Добро утро момичета!
mishanta,много сте хубави.Толкова мами на едно место направо си е за новините.Аз нали си се разхождам все сама,та искренно ви завидях.
Kassi,твоите юнаци много сладко са излезнали,а и как са обградили момата!!!
Delica,и аз до сега не съм се замисляла как стоят нещата в Пловдив с яслите и детските градини,но скоро май трябва да пообиколя и да разпитам,че като чета какъв ад е в София,най-вероятно и при нас ще е така(аз за ясли не съм мислила,но за детска градина е наложително)
meshko 106,Kassi,така както сте обяснили май детето ми си е добре,не е със запек(не ака твърдо),а само на 2-3дена и на третият ден просто е по-раздразнителен,а тя педиатърката ни май е за смяна,но това е дълга история.
Kassi,а ти кога захрани,гледам,че твоите момчета са горе-долу колкото моя син,та като ориентир ви питам?
Шакира,късмет и дано всичко се размине по-леко.
На нас днес ще ни бият втория Пентаксим,дано всичко мине ОК,че съм малко притеснена.
Момичета,как спят дечицата ви,моят син от 15дена отказва да спи настрани,слагам го на ляво или дясно и след 10мин.го намирам по гръб с разперени ръце и крачета,зад гърба му поставям одеало навито на руло+възглавница,за да го предържа в странична поза,но той ги избутва.
Слънчев и спокоен ден!