0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
УТРЕ щЕ ОТИДА ДА ЗНАЕТЕ ПАК ПО СЪщОТО ВРЕМЕ 12.45 АЗ щЕ СЪМ В ЦЪРКВАТА!
Ей ама, че хубави новини:)
Браво бе, с отварянето на темата и два положителни теста:)
Happymery, Aleks, честито и на двете, леки 9 и накрая по едно (може и повече :lol:) здраво сладурче:)
Натали, хайде мила, това трябва да е твоя късмет:) Означава, че ти си наред:)
Стискам ви палци на всички, аз май с днешния ден приключвам с лова (ще се разбере утре по БТ). Направихме каквото можахме, да видим какво ще излезе:)
Имаме право на още един опит преди да се почне с изследвания и т.н.
Благодаря ви, че ви има:)
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Ето и това списъче с допълненията! lqlyo:welcome_1: Позволих си да те включа към ловуващите!

НЕЧАКАЩИ:

Eagle     stork-boy
vmj_83     stork-boy
Simoni      4.(5).03 stork-boy 
happymery   5.(6).03 stork-boy
Jael        5.(6).03 stork-boy
Meggy       8.(9).03 stork-boy
_Elfita_    12.(13).03 stork-boy  
Lisko       13.03    stork-boy
Kylie       13.03    stork-boy
Silvi4ka    13.03    stork-boy
Ladybebi    14.03    stork-boy
krasiko     15.03    stork-boy
dianka      16.(17).03 stork-boy
biserche    18-20.03 stork-boy
dgina       19.03     stork-boy

ЛОВУВАЩИ:

Rouzi-Anna   :eggsperm:
Lubaboiko    :eggsperm:
Vesska       :eggsperm:
Clevergirl_75 :eggsperm:
Sof    :eggsperm:
mimcheto_85  :eggsperm:
prettily     :eggsperm:
radost_I     :eggsperm:
galichka     :eggsperm:
lqlyo        :eggsperm:
tani77       :eggsperm:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Ех, Симони, как ме изпревари - за църквата говоря. ама не мислите ли ,че малко прибързваме с това ходене всяка седмица? не ми се сърдете, само питам... :oops: :oops: аз лично бих отишла на Благовещение - това е толкова специален ден за всяка жена!!!
да не забравя - Честито на Алекс и Хепимери, пожелавам ви леки 9 месеца и много здрави и добри дечица!!!
хайде, кой ще е следващия с +++ тест? кой, кой??
« Последна редакция: Март 05, 2008, 22:18:34 pm от dianka »
*
Ама и аз съм една патица заспала :) много ми се иска да ви "почерпя" виртуално ,защото в рамките на 48 часа взех два ужасни изпита, ама понеже хал хабер си нямам от това как се качват картинки тука, ще трябва да ви поднеса това...
  ylinfant ylinfant ylinfant ylinfant ylinfant ylinfant ylinfant
нека има поне по едно за всяка от нас!!!а може и нещо по-класиеско:
beer:: beer:: beer:: beer:: beer:: beer::
« Последна редакция: Март 05, 2008, 22:36:40 pm от dianka »
Happymery, Aleks, честито  :cloud9: preggo

Браво на Натали за леката ръка  :flower:

sof, ще ти стискам палци в събота  :crossfingers: :crossfingers:  Ако имаш избор- поискай упойка. Така ще си по- спокойна  ;)
*
sof, и аз ще стискам палци в събота, дано всичко мине леко и безболезнено и дано скоро дойде радостната вест!  :goodluck:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Мале,изписали сте цели 3 странички.Симони,утре може да направиш тест,все пак 2 дни е закъснението,ще стискам палци да си знаеш :crossfingers:Заслужаваш един :bfp:за всичко добро което направи и продължаваш да правиш з всички ни :bighug:
dianka,поздравления за успешното вземане на изпитите,а гледам си и от нечакащите ,така че ти пожелавам и да си минала успешно и на лова  :cloud9:
lqlyo :welcome:и много да не стоиш при нас :D

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Happymery, Aleks, честито  :cloud9: preggo
Момичета, аз толкова много исках и на мен да ми се отдаде шанса да пусна тази темичка и това стана снощи случайно, докато исках да пиша в другата и се оказа, че е заключена и така пуснах тази. Ако така продължаваме, в което аз силно вярвам май ще е нужно да направите "алея на славата" и първата звезда да е моя. Шегувам се. Заслугата си е на тези момичета и техните момчета. Така че спрете с ласкателствата, защото ще си вдигна носа в небесата. :wink:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Ех, Симони, как ме изпревари - за църквата говоря. ама не мислите ли ,че малко прибързваме с това ходене всяка седмица? не ми се сърдете, само питам... :oops: :oops: аз лично бих отишла на Благовещение - това е толкова специален ден за всяка жена!!!
да не забравя - Честито на Алекс и Хепимери, пожелавам ви леки 9 месеца и много здрави и добри дечица!!!
хайде, кой ще е следващия с +++ тест? кой, кой??

Аз лично смятам,че няма подходящи или неподходящи дни за молитва, нито пък, че има точно определено място където трябва да се молиш. Бог винаги е навсякъде! Независимо къде си, независимо по коевреме си решил да изкажеш мислите си,чувствата си или своите желания, Той ще те чуе! Щом това място ни дава увереността,че сме по-близо до бог...така да бъде! А и колкото по често ходим до там/ дори и мислено/ толкова по-спокойни и обнадеждени ще бъдем!
Дианка, не му мисли много много ами се пиши!  :wink: А пък и не забравяй " Обединението прави силата"- малко го промених според случая.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

Nataly*

• 2785
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
Да се запиша и аз - Елица.
*

everything_possible

• 957
Ако така продължаваме, в което аз силно вярвам май ще е нужно да направите "алея на славата" и първата звезда да е моя. Шегувам се.  :wink:

Натали, аз с радост ще ти подаря една звездичка, само че мисля че се досещам от каква по точно имаш нужда! Желая ти я от сърце!
Дианка забравих да ти честитя вземането на изпитите! Ха наздраве! :beerdr:
Симоне, давай утре теста, че си изчаках чакането! Стискам силно  :crossfingers: за :bfp:
*

Nataly*

• 2785
Ако така продължаваме, в което аз силно вярвам май ще е нужно да направите "алея на славата" и първата звезда да е моя. Шегувам се.  :wink:

Натали, аз с радост ще ти подаря една звездичка, само че мисля че се досещам от каква по точно имаш нужда! Желая ти я от сърце!
Да права си. Точно тази звездичка искам.
*

everything_possible

• 957
ДОБРО УТРО БАНДА! СЛЪНЧЕВ И ПРИЯТЕН ДЕН!

СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА

Симони, хайде изненадайни с  :bfp: Кога е РДто на малката?
*
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА

Дописвам се, надявам се, че не се сърдите :-)

*
Добро утро момиченца,пожелавам ви още един ден изпълнен с приятни емоции.Днес ще се старая да съм съсСимони в 12.45,въпреки че днес ме командироват в един нов обект и ще се мотая цял ден..Симонче стискам палци за положително тестче и нямам търпение да се похвалиш...Аз от онези дни ви се оплаках от тестовете за ову,но от вчера започнах да виждам по- ясни черти и съвсем скоро ще приключи и моя лов...Успех на всички и днес още поне два +++
*
Добо утро мацки. Пожелавам ви хубав ден и много  :bfp:днес. Симони, стискам палци. 6те се моля днес с теб в 12.45.  :crossfingers:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Добро утро момичета,
Днес прочетох нещо много хубаво, и искам да го споделя с вас
"Лео Баскаглия, писател и преподавател,  разказва за един конкурс, в който трябвало да журира. Задачата на конкурса била да се определи най-грижовното дете. 

Победителят било едно четиригодишно момченце, чийто възрастен съсед наскоро изгубил съпругата си. Когато малкото дете видяло, че мъжът плаче, отишло в двора на господина, покатерило се в скута му и останало седнало там. Когато се върнало при майка си, тя го попитала какво е казало на съседа, а малчуганът отвърнал:” Нищо, само му помогнах да поплаче”.

Ако дойде момент, в който имате всичко освен Бога, тогава разбирате, че Господ е всичко, от което се нуждаете. Всичко, което правите, е просто да кажете следната кратка молитва за човека, който Ви е изпратил това.

Отче, Господи, благослови всичките ми приятели във всичко, от което ти знаеш, че се нуждаят в този ден. И нека техният живот е пълен със спокойствие, благоденствие и сили така, както те се стремят към теб. Амин!"

Може ли и аз да се включа в Списъка - Виктория
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Такаааа, добро утро! Днес, в 12,45 отново всички заедно, а!? Ще сме точни, Симони! Ти кога ще правиш тестче! Хайде, бе жена, как има сърце да траеш толкова!?
Пепка, Тани77, в събота ще насрочваме евентуален ден за ЦС! Самата манипулация ще е като ми свърши М!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!