Здравейте и от нас, здрава и успешна седмица на всички.
Честити месечинки на бебчовците, радвам се когато има толкова много бебенца, та чак да не помня, на кой съм честитила и на кой не.
Здрави и усмихнати, послушни и ящни.
Около мен е бъкано с болни хора, та нямате си представа как дебна Тони-бой, а изкиха и аз меря Т, ама страх лозе пази. Ако татко се разболее, го пращам в комендировка при майка и баща му този път и без друго повече се панира от мен, като Тони се дави и т.н.
Аз записах Тони за ясла за септември уж, има 150 деца преди нас, но имам уверението на директорката, че ще ни вземе тогава. Разгледах обстойно яслата и много ми хареса, набутах се и в кухнята, а как вкусно миришеше и изглеждаха манджите, ау потекоха ми лигите и огладнях зверски, честно ви казвам. Обиколих цялата ясла докато чакам директорката, не чух нито едно дете да плаче или пък някой да крещи, абе добре ми се стори, то верно че всяко дете различно се адаптира, но като цяло са много добри отзивите за тази ясла. За градините вече е доста по голям проблема, та и там трябва да подавам молби отсега, а може би съм закъсняла, ще видим.
Днес подновявам "кастинга" за детегледачки, първите три са за 17 ч., дано успея да намеря подходяща вече.
А за сайта просто
"No comment"