви са тия ненормални работи"!аз си тръгнах,а той отишъл при тях и им вдигнал един скандал,че те като се карат ние не им седим пред вратата камо ли да им даваме акъл!!тя обаче тъпа,ама упорита"ама,вие се карате много често";а той и казал"имаме си проблеми,катя е изнервена...ние ще си се караме,после си се сдобряваме и си се гушнем,на вас не вие работа да се месите,защото само влошавате нещата!и не може да говориш,че сме ненормални,защото катя тук е на чуждо място и представи си какво и е!!и аз ако нейната майка се държи като теб,ще реагирам и по-лошо даже!!"
резултата е ,че сега не си говорим..на мен не ми пука и без това всеки път като съм добра с тях все ще свършат нещо такова,че да ме засегнат,дано поне сега вече разберат,че не трябва да се месят!!защото ние с милото си се гушнахме след половин час,ама с нея скоро няма да си проговоря,че и синът и вероятно няма да и говори!!а и беше взел и букет за 8-ми март,даде и го същата вечер,пък тя за отплата ни се навика и ни нарече ненормални и двамата/вероятно насочено към мен/..това ще и е последното цвете което получава от него,нито подаръци ще види повече..ще се постарая да усети разликата в отношението..
с нетърпение чакам след някоя и друга година да се махнем от тяхната къща!!!веднъж да си вземем наше жилище,кракът ми няма да стъпи повече там,нито пък техния при нас!!!
олекна ми малко като ви казах :oops:
« Последна редакция: Март 10, 2008, 10:58:29 am от любопитка »
« Отговор #75 -: Март 10, 2008, 11:08:43 am »
 Кате , добре сте и го е казал мъжът ти.На - добре ще е наистина да си потърсите друго жилище.
« Отговор #76 -: Март 10, 2008, 11:27:03 am »
Кате , добре сте и го е казал мъжът ти.На - добре ще е наистина да си потърсите друго жилище.
да fatalwoman,но за съжаление в началото на брака ни не  се е държал така,все мълчеше като има някакъв спор "бил им казвал после насаме че не са прави".. :? и мисля,че това донякъде е причината да си позволяват да ми говорят каквото решат,защото мъжът ми го е позволил в началото...затова сега неможе да си затвори устата свеки като и казва,защото така е свикнала!!ама ще се променят  нещата,мойто търпение отдавана се е изчерпало,що се отнася до цялата му рода!!иска ми се от две години поне да се махнем,но за наеми досега нямахме пари,а сега можем да си позволим да идем под наем,но пък няма да можем да ходим по лекари за да решим проблема с неставането на бебето вече три години!!затова се налага да търпя,веднъж да забременея и да си имаме бебе,ще се махнем..
« Отговор #77 -: Ноември 03, 2008, 19:51:33 pm »
Пожелавам ти да имаш дете в най-скоро време! Наистина ти го пожелавам...едиснтвеното, което ми направи впечатление в поста ти е как ще вземеш "чуждо дете".Аз съм едно такова дете. Заболя ме от думите ти. Моята майка също не е можела да има дете. По - точно правили са много опити, но все са завършвали със спонтанни аборти и една извънматочна бременност и отрязана една тръба. Била е на 35г. Можела е да има свои деца, да продължава да опитва, но са ме взели мен от родилния дом, без да са ме виждали. Обадили им се че съм се родила и отидат да ме вземат, защото чакат други хора. Не знам тя как се е чувствала, сигурно е била като теб. Искрено се надявам да си имаш детенце, но би било добре да преосмислиш възгледите си за чуждите деца, защото ние сме направили много хора щастливи, защото сме изпълнили много сърца и животи със смисъл, защото ние не сме виновни, че сме били изоставени и защото с такива възгледи много майки възпитават децата си. Това се нарича предразсъдък.
Сигурно е дразнещо постоянно да ти го натякват, още повече че не е в теб причината, но кураж и успех, не им обръщай внимание и слушай сърцето си :) Освен това ти трябва спокойствие, а не тормоз! Успех още веднъж и извинявай за дългия пост, просто ми стана мъчно...
*

imam vjara

« Отговор #78 -: Ноември 04, 2008, 15:30:23 pm »
Пожелавам ти да имаш дете в най-скоро време! Наистина ти го пожелавам...едиснтвеното, което ми направи впечатление в поста ти е как ще вземеш "чуждо дете".Аз съм едно такова дете. Заболя ме от думите ти. Моята майка също не е можела да има дете. По - точно правили са много опити, но все са завършвали със спонтанни аборти и една извънматочна бременност и отрязана една тръба. Била е на 35г. Можела е да има свои деца, да продължава да опитва, но са ме взели мен от родилния дом, без да са ме виждали. Обадили им се че съм се родила и отидат да ме вземат, защото чакат други хора. Не знам тя как се е чувствала, сигурно е била като теб. Искрено се надявам да си имаш детенце, но би било добре да преосмислиш възгледите си за чуждите деца, защото ние сме направили много хора щастливи, защото сме изпълнили много сърца и животи със смисъл, защото ние не сме виновни, че сме били изоставени и защото с такива възгледи много майки възпитават децата си. Това се нарича предразсъдък.
Сигурно е дразнещо постоянно да ти го натякват, още повече че не е в теб причината, но кураж и успех, не им обръщай внимание и слушай сърцето си :) Освен това ти трябва спокойствие, а не тормоз! Успех още веднъж и извинявай за дългия пост, просто ми стана мъчно...
vagabond,съжалявам че съм те наранила.Тогава бях прекалено афектирана и може да не съм се изразила правилно.Нямам нищо против осиновените деца,познавам лично осиновени деца и когато съм общувала с тях даже и не съм се сещала за това.А и както казваш сама вината не е в децата,а във възрастните.Това което исках тогава да кажа е,че това са толкова лични решения(и ин витрото и осиновяването,а и каквото и да е друго,което човек ще предприеме в такава ситуация),че не може друг да ти 
налага какво да правиш.
Още веднъж се извинявам,че съм те наранила.Успех
*
« Отговор #79 -: Ноември 06, 2008, 13:22:40 pm »
Мимке мила, и аз съм на същия хал като теб, даже за момента живея със свекито и е ад! Важното е любовта ни да победи и да не се ядосваме заради хора, които са слаби и си нямат собствен живот! Много се радвам, че нещата при теб са се обърнали. Това ми дава надежда и на мен!

Стискам палци всичко да е наред и да успеем да запазим баланса в семействата си!

Всичко най-добро!