Джули7, съжалявам че при теб лошия късмет се е повторил 2пъти. Дано това да е било последното лошо нещо което ти се е случило – и от тук напред – само щасливи неща да ти се случват.
При теб откриха ли се причините? Ти какви изследвания си правила?
Наистина смятам да поизчакам още малко...
Опитвам се колкото се може по-малко да мисля за случилото се. Старая се да си доставам положителни емоции колкото се може повече. Потапям се в неща, в които преди не съм обръщала внимание или съм пренебрегвала. Радвам се на малките неща.
Това е моята “рецепта”.
Три пъти повече положителни емоции, могат да изгонят мрачните мисли.
Напоследък се смея и усещам радостта от живота, повече от всякога за последните 5 г.
Дано това не е някой от признаците на ранно полудяване, че тогава вече ще го закъсам....
Трябваше ли да ми се случи това ... за да разбера, че бях спряла да живя.
Бях забравила да дишам, затаила дъх в очакване...
Погледнато от друг ъгъл – това че забременях след 5 год. опити, всъщност даде отговор на много от въпросите ми, които преди се блъскаха в главата ми и не знаех на къде е изхода. Сега имам част от тези отговори, и това ме прави спокойна. Вече виждам пътя пред мен доста по-ясно очертан. Труден, но ясен.
Защото нямаше по-отчайващо нещо от това да чуя диагнозата “неизяснен”...
Може дълго да трябва да чакам.... , НО аз съм готова да чакам. Защото си струва. Защото знам какво има оттатък. Аз бях ТАМ, и почувствах вълнението. Макар и за кратко. Следващия път обаче – ще бъде докрая.
На всички момичета които са преживели спонтанен или мисед, искам да кажа да гледат напред, да Вярват в Живота и да пазят жив огъня на Любовта.
Дано по-скоро Всички се похвалим с хубави новини
Целувки на всички!