zayana, при първия ми мисед чаках 5-6 месеца, но при втория док даде зелена светлина след втория цикъл. Щом лекарят ти е преценил, можеш спокойно да му се довериш
благодаря на всички за отговорите , вярвайте ми че добре че сте вие, но много ми помагате еможионално.не живея в българия и съветите ви са много ценни за мен.
Благодаря ви!
Стиварип когато чух че няма пулс и че ембриона не се развива аз се разплаках на глас, просто не бях на себе си.доктора седна срещу нас в кабинета и започна да ме успокоява като ми казваше че толкова случай има като мойте и че как след два месеца ще дойда пак бременна и ще забравя за това което ми се е случило.
Аз се хванах на думите му буквално и го попитах понеже съм чела тук в форума че след 6 месеца най добре за нови опити. и го попитах.
Той ми отговори и каза че след кюртажа най вероятно след около месец ще имам менструален цикъл, т.е на организма му е необходимо малко време да осъзнае че няма бременност.
веднага като ми свърши ми каза да отида да ме види и тогава той ще прицени и ще каже че можем да започнем с опитите.Но думите му бяха " Мисля, че след първия цикъл ще си готова за второ бебче и трябва да действате".Това много ме зарадва и дано да е така