0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Кухо яйце
« Отговор #60 -: Март 07, 2008, 10:57:40 am »
Тини  :bighug:
« Отговор #61 -: Март 07, 2008, 11:36:15 am »
TINI78, зная, че в момента нищо не може да те утеши, освен може би нова бремнност :( Преживяла съм го 2 пъти. Използвай времето за пазене да направиш необходимите изследвания. Говори с док за генетични и имунологични, ако не си правила. Стискам палци за следващия път.
« Отговор #62 -: Март 07, 2008, 15:12:21 pm »
И при мен се видя по - късно плодния сак . Каква може да бъде причината за това?
Може заради инфекцията да е нараствал по-бавно.
А мислиш ли , че има логика да търся връзка между имунологичния проблем и инфекцията? Като отица на преглед ще поискам микробиологично изследване.
*
« Отговор #63 -: Март 22, 2008, 09:44:08 am »
Здравейте момичета,
вчера бях на лекар и според вагиналния видеозон сакчето съответствало на 5-та седмица, а по принцип трябва да съм в 6-та.Но този месец си засякъх овулацията една седмица по късно-на 21 ден.Лекарката каза че сака нараства много бавно.Взе ми кръвен тест да види съответства ли количеството на хормона на сака, но резултата ми е 164,2 и тя нищо не ми каза.Каза ми да отида след 3 седмици и тогава щяла да ми обясни.Моля кажете мнение.Угасно съм притеснена. 
« Отговор #64 -: Март 22, 2008, 10:34:51 am »
Утре пак пъсни кръвен. Ако ЧХГ се е удвоило, има надежда. От друга старана не зная как е видяла плоден сак при 164,2 :ask: По принцип на УЗИ се вижда при ЧХГ 1000-2000. Сигурна ли си в цифрата?
*
« Отговор #65 -: Март 22, 2008, 10:48:25 am »
Така ми казаха по телефона, но мисля пак да си пусна кравен и то в по-добра лаборатория.Дано да е по голям.И аз четох за това че над 1000-2000 се вижда плоден сак-а аз го видях със сигурност.
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #66 -: Март 22, 2008, 14:13:30 pm »
Така ми казаха по телефона, но мисля пак да си пусна кравен и то в по-добра лаборатория.Дано да е по голям.И аз четох за това че над 1000-2000 се вижда плоден сак-а аз го видях със сигурност.

Плоден сак може да се види, въпросът е да се види и сърдечна. Направи си пак кръвен за ЧХГ, но щом овулацията според теб е била една седмица по-късно, възможно е да е още рано да се види сърдечна, особено и ако УЗ не е добър. Иначе чакане...знам, че е много трудно и притеснително!
Успех ти желая!
*
« Отговор #67 -: Март 24, 2008, 18:27:26 pm »
Здравейте,
аз си пуснах отново кръвен тест в частна лаборатория и резултата е 2643, а преди 40 часа предния тест според лекарката беше 164,2.Какво мислите за тази разлика?
*
« Отговор #68 -: Март 24, 2008, 18:48:06 pm »
Пусни след 48 часа пак. Явно предния рерзултат не е много достоверен.
*

Nina

• 2643
« Отговор #69 -: Март 24, 2008, 18:53:20 pm »
Здравейте,
аз си пуснах отново кръвен тест в частна лаборатория и резултата е 2643, а преди 40 часа предния тест според лекарката беше 164,2.Какво мислите за тази разлика?

Виж тук:

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=542&Itemid=82
*
« Отговор #70 -: Март 24, 2008, 18:53:59 pm »
Явно има някаква грешка.И по-скоро е в първия тест щом сте видели плоден сак.
« Отговор #71 -: Август 30, 2008, 20:33:16 pm »
zdraveite az triabva da sam v 8 g s hodih predi 1 sedmitsa na lekar i mmi kaza 4e ne vigda embrion molia daite mi savet neznam kakvo da prava
*
« Отговор #72 -: Август 30, 2008, 20:45:44 pm »
zdraveite az triabva da sam v 8 g s hodih predi 1 sedmitsa na lekar i mmi kaza 4e ne vigda embrion molia daite mi savet neznam kakvo da prava
Консултирай се и с друг лекар.
*
« Отговор #73 -: Септември 21, 2008, 22:24:21 pm »
Здравейте.Явно това от,което се притеснявам се случва много по-често от колкото съм предполагала.Но това не означава,че боли по-малко или притесненията изчезват.Бременна съм в 7-8 г.с.след двустранна ендометриоза.Оказва се,че плодното сакче не отговаря по развитие на седмицата(13.8мм),не се вижда ембрион,за сметка на което има "леко отлепване".Освен това нараства киста,която вече е 44мм.И това новини само от последния ми преглед.Незнам какво да си мисля.Не се съмнавам в компетентността на лекарката-тя ме оперира преди повече от година и мисля,че е много добър специалист.Според вас аз "кухо яйце" ли нося?Утре пак съм на преглед,моля стискайте палци всичко да е наред.
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #74 -: Септември 21, 2008, 22:54:07 pm »
лекарката ти с какъв ехограф те прегледа-трансвагинален или обикновен?Понякога с коремния не се вижда ембрионче.И при мен в 6г.с. не се видя нищо.Успокой се и изчакай утре-то.Стискаме палци!
*

Nina

• 2643
« Отговор #75 -: Септември 21, 2008, 22:57:12 pm »
kmi, разбира се, че боли. Стискам ти палци утре да видите ембрион. В 8 г.с. с добър вагинален, би трябвало да се види и съдречна. Не губи надежда, съпътстващите те проблеми не означават и "кухо яйце". Дано отшумят и те.
Поздрави и кураж.
Пиши  :D
*
« Отговор #76 -: Септември 23, 2008, 12:03:10 pm »
Мен винаги с вагинален са ме преглеждали.И вчера също.Видя се ембрионче с пулсации,но е много малко.Развитието е като за 6г.с.,а аз съм в 8.Може ли това да се оправи според вас?И кога ще стане ясно?
« Отговор #77 -: Септември 23, 2008, 13:38:39 pm »
Ако имаш нередовна менструация то овулацията може да е била и по късно. От там може да е разликата.
« Отговор #78 -: Септември 23, 2008, 16:57:57 pm »
kmi, щом сте видели ембрион, това със сигурност не е кухо яйце! А, щом има пулсации, има и надежда. Знаеш ли кога е била О? Тук можеш да проверяваш на колко отговаря плодният сак. В твоят случай 14 мм плоден сак отговаря на 6 г.с.+ 2 дни. Стискам палци всичко да е наред.
*
« Отговор #79 -: Септември 23, 2008, 18:15:49 pm »
За съжаление не зная кога е била овулацията,защото не съм я следила.Само веднъж ми правиха фоликулометрия,но то беше в началото на годината,когато ми се възстанови цикъла след лечението с диферелин.Тогава мисля,че овулацията беше 16-18 ден.По принцип преди операцията не ми беше много редовен цикъла,а след нея още не се беше нормализирал.Така,че нямам много ясни сведения.В момента плодното сакче е 16мм,ембриончето е 4,5мм.Надявам се да навакса с развитието,иначе незнам какво следва.Аборт ли?