Мерси за поздравленията момичета за св. Нина, приемам ги с удоволствие
Мари_пз, това с консултациите е ужасно. Ние също ходим в най-ранния възможен час. Само веднъж отидохме по обяд и беше пълно с кихащи и кашлящи хора. В нашата поликлиника има още една педиатърка и винаги е ад. Освен всичко децата ги мерят в чакалнята при народа, където е и адски студ и непрекъснато се вратари. На мен с дрехи ми беше студено, а какво остава за едно голо бебенце. В кабинета на лекарката има място за кантара и за коритцето за ръста, но трябва да се почисти свинщината
Та сутрин няма жива душа и приключваме мигновено, без да се сблъскваме с хиляди хора и тъпотии.
Джоши, може да опиташ да прецедиш млякото и така да не попадат люспички, които да запушват биберона.
Аз от няколко дни захранвам и приготвям дом. пюрета от круша и ябъла, няма да ви казвам какъв ми е кеф, че детето ги яде с огромен апетит. За сега съм ентусиаст относно готвенето, особено пък като я гледам как яде и ми оценява "чорбата"
Някой има ли отзиви за педиатър д-р Докова от Пирогов?
Marie, беше ми писала, че няма по-хубаво човек да се изгърби от носене на малкото слъчице....е да де, ама аз по-скоро искам да тичам с нея из парковете като порастне, а ако продължа да я нося нема как да стане
а и без това се изпускам вече
като се закашлям, остава и с кръста да го закъсам и живот и здраве до година ше се пенсионирам успешно. Та никакво носене на гюлето - аз да не съм кран
Bora, аз в момента ползвам на Авнт контейнерчетата за кърма, за да и давам пюренце. Стават и за замръзяване, но незнам за количествата...Мойте са от по 180-190 мл. нещо такова.
Гери, това е подсичане май...Причнинителят на това ми беше казала една фармацефтка е гъбичен, но най-вероятно не е съвсем така, незнам дали е общовалидно. Ккато и да е - има много кремчета, ще уцелиш подходящо, дано не е сериозно. По принцип с подходящо кремче минава бързо, но аз един път докато уцеля и купих 10 крема, основно козметични. Питай си лекарката най-добре, за да не се притесняваш.
Мини, нащипи бузите, на моменто!
Поздрави на всички и успешна седмица!