Eeeeeeeeeeeх,завист, заавииист ме тресе кат те чета, ама на!
Дай на Никола вода, ако погледите можеха да убиват - отдавна да съм мъртва
Това е щото на Колето с този вид на литъл професор му отива повече едно аперитивче
малко, малцово, отлежало.
Всички дечица ще пропият вода, рано или късно. Все пак приемат течности под една или друга форма. Не е нужно да се насилват.
Нина, може вече да я повдигаш на около 30-45 градуса. Но те се смъкват така и се свличат в другия край на количката . Дори да има колан между крачетата, пак се изплъзват и си мисля, че не им е много удобно така.
Тя вече почти седи и полезно или не на нейната възраст - немога да я държа само легнала
невъзможно е. А и д-р Бъдри казва както му е удобно на детето и че не е проблем. Все пак не седи по цял ден, та ще опитам да повдигна количката както казваш.
Честито на празуващите дечица, майките им са за бой, ся ме налегна един апетит. От къде тия картинки бе, да ги забранят трябва, то бива бива, от всичко ми се дояде.
Аз не съм давала много дълко капки за колики, но не съм забелязала това със слюноотделянето. Давах Саб и бях доволна.
Това за водата действително е коментирано доста и накой беше писал - не е забранено да се дава вода, но не е и задължително. Просто се предлага, ако бебето иска - пие, ако не - не пие.
Може би ще се оправи проблема с изхождането.
Violet, щом спи нощем, а си наддава добре, защо да го будиш, за да станат 6 хранения, няма нужда. Д-р Бърди относно количествата поотдавна ме бе съветвал леко да ги увелича на всеки прием, но ако детето ти не го иска, неможе на сила. Но ако си изпива всичко до капка - пробвай да увеличиш. Докторът често обича и да казва - "да не бъркаме глада с колики"