Гери К,детенцето ти е прекрасно и не се обвинявай за нищо.
Когато съм била на 5г.,играейки си,друго момиченце ме замерва с химикал,в следствие на което след 9 операции аз оставам с т.нар."мъртво око",(имала съм моменти на болка,получавайки какви ли не обиди,но това не ми попречи да стана стойностен човек,да срещна точния мъж и да получа не само родителска обич,а и приятелска и да имам семейна топлина),затова сега съм с фобии към химикали,а като се роди синът ми видях ,че има на клепачите родилни петна,но едното е на целия горен клепач и окото е като гримирано .И аз като теб искам нещата да се оправят по-бързо,за 3м.съм го водила на 2 очни прегледа и все ми казват да изчакам до 1г. и ако не изчезне отокът и червенината тогава ще се предприемат мерки,но нали майчиното сърце не трае,всяка сутрин се "самоизяждам" от мъка,че не мога да реша аз проблема.
Ladi-11,абсолютно правилно е това,което са ти казали,братовчедка ми работи в птицеферма,(която е и птицекланница)и като родих първо ме предопреди да не давам на детето си пилешко по същите причини,които ти е казал ветеринарният лекар,а да захранвам със заешко,защото зайчето не яде такава храна,ако му се предложи,то или няма да я изяде или ако я изяде после я повръща.