Касси, доколкото съм разбрала наредбата за прием в детски градини и ясли, близнаците са с предимство пред другите кандидати, така че дори и с голям входящ номер, пак ще приемат бръмбарчетата (ама много сладки са станали!).
аз кандидатствах за ОДЗ-тата в Младост-1, основно за номер 9 и 71.
момичета, в кой район на София е направена тая снимка на мощната зачатска групировка с колички?
Pippi, ти в коя Младост си? аз съм в Младост-1. има ли още някой в Младостите?
Благодаря,
jam. И твоя принц е прекрасен млад мъж
. Относно яслите, аз реших да пробвам и във въпросната ОДЗ 9
, "Зорница" ако не се лъжа се казва, та там Хриси е номер 2891
, което е абсурдно, а пък една друга мама там е номер 5 хиляди и нещо си
.
Дано да имаме късмет и да са здрави дечицата ни. Аз се надявам да ни приемат в ОДЗ 56, 59 или 19.
Ако има още обитатели на китния Младост, може да се съберем някой ден
.
jam, разкошната снимка на зачатската група е правена в района на "Красно село". Уууф, липсват ми летните кафета там, момичета
.
Shakira, дано всичко бъде наред с твоята принцеса. С теб съм!
baksisa, аз мисля за започвам лека-полека захранването от 15.02., тоест като навършат 4 месеца, засега по съвет на зачатските мами с ябълково пюре на обяд. Но все още не съм взела окончателно решение за старта на пюретата. Относно запека, да, така е, нямате запек, спокойно.
joshi, благодаря ти, наистина имат много кандидат-булки
, но аз съм въвела строга забрана преди навършване на 20 години никакви срещи-горещи и такива ми ти работи
. Горките ми снахииии!
Ganka, ти нищо не разказа за рождения ден на къдрокоско. Как мина, имаше ли детско парти и т.н. Аз като спец по плановете за 100 години напред, вече и затова мисля, и установих с радост, че моите момчета освен ухажорки, ще си имат много зачатски приятелчета, особено от есенната група, които ще поканим на рождения ден на есен
.
Искам да благодаря на всички, които ми дадоха идеята с гушкалата, взех на малките и вчера в нас беше рааай
. Такава игра пада, мачкат, лапат, пищят, много съм доволна от моите момчета.
Хубав и усмихнат ден!