0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Седмицата 11.02.-17.02. - здрава и весела!
« Отговор #80 -: Февруари 13, 2008, 14:21:23 pm »
Двата най-големи производители в страната са Амета Холдинг и Градус. Амета продава под марките: Лудогорско пиле, Петлите, Пилко и Best farms (Кауфланд), Градус продава под търговската марка Градус и Бисера Олива.

Дано е било полезно.
« Отговор #81 -: Февруари 13, 2008, 14:39:41 pm »
Благодарско! :)
« Отговор #82 -: Февруари 13, 2008, 14:51:39 pm »
Nivear, благодаря ти за изчерпателната информация! :D
<br />[link=http:
*
« Отговор #83 -: Февруари 13, 2008, 15:54:02 pm »
Нивеар, а имаш ли информация за другите видове месо - телешко, например?
*
« Отговор #84 -: Февруари 13, 2008, 16:13:25 pm »
Нивеар, благодаря за информацията! :) Ние сме големи пилеядци у дома и като гледам марките, явно съм оцелвала какво да купувам.

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*
« Отговор #85 -: Февруари 13, 2008, 18:10:45 pm »
Welcome сте :)

« Отговор #86 -: Февруари 13, 2008, 19:00:11 pm »
Я, споделете, нормално ли е на толкова малко дете да почнат да му излизат лунички по лицето, конкретно носле и под очите? :? Аз имам, баща й също, но малко. Т.е. да смятам ли, че е предразположена?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #87 -: Февруари 13, 2008, 20:36:21 pm »
г-жа Тодорова, питай Бърди.
на моето дете вече му излязоха 2 малки бенки, например. и двамата с баща му имаме.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #88 -: Февруари 13, 2008, 23:00:14 pm »
Да, и Дани има. Аз също.
*
« Отговор #89 -: Февруари 14, 2008, 08:19:19 am »
Новалекса, каква беше тази дегизация за един ден?  :D
Alexandra
« Отговор #90 -: Февруари 14, 2008, 09:42:45 am »
Ами имам си обожатели, Мари. :( Някой проявява твърде голям интерес към това къде съм регистрирана и какво съм писала, какви снимки съм качвала и тн. Наложи се да сваля всички албуми и да сложа пароли навсякъде. Не знам как може да има такива хора. :x :x :x
« Отговор #91 -: Февруари 14, 2008, 13:25:45 pm »
Като казахте за бенки, онзи ден видях, че на моята убавица й се появява такава на баджакито  :lol:. Аз имам доста бенки, поне дано да са като моите нерелефни.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
« Отговор #92 -: Февруари 14, 2008, 14:15:42 pm »
Здравейте мамчета, имам една молбичка към вас.
Оказа се, че в целия град Бургас, а доколко поръчвах и от интернет, никъде няма АМ - Нестле Джуниър. Предполагам че до месец, ще се нормализират нещата, но Тони отказва Хумана 3, пък и не му действа много добре на коремчето.
Молбата ми е, ако някой обикаля по магазините и е останало такова АМ, да купи и изпрати, а аз ще поема всички разходи. Ще съм ви задължена, че ние без АМ не можем.
Направо съм в потрес да ви кажа, а хич не искам да давам прясно/кисело мляко като заместител.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #93 -: Февруари 14, 2008, 14:30:11 pm »
Здравейте мамчета, имам една молбичка към вас.
Оказа се, че в целия град Бургас, а доколко поръчвах и от интернет, никъде няма АМ - Нестле Джуниър. Предполагам че до месец, ще се нормализират нещата, но Тони отказва Хумана 3, пък и не му действа много добре на коремчето.
Молбата ми е, ако някой обикаля по магазините и е останало такова АМ, да купи и изпрати, а аз ще поема всички разходи. Ще съм ви задължена, че ние без АМ не можем.
Направо съм в потрес да ви кажа, а хич не искам да давам прясно/кисело мляко като заместител.

Перденце, днес ще ида да проверя и мога утре сутрин да извикам куриер да ти ги прати. Най-късно ще ги получиш в други ден. Става ли, ако да - пиши ми колко кутии, адрес и точно име на ЛС. Цената с куриер е сувсем приемлива, освен това може да поделим, това ще е комплимент скромен към Тони бой?
*
« Отговор #94 -: Февруари 14, 2008, 14:45:38 pm »
Благодаря ти Нинче, визмай колкото кутии има  :lol:
Майтапа на страна, но аз се запасявах когато бяхме на АЛ110, че трудно се намираше защото не се търси. Ако намериш поне 5 кутии, че той 350 мл. за нищо ги няма вече.
Ти намери АМ, а аз всичко поемам. Благодаря ти  :bighug:

*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #95 -: Февруари 14, 2008, 14:53:41 pm »
Ok, сега звъннах на една приятелка с магазин, тя ще звъни в склада, че няма налично и ще ги помоли за утре сутрин 10 кутии. ВАЖНО!!!! - Само един вид ли е джуниър-а, има ли ХА за чувствителни и ал. дечица??? Ако тя не уреди ще ида и до една две аптеки тук и до един магазин, надявам се да помогна да не "огладим" детето  :wink:

Я дай на ЛС някъв тел., че ако има нещо да ти звънна, ако е удобно де, ако не пиши ми тука.
« Последна редакция: Февруари 14, 2008, 14:56:27 pm от Nina »
*
« Отговор #96 -: Февруари 14, 2008, 15:27:39 pm »
Мда оказва се, че май в цялата страна няма това АМ.
Таткото на Тони е обиколил областта и там също няма, ама пък и там мисля и не се търси. Сливен, Ямбол също няма. :x :(

« Отговор #97 -: Февруари 14, 2008, 15:33:09 pm »
Щом е изчезнал нестле джуниър, значи сигурно ще му сменят цената. С Аптамила се случи същото преди 3 месеца -изчезна тройката и никъде нямаше. Обаждах се на вносителите и ми обясниха, че имало проблем с някакви документи заради новата опаковка, но иначе вносът е осигурен. Какво се оказа в последствие -нова опаковка, но и нова цена. Пак по думите на вносителите цената като себестойност на грам не била променена, но заради по-големия грамаж и по-голяма цена. дотук добре, обаче аз я купувах тройката от 600гр.на 15 лв. преди този проблем, след това с новата опаковка първия път я купих за 24, а последния преди 2 седмици за 29. Количеството е повече с 300гр., а цената се покачи почти със 100%. Нямам думи просто за аритметиката им....
<br />[link=http:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #98 -: Февруари 14, 2008, 15:40:45 pm »
Наде, аз работя в Била бе
кажи да взема ли и колко
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #99 -: Февруари 14, 2008, 15:49:36 pm »
Наде, аз работя в Била бе
кажи да взема ли и колко

Взимай Мини, поне 5 кутии ако имавъзможност за повече пиши, до 10 купувам.
Благодаря  :)