леле не мога да издържа на толкова месо.....няма да се разберем с Дюкан.
Мери, ти защо мина на него, а не продължи на Жекова диетата.
Защото Жековата диета се припокрива почти с 3-та фаза на дюкан. А ми се щеше нещо по-различно, и като начин на хранене. Надявам се самата промяна в хранителния ми режим да доведе до някакви положителни последици. Пуста както и ти каза, месото ми е голям проблем, а на всичкото отгоре яйца не обичам, едното мляко ми остана само, ма 5 дни на мляко кара ли се.
А и нещо друго много важно, аз избрах също така дюкан, защото килата които заложих са 20, а няма друга диета или хранителен режим, без йо-йо ефект. А тук третата фаза ще бъде с продължителност 5-6 месеца, през който период организма ми евентуално ще запамети новите килограми. не знам дали ме разбра, щот и аз не мога да обяснявам, но аз го разбирам така:
Значи ако отслабна 15 кг. от дюкан, 3-та фаза ще бъде по 10 дни за всеки килограм, това значи 150 дни. А за 150 дни се надявам организма ми да ги приеме като свой, а не като обикновено да се мъчи да наваксва.
Още нещо което ме накара да направя нещо е, че до сега все отлагах защото ме беше страх да не объркам пустите хормани, нали последните години, забременявам всяка год., та все си трайкам и кротувам, а килцата се качват от купищата лекарства и стимулациите. А тази год. реших, че е крайно време за промяна, просто да седя на едно място вече не мога, трябва да действам, да се опитам по някакъв начин да променя нещата, пък ако рекъл Господ.............и той да помогне.