0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Мацки, докато чакате +++ резултата, успявате ли да мислите и за други неща? Влияе ли ви на работата, на другите задължения и удоволствия?
Питам защото при мен определено има промяна. Съсредоточила съм се върху идеята за бебе и всичко останало е някъде на заден план. Работя без желание, а преди постоянно четях статии свързани с професията, информирах се за новите неща, сега само чакам да мине деня и върша възможния минимум. Хич не ми харесва този ефект, а ако продължи по-дълго ще стане проблем. При вас има ли го? Как се справяте?
*
Re: Как ви се отразява чакането на другите неща в живота?
« Отговор #1 -: Февруари 01, 2008, 15:20:45 pm »
Jael  при мен положението е същото. Цял ден пресмятам овулации, температури и кога има/няма надежда  :oops: . Абе с две думи само това ми е в главата.
« Отговор #2 -: Февруари 01, 2008, 16:03:28 pm »
уф, не съм била само аз така  :(
откак ми влезе това в главата и аз като вас за друго не мисля.
то са сметки,вторачване в календара.... тъжно е.
а седмицата преди цикъл съм най-весела,направо цъфтя - забележимо е за всички мои познати. пуста надежда  :(
и после като дойде лелката..... и това се забелязва.
абе май прекаляваме според мен,това хич не е на добре.
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #3 -: Февруари 01, 2008, 17:28:35 pm »
И при мен е така мацки не бойте се;-) Но повечето се замислям,че няма време вече станах на 32 г и по-скоро в тая насока е мисленето ми.
« Отговор #4 -: Февруари 01, 2008, 17:46:11 pm »
При мен се наложи да седя две години на работа с много ниско заплащане. Иначе като работа и професия беше добре, но пустото му заплащане. Но си виках искаме бебе, сега не е подходящ момент да се подлагам на стрес от нова работа.
За да имам все пак някакви сносни доходи работех на частно пак по професията ми.
И какво се получи, изтощена и изнервена от работа и пак без пари. И в допълнение и нервите и кризите покрай неидващото бебе.
Не искам да си спомням този период, и заради неуспешните опити за бебе, сега с още по-черни краски си спомням за ужасната ми работа.
Много кофти период - неудовлетворяваща работа и неидващо бебе, безпаричие. Всичко накуп!
*
« Отговор #5 -: Февруари 01, 2008, 17:56:40 pm »
Ами..искам да ви кажа, че мъжът ми ревнува от зачатие!! наскоро заяви, че най-вероятно ще зачена от зачатие,а не от него :lol: :lol: :lol: а колкото за чакането- преди 6 месеца имах мисед, от тогава нее минавал и един ден ден, без да мисля за бебе..:( Не зная колко още ще трябва да чакам, това е в Божиите ръце!! дано само да не е твърде много!!
*
« Отговор #6 -: Февруари 01, 2008, 18:01:37 pm »
ех дианка,

а моят мъж ми заяви,че зачатие е виновно за незабременяването ни.
А проблема ни е мъжки стерилитет.
Така че пишете по-малко във форума, защото оказвате пряко влияние върху сперматозоидите на мъжа ми :)
*
« Отговор #7 -: Февруари 01, 2008, 18:07:05 pm »
Така че пишете по-малко във форума, защото оказвате пряко влияние върху сперматозоидите на мъжа ми :)
Леле!! извинявам се!! дано това, което е казал да не е било насериозно!! пожелавам му скорошно излекуване, пък ако трябва ще четеш и пишеш скришно от него!!
*
« Отговор #8 -: Февруари 01, 2008, 18:48:43 pm »
Уф, момичета, малко ми олеква, че поне не съм само аз така. Лошото при мен е, че нещата са като в омагьосан кръг. Мъжът ми колкото и да ме разбира, състоянието ми пречи и на двамата - работим заедно в наша фирма и доходът ни зависи само от нас. Ако работата не върви, стресът се вдига и за двамата, а това хич не помага на бебето да стане...
Да, и годините оказват значение, аз също съм на 32, явно е някакъв преломен момент   преди христовата възраст, знам ли :wink:.
Дано по-скоро успеем всичките, че с тия промени в настроението, дневници и фиксации сме по-зле и от пуберите направо :oops: :P
« Отговор #9 -: Февруари 01, 2008, 20:21:41 pm »
Благодаря, че го има този форум, така знаем че не сме сами в проблемите и терзанията. И аз съм като вас, samo бебето ми е в глава. Pри всяко действие което прява мисля "ами ако съм бременна как това ще се отрази не бебето", на моменти си мисля че се вманиачавам.  :babyflips: :countingsheep:
« Последна редакция: Февруари 01, 2008, 20:24:07 pm от dimitrova_zornitsa »
*
« Отговор #10 -: Февруари 01, 2008, 21:25:08 pm »
Миналите години мъжа ми забраняваше да влизам и чета тука. Да не съм си промивала мозъка. Също ми напомняше че няма да забременея четейки. От скоро обаче ме оставя на воля да си чета от сутрин до вечер и дори той чете тука,включително и статиите.
Относно това как на мене ми се отрази бебеправенето.Спрях да работя защото постоянната мисъл за бебе ми пречи да работя, занемарих и домакинската си работа напоследък, от сутрин до вечер мисля само за бебе и чак се плаша от това.Не мога дори един филм да гледам без да хвърчат мисли за бебе.
« Отговор #11 -: Февруари 02, 2008, 14:00:58 pm »
ех дианка,

а моят мъж ми заяви,че зачатие е виновно за незабременяването ни.
А проблема ни е мъжки стерилитет.
Мнението на моя мъж е същото.И ние сме с мъжки фактор. А дори наскоро ми заяви , че миссед-а ни съм го предизвикала аз с постоянното четене за репродуктивните проблеми. 8O
После обаче проумя , че "Зачатие" ми дава отговори на многото въпроси и сега дори и той се интерисува.
*
« Отговор #12 -: Февруари 02, 2008, 20:18:59 pm »
Охххх момичета и при мен положението не е много розово,аз дори и рядко излизам от вкъщи,нищо не ми се прави никаде не ми се ходи,дори не искам никого да виждам,всичко и всички ме дразнят.С мисълта за бебе имам чувството,че скоро ще ми се наложи да посетя някоя по различна клиника от гинекологична  :lol:
*
« Отговор #13 -: Февруари 02, 2008, 20:31:20 pm »
Момичета,
и аз съм така.От две години мисля само за това, но от време на време се старая да си го избия от главата, ама немога.Стремя се когато съм на работа да не мисля за това(шефът ми се старае добре като ми дава задачи), но от време на време пак изниква мисълта за бебе.Имам поне 5 календара за изчисляване на овулация, меря температура, но не постоянно, купувам тестове за овулация, бременост и така.Абе луда работа.
*
« Отговор #14 -: Февруари 02, 2008, 20:35:21 pm »
Момичета,
и аз съм така.От две години мисля само за това, но от време на време се старая да си го избия от главата, ама немога.Стремя се когато съм на работа да не мисля за това(шефът ми се старае добре като ми дава задачи), но от време на време пак изниква мисълта за бебе.Имам поне 5 календара за изчисляване на овулация, меря температура, но не постоянно, купувам тестове за овулация, бременост и така.Абе луда работа.

Луда работа, ама си струваше. :lol:Все пак си вече бременна.
*
« Отговор #15 -: Февруари 02, 2008, 20:38:20 pm »
Дано да е така Пуканка:)
Докато не видя две ясни черти или на ехографа сакче и вътре ембрионче, няма да повярвам, че вече имам един аборт преди 2г и половина.
« Отговор #16 -: Февруари 02, 2008, 23:28:41 pm »
Офффф, и аз да се отчета тук...абе какво да ви кажа, когато имам работа не стигам до мисълта за бебе. Иначе, всяка свободна минута ползвам да чета нещо в нета. От работа поне във форума мога да пиша не, че не е забранено, ама аз си правя оглушки.
Моя и да иска да прочете нещо няма да го разбере, ама поне няма нищо против когато аз чета и пиша. Аконамеря нещо интересно му го превеждам и така...той горкия ме изслушва и ме подкрепя.
Абе честно да ви кажа, той си е съкровище, ама на мен нещо не ми е наред. Накара ме да му обещая, че до следващия преглед ако не е станало, няма да изпадам в такива състояния като когато ми дойде последния път..така, че обещала съм...
А иначе аз съм вече на 33....т.е. нямам много време:(
И така..и аз съм обсебена от мисълта...но успявам да си върша всичко останало, работа, покъщина и т.н...може би така го печеля и него за каузата:)
*
« Отговор #17 -: Февруари 03, 2008, 00:43:56 am »
clevergirl_75 забелязвам,че по-вечето момичета над 30 всеки цикъл го прижевяват много тежко,и при мен е някакъв кошмар понякога имам чувството че мозъчните ми клетки се разскъсват,и толкова чувствителна съм станала,че за най-малкото нещо рева.Мен този проблем с годините да ви кажа честно ме смачква,хем си викам да не мисля за това,обаче не става  :(
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #18 -: Февруари 03, 2008, 04:55:04 am »
Уф, момичета, малко ми олеква, че поне не съм само аз така. Лошото при мен е, че нещата са като в омагьосан кръг. Мъжът ми колкото и да ме разбира, състоянието ми пречи и на двамата - работим заедно в наша фирма и доходът ни зависи само от нас. Ако работата не върви, стресът се вдига и за двамата, а това хич не помага на бебето да стане...
Да, и годините оказват значение, аз също съм на 32, явно е някакъв преломен момент   преди христовата възраст, знам ли :wink:.
Дано по-скоро успеем всичките, че с тия промени в настроението, дневници и фиксации сме по-зле и от пуберите направо :oops: :P
Все едно аз съм го казала това.при нас нещата дори се влошиха - сега той -като чуе за бебе и само изохква и казва моля те остави ме вече на мира...писна ми да слушам за това!
а аз съм на 34.втори брак-и двамата имаме по едно дете от първите бракове и на него като че ли не му пука особено.
аз обаче искам дете от него и това си е.всеки М е ужас.Рева с глас.Абе....
« Отговор #19 -: Февруари 03, 2008, 12:11:39 pm »
Това е наи трудно,търпението,а на нас жените ....И на мен не ми излиза от главата,не ми се излиза,абе все съм кисела.Моя пък ве4е се изнервя от кекса по "график" :wink: