За готвенето - всеки според възмжностите. Аз лично ще и готвя и по един картоф ако трябва, защото съм си у нас, не работя, помага ми се за останалото домакинство /имам предвид готвене и т.н. за нас големите/. Моя грижа е само детето. Би било срамота да се туткам по цял ден и да се чудя кой крак връз кой да заметна, а на детето да давам замръзено или готово. Ми ше готвя и ше ми пукат ушите. Който ходи и на работа и няма помощ е друго нещо.
Друго, което ме възмущава при нас /Драгалевци/ - има доста майки, които не ходят на работа, дали са си децата на детска ясла и градина, а те по цял ден по кафетата, че се и оплакват от градината, а не правят сметка, че за 40 лв. на месец няма как градината да е перфектна и че те с 40 лева не могат да си гледат детето. Егати кокошките, вчера една се обясняваше за условията в яслата в магазина, идеше ми да я светна с нещо по чутурата. Тая кифла по цел ден се чуди в кое кафе да иде. Ми да си гледа детето. А има майки, които се налага да работят, а за техните деца няма място в градината и се чудят кви гимнастики да правят, за да успеят
Да ви кажа не обичам Хамериканското /хамериканска мечта и т.н./ и не ми е по кефа да ги възхвалявам, но не се сдържам. Носят ми понякога подарък дрешки на Крисон. Има едни на Картърс бейби. Е няма такива приятни и леки памучни материи, за цените няма да говоря - без пари, мамка му тука толкова скъпо, а у тая пуста Америка такова разнообразие и ниски цени. Тука всичко е надуто като цени, а радко има качествена стока, особено вносната. Тц тц тц.
Сватя, честито полугодие дет се вика на зетя. Аз ше ударя една виртуална ракия за негово здраве, че невиртуална нИмога
Да е жив и здрав.
На всички бебоци, които празнуват - тоже здраве и щастие!