0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: Кухо яйце
« Отговор #120 -: Януари 09, 2009, 22:55:44 pm »
аз отидох след първия цикъл.
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #121 -: Януари 10, 2009, 12:56:32 pm »
Благодаря ви момичета
оплаквания нямам за сега. но понеже се мина една седмица от кюртажа.Като всеки ден имах много леко кървене.Но от два дена забелязах, че е започна  много леко кафяво зацапване.Същото, каквото беше преди кюртажа, това което ем накара да отида на преглед  :?
Незнам  нормално ли е да е кафяво зацапването  :?
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #122 -: Януари 10, 2009, 16:20:23 pm »
И при мен имаше такова и док каза, че е нормално. Чак на следващият ми цикъл вече всичко беше наред.
*
« Отговор #123 -: Януари 10, 2009, 18:05:48 pm »
И при мен имаше такова и док каза, че е нормално. Чак на следващият ми цикъл вече всичко беше наред.
oххх слава Богу
пак си помислх че ще съм по болници
много ти благодаря натали  :)
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #124 -: Януари 15, 2009, 15:32:36 pm »
Спокойно Заяна, нормално е!  :wink:
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #125 -: Януари 16, 2009, 12:11:04 pm »
Момичета в понеделник ще ми правят кюртаж поради мисед-аборт.Моля да ми кажете нещо за процедурата ще съм ви много благодарна че умирам от страх :( Благодаря ви
*
« Отговор #126 -: Януари 16, 2009, 12:32:02 pm »
дениса аз съм прясна прясна  :(
кажи какво по точно те интересува
« Отговор #127 -: Януари 16, 2009, 13:00:08 pm »
Здравейте момичета,
аз съм в 6 гс и 3 дни, но все още немогат да видят зародиш в яйцето. На 10 януари прокървих и ме приеха в болница,лежах там 3 сни и на четвъртия ме изписаха. Гледаха ме и на 3D видеозон но итам нищо не се видя а казаха, че трябвало да се види поне жълтъка който представлявал нещо като пръстенче. Уви и това не видяха. Сега съм много притеснена да не би и при мен да се е получило т.нар. кухо яйце  :( :( :(. Последно ме гледаха на 14 януари но яйцето си беше с абсолютно правилни форми, т.е точен овал. Док каза, че ако наистина няма зародиш до няколко дни формата му ще се промени и ще започне да се свива и деформира. В понеделник ме вика на преглед.
От 10 яну. не съм имала друго кървене, но пък гърдите ми не са вече толкоз напрегнати както преди и именно това ме плаши.

Някой знае ли каква може да е причината за това кухо яйце? Струва ми се, че напоследък е досто често срещано явление.  Какво става в този свят  :ask:
*
« Отговор #128 -: Януари 16, 2009, 13:04:12 pm »
Здравейте момичета,
аз съм в 6 гс и 3 дни, но все още немогат да видят зародиш в яйцето. На 10 януари прокървих и ме приеха в болница,лежах там 3 сни и на четвъртия ме изписаха. Гледаха ме и на 3D видеозон но итам нищо не се видя а казаха, че трябвало да се види поне жълтъка който представлявал нещо като пръстенче. Уви и това не видяха. Сега съм много притеснена да не би и при мен да се е получило т.нар. кухо яйце  :( :( :(. Последно ме гледаха на 14 януари но яйцето си беше с абсолютно правилни форми, т.е точен овал. Док каза, че ако наистина няма зародиш до няколко дни формата му ще се промени и ще започне да се свива и деформира. В понеделник ме вика на преглед.
От 10 яну. не съм имала друго кървене, но пък гърдите ми не са вече толкоз напрегнати както преди и именно това ме плаши.

Някой знае ли каква може да е причината за това кухо яйце? Струва ми се, че напоследък е досто често срещано явление.  Какво става в този свят  :ask:

Причина за около 50% от абортите в първия триместър се оказва “кухо яйце” и обикновено е в резултат на хромозомни проблеми. Организмът на жената разпознава абнормалните хромозоми във плода и естествено не се опитва да продължи бременността, защото ембрионът няма да се развие до нормално, здраво бебе. Това може да бъде причинено от неправилно разделяне на клетките, лошокачествени сперматозоид или яйцеклетка.
« Отговор #129 -: Януари 16, 2009, 13:14:02 pm »
Благодаря ти за отговора zayana, това означава ли, че вероятността да се получи пак е 50-50%?
Сега не ми остава нищо друго освен да чакам до понеделник.
*
« Отговор #130 -: Януари 16, 2009, 13:18:32 pm »
Казват, че кухото яйце се получава често, но вероятността да се повтори е малка. :?
Ти sys71 не го мисли. На теб ти трябва само ад си почиваш, като под почиваш имам предвид да лежиш.Предполагам че и док ти го е казал 
« Отговор #131 -: Януари 16, 2009, 13:47:50 pm »
Казват, че кухото яйце се получава често, но вероятността да се повтори е малка. :?
Ти sys71 не го мисли. На теб ти трябва само ад си почиваш, като под почиваш имам предвид да лежиш.Предполагам че и док ти го е казал 

То и без това непрекъснато ми се спи  :wink:
Сега съм по-спокойна от колкото преди няколко дни и съм готова да приема каквото и да се случи.
*

denisa

• 2681
« Отговор #132 -: Януари 16, 2009, 14:17:47 pm »
ами боли ли колко време отнема изобщо всичко просто да знам какво да очаквам.
*
« Отговор #133 -: Януари 16, 2009, 14:26:10 pm »
дениса физическа болка няма
след кюртажа ще имаш съвсем поносима болка като при мензис, но ще ти ударят инйекция, която ще я успокой.
Кюртажа трае около 10 минути.С пълна упойка е
Аз до преди два дена имах леко кървене много леко, но никакви болки
*

denisa

• 2681
« Отговор #134 -: Януари 16, 2009, 14:28:52 pm »
Заяна много ти благодаря за отговора поуспокоих се малко :wink: :thankyousign:
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #135 -: Януари 16, 2009, 18:03:11 pm »
Fatalwoman, съжелявам за това което ти се случва, но аз повярвах на докторите в Плевен и на 05.01.тази година там ми направиха абразио в 13 г.с.бях-просто му спря сърчицето, а докторите във Велико Търново ми казваха че нищо ми няма, даже съм се била оправяла вече /имах леко кафеникаво зацапване/ така че моето лично мнение е ПЛЕВЕН!!! /а ти както решиш/
*

denisa

• 2681
« Отговор #136 -: Януари 16, 2009, 19:02:40 pm »
anizi мисля че е късно за поста ти относно Fatalwoman тя е писала в тази тема януари 2008г. :?
« Отговор #137 -: Март 08, 2009, 19:41:36 pm »
Здравейте момичета,ето че и аз се включвам в тази тема с моите притеснения.Аз съм на 33год.,преди една семица за първи път видях двете чертчки и бях на върха на щастието.На 4.03, бях на гениколог.при преглед с вагинален екограф се видя плодно сакче с размер 7мм.,но лекарката каза че не отговаря на седмиците ,по наши изчисления трябва да съм в 4г.с и 6дни.Повече нищо не се видя.Вторият преглед е чак на 18,03,Днес почти спряха да ме болят гърдите, нищо не ме боли,въобще не ми е прилошавало:(Толкова съм притеснена, че не мога да Ви опиша.Навсякъде чета ,че всички от самото начало ги болят гърдите,гади им се и повръщат, а на мен нищо ми няма, даже и гърдите не ме болят вече,Толкова съм уплашена ,че може да е "кухо яйце", че ще се побъркам до 18,03. особенно ме притеснява ,че лекарката спомена че сакчето е по-малко , а и че ми изчезнаха почти всияки симптоми на бременност:((
*

ani 258

• *
  • 10
  • Усмихни се, и продължи на пред
« Отговор #138 -: Март 09, 2009, 11:37:36 am »
Здравей Doliva 75! Аз съм на 34 г. и съм в 9 г.с., а по ехограф 8 г.с., но с бебчо всичко е добре. Току що си идвам от преглед, защото съм и с кървене. В началото пак вървеше с 1 седмица назад. Имах много чувствителни гърди. При всяко движение ме боляха и много ми тежаха, но от 3 седмици никакво усещане. Не ми се повръща, не ми се гади от миризми. Все едно не съм бременна, но съм, за мое щастие. Не се притеснявай излишно, защото, така можеш само да си навредиш. Трябва да си спокойна. Това първа бременност ли ти е, защото всяка бременност е различна. На мен ми е 3-та. С първата до 4-тия месец постоянно повръщах и бях отслабнала много, но родих 3.850-во момченце. С втората нямах повръщане, нито кървене, а родих 3.000-во момиченце живо и здраво. Тя  накрая изоставаше с 2 седмици, но си е жива и здрава и сега е най-високата в класа. На почти 9 г./втори клас/ е, но е с ръст 145 см. Не се притеснявай и изчакай спокойно тези 2 седмици и всичко ще е наред. Пожелавам ти го от сърце. Почивай и се радвай много.

« Отговор #139 -: Март 09, 2009, 14:48:53 pm »
Здравей Doliva75, не се отчайвай и не мисли такива неща, знам, че си притеснена но това че сака не отговаря на седмиците не е фатално а и още си в самото начало и е възможно да не се вижда зародиш. На моя позната чак в 12гс видяха за първи път ембриона. Сега се радва на здраво и красиво бебче. Мисли позитивно мила, това е най-важно сега. Желая ти леки 9 месеца и много, много любов.