0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте !  Допреди малко се бях заровила и четях историите на момичета , които дълги години не са могли да забрменеят , но накрая са успели. Предполагам , че всички сте ги чели. Някои не са могли да забременеят 5 , 10 , или 15 години , и тези цифри ми звучат доста страшно . Тези истории ми помогнаха да се заредя с търпение и надежда , но и същевременно в мен се прокрадва мисълта ами ако и аз няма да мога да речем 5 години да имам детенце ?!? Понякога много се страхувам , че няма да мога да си имам свое бебе ...особено колкото повече минава времето ...Но знам ,че съм готова на всичко за да го имам , колкото и трудно да е то. Сега съм седмица след овулация , която не е доказана , но аз мисля че я имах тъй като тялото ми дава знаци. И много ми се иска следващата седмица просто да мине като един миг . Готова съм да посрещна отрицателен резултат отново , но просто ако можеше да не се чака толкова дълго ....Знам , че вие поне ме разбирате какво имам предвид относно това побъркващо чакане . Успех на всички които също нечакат и дано заедно си недочакаме  :)

Тук почти всички сме с такива страхове и този период от овуто до лелката е наистина най-ужасния.. Въпреки че в такова положение е трудно да се приемат каквито и да било съвети за успокоение, опитай се да не мислиш черногледо.. Не че аз съм способна на това ,но ти опитай ,може да имаш успех  :bighug:
Добро утро ! Аз вече май доста се притесних . Онзи ден сутринта БТ ми беше 36.8 ,вчера 36.6 , а днес 36.5 .Вече със сигурност смятам че нищо не е станало. Най вероятно лелката ще си дойде ,даже и по-рано щом така ми пада БТ.Но дори и така да е пак е малко рано да спада,та нали чакам чак към 22-24 мисля си че е много рано да пада още. Аз меря от 15.01 и ми държа висока чак до деня в който не ми дойде ...  :( Вече не знам какво да си мисля... Да минава това време по- бързо че да гоним следващия месец..
Пожелавам ви лек и успешен ден!  :bighug:
Сигурна ли си, че няма късна ову сега? Така пада температурата и преди ову, я вземи някой тест за всеки случай!
*
Сигурна ли си, че няма късна ову сега? Така пада температурата и преди ову, я вземи някой тест за всеки случай!

Ми положителния ми тест за ову беше на 05.02 след това ги правих още 4/5 дни и станаха абсолютно с една черта.. Имам още в нас довечера ще пробвам още един да видим какво ще каже той...  :thankyousign:
Момичета да кажа и тука ох направо незнам вече, току що синаправих тест за бременост много ми се иска да го зарадвам утре на празника.Имам 2 чертички едната е розова не е колкото контролната но я има не е въображаема .Дали да вярвам? Да му казвам ли утре? Помогнете ми  :oops:
Елза ,много се радвам мила,страхотно :cheerleader:Важното е че има втора чертичка.Утре опаковай теста  и му го подари,каква по хубава изненада.
krasiko,може пък да е рано за тест и да не ти отчита,направи след 2-3 дни пак или кръвен.
lubaboiko,clevergirl_75,baby_s ами ще чакаме ,дано пък точно с тези налудничави графики се е получило чудото.
biserche,чакам си мила ,спокойна съм ,вече и не очаквам чудеса,когато е писано тогава.
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Елза,това е страхотна новина!Разбира се че ще вярваш!Щом не е въображаема не се притеснявай!Това е най-красивият подарък,който може да получи човек1Ще чакаме да кажеш как е минало!Успех на всички останали!
Честито, мила Елза! Според мен си си бременна отвсякъде  :lol:! Какъв по-прекрасен подарък за Свети Валентин от този?! Мен ако питаш, можеш спокойно да му вярваш на теста - две ли са чертичките, значи чудото е станало. Може, ако искаш да си още по-сигурна, утре рано сутринта да си направиш още един тест, и именно той да бъде подаръка, защото съм сигурна, че ще е  :bfp1:
Честито, хубав празник и лека бременност!
Момичета, утре трябва да има мнооооооого  :bfp: и  :00001754:. Такъв е деня, няма как... :balk_71:
Don't worry, be hippy
*
Браво на Елза ! Честито!!! От такъв подарък по- добър ,няма на къде.. Лека бременност и едно много здравичко и хубаво бебче ти пожелавам..  :bighug:

п.с Пожелавам го на всички..  :D
Здравейте момичета :balk_64: От много отдавна не съм влизала и ще ми трябват часове да изчета всичко, но ми се струва че отдавна не сме имали толкова наситена с хубави новини темичка.На всичките бременни момичета - ЧЕСТИТОООО!. Така се радвам за вас, леки  :cloud9:, и здрави и красиви  :bori_007: :bori_004: на финала.
И аз съм в очакване на дългоочакваното Не идване  :D. Тия дни, ама не знам точно кога,тъй като имах + резултат на тестовете за ову на 30.01, 31.01 и 01.02, LH хормона ми полудя нещо тоя цикъл  :D. Иначе  си имам всичките му там ПМС, ама нещо ме е обхванал оптимизма(така неприсъщ за мен :balk_161:)и вярвам че, ако не бебче, то тази година със сигурност ще съм preggo.Пожелавам го от сърце на всички ви :blowingdust: :bighug:
Браво Елзичка, честито,леко и безпроблемно бременеене и накрая здраво и красиво бебче!!! :bori_007: или :bori_004: /може и двете/!!!
Хайде Силвичка, знаех си че има още НЕчакащи около 14-15, дано и ти се сдобиеш с  :bfp: като Елзи !!!

prettily: "..., но и същевременно в мен се прокрадва мисълта ами ако и аз няма да мога да речем 5 години да имам детенце ?!? Понякога много се страхувам , че няма да мога да си имам свое бебе ...особено колкото повече минава времето ...Но знам ,че съм готова на всичко за да го имам , колкото и трудно да е то."

Момичета, prettily, не си мислете, че в живота всичко е по поръчка и с едно щракане на пръстите става бебе. То е тайнство и в него е намесена съдбата, или Бог, или както го наречете. За всяко бебе си има "подходящ момент", който не винаги съвпада с нашето желание. Аз лично чакам вече четири години и половина, не е лесно наистина, но човек не трябва да се отказва. За решаването на куп здравословни проблеми съм "обърнала света" и нямам намерение да се отказвам. Заредете се с търпение, какво са месец, или два, или година страдание, струва си, щом накрая ще се зарадваме да гушнем нашите дечица? Не мислете за друг изход, има само един - ще успеем, на всяка цена.
Дай Боже в нашата късметлийска темичка в Годината на Плъха да има много радостни емоции и всички ние до февруари 2009 г да сме се сдобили поне с по едно бебче.
Радвам се с всяка от вас, когато се радвате, а когато тъгувате, тъгувам и аз, но мисля, че който не е започнал да се бори за свое детенце, само той не е успял. Изход винаги има, а избора е наш.
Прегръщам ви силно! :goodluck:
*
Имам 2 чертички едната е розова не е колкото контролната но я има не е въображаема .Дали да вярвам?
Ехеей, каква хубава новина!! разбира се, че ще вярваш!! Тук във форума има много момичета, чийто първи тест е изглеждал по този начин! факт е, че си бременна, така че тихичко честито :) от тук нататък всичко е в божиите ръце!! стискам ти палци за леки безпроблемни 9 месеца :)
БРАВООО ЕЛЗИ,
много съм щастлива че ни зарадва с тази чудесна новина, честито от мен и на финала едно прекрасно здраво бебче.
Аз още си чакам МЦ-то, мисля че избързах в понеделник вечерта с теста, и сега се чудя за новичък....
Целувки и лека вечер!
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
Добро утро,милички!
Елзи,честито!Желая ти леки  :cloud9: и здраво  :babyflips: накрая!
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН НА ВСИЧКИ :balk_16: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :balk_16:
*
Добро утро и честит празник на всички ! :balk_5:
Елзичка ,честито и лека бременност  :cheerleader:
Добро утро милички ,благодаря на всичките за пожеланията
  Цяла нощ съм се мятала едвам се сдържаш да не му кажа още снощи :) добре че тръгнах на работа иначе сама щях да си разваля изненадата.Сега ще мисля довечера как да го изненадам искам да е великолепна изненадата, да го държа в напрежение и така:), като го измисля ще действам утре ще разправям.Някой ако има идеи да дава ??
  И хаиде момичета не се отпускайте добре тръгна тази тема ПРОВЛАЧВАМ  КРАЧЕТААААА:) и стискам палци на всички нечакаши и в момента опитващи не губете кураж!!! и за вас ще дойде мечтания момент  :bfp:
  Честит Свети Валентин на всички Ви, весело изкарване  :party:
 :balk_35:
*
Честито Елзичка, лека бременност  :rainbow:
Честит Св. Валентин на всички и чакам днес да видя много  :bfp1: във форумчето.
Аз днес изпращам лелката и се залавяме с милото за "работа"  :bed:
 :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:

elza76, честито миличка:) Нека всичко върви по вода при теб:) На финала едно здраво, пухкаво и красиво бебче:)

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА!
Орисвам тези от вас, дето днес гонят яйцето да го хванат (не че съм орисница, ама мога поне да опитам, а:))

Всички, дето НЕ чакат...идва 8-ми Март (някой казват, че е комунистически празник, но аз го харесвам), та...нека се наречем и ние "мама" най-късно на този ден.

Мили момичета с процедури: Вашите половинки ви обичат, независимо от всичко:) И те правят каквото могат (а при мъжете то не е много както знаем, но поне се стараят:))

Лек ден на всички:)
Здравейте момочета! Честит Свети Валентин на всички!

Аз съм нова тук и се надявам да ме приемете във вашето хубаво форумче.

Искам да ви попитам дали е възможно зацапването при имплантиране да е леко розово, а не кафеникаво?
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
 :heartbeat:Честит празник на всички влюбени :balk_22:

Лека бременност на elza76  :goodluck:

Както всеки месец,така и този лелката позакъсня , но не ме подмина :balk_144:
Другият месец продължаваме да бебеправим с нови сили и нови надежди :balk_104:

На всички чакащи  :bfp1: и ловуващи - късмет  :balk_103:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Здравейте момочета! Честит Свети Валентин на всички!

Аз съм нова тук и се надявам да ме приемете във вашето хубаво форумче.

Искам да ви попитам дали е възможно зацапването при имплантиране да е леко розово, а не кафеникаво?
    Добре дошла и дано не се задържиш дълго в тази тема  :welcome: