0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
Деската, няма място да не се вярва, щом влизаш в нашата група трябва още ега си повярвала, нали момичета!?Кажете на Деската, че всички вярваме и очакваме чудото на нашето вярване- НИЕ ДАЖЕ И МОЛИТВИЧКИ СИ ПРЕЩАМЕ!Относно ходенето до църквата незнам дали съм написала че вчера бях и пратих нашата молитва...също и свещ запалих за всички!Вчера бях в не кондиция и не ми беше до писане, днес ми е до писанееее но времеее няма да ми остане! :band: :drunk: :happy_birthday_1: :ballons:от празнуване и роднини.Свеки е купила за малката детски лаптоп!Ще има да се кефи, баба ми е купила огромна мечка за ужас на мъж ми които тупа играчките!Каза ми че докато му смъква прахта и го налага ще си мисли за мен- колко са ни обичливи българските мъжеее! :D :wink:
Zdraveite momicheta.... temata vie strahotna
bqh se otchaqla che samo az chakam zavetnite 2 4ertichki.
Molq pribavete me kym lovuvashtite.... :oops:
*
НЕЧАКАЩИ

Eagle     
vmj_83     
Simoni      4.(5).03 
Meggy       8.(9).03
_Elfita_    12.(13).03   
Lisko       13.03   
Kylie       13.03   
Silvi4ka    13.03   
Ladybebi    14.03   
krasiko     15.03   
dianka      16.(17).03
biserche    18-20.03
dgina       19.03     
prettily 19.03       
mimcheto_85 
Clevergirl_75 18-19.03
Deskata0177 16.03 
Vickson 
Vesska 

ЛОВУВАЩИ:

Rouzi-Anna   
Lubaboiko     
Sof     
radost_I     
galichka     
lqlyo         
tani77 
ivaqna     
*
Нещо не се справих и този път с цветовете  :oops: :?
Тъй като днес ми е тръгнало на списъците  :wink:, я и в редактирнето на този да се включа:

СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
Мария
Теодора
Диана Б
Мими
София Русева
Христина
Диана Илкова
Катя
Светла
Симони, ЧРД на принцеската ти! Да получи най-голямото парче торта и на другия си РД вече да е кака!
Любе, дано да сме я свършили, мила, всички, дето сме се наредили в първата групичка! А другите да се трудят здраво!
mikivl, направи ли тестче, бе душа?
Don't worry, be hippy
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Мацки, здравейте и от мен!!! Отдавна съм в темичката, ама докато ви изчета... обедната ми почивка свърши  :lol:

Симони, да ти е жива и здрава малката принцеса!!! Ето малко подаръчета и от каките от форума на мама!

Аз вече ще се преместя в списъка на НЕчакащите. Снощи се потрудихме, днеска съм на осмомартенско парти с колежките, ама като се прибера ще го сгъна пак  :oops:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
 :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp:
НЕЧАКАЩИ

Eagle     
vmj_83     
Simoni         4.(5).03 
Meggy          8.(9).03
_Elfita_       12.(13).03   
Lisko          13.03   
Kylie          13.03   
Silvi4ka       13.03   
Ladybebi       14.03   
krasiko        15.03
Deskata0177    16.03   
dianka         16.(17).03
Clevergirl_75  18-19.03 
biserche       18-20.03
dgina          19.03     
prettily       19.03
Sof            20.03
mimcheto_85 
Vickson 
Vesska 

:eggsperm: :eggsperm: :eggsperm: :eggsperm: :eggsperm:
ЛОВУВАЩИ:

Rouzi-Anna   
Lubaboiko     
radost_I     
galichka     
lqlyo         
tani77 
ivaqna     

« Последна редакция: Март 07, 2008, 13:13:50 pm от sof »

СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
Мария
Теодора
Диана Б
Мими
София Русева
Христина
Диана Илкова
Катя
Светла
Десислава

Включвам се и аз-Десислава

*
Аз вече ще се преместя в списъка на НЕчакащите. Снощи се потрудихме, днеска съм на осмомартенско парти с колежките, ама като се прибера ще го сгъна пак :oops:
Ей, Соф, това звучи много страшно  :lol: :lol: ама точно така трябва да се действа според мене - навреме, директно и безкомпромисно  :balk_69:
Симони ,честит рожден ден на малката принцеска!Нека да е весела и щастлива.И скоро да стане кака.
mikivl,хайде мила не ни дръж в напрежение.Стискаме палци.
Deskata0177,ivaqna, :welcome:и много да не се задържате тук,а скоро :bfp: :crossfingers:
Гледам много нечакащи си имаме,ами да ви пожелая много късмет ,защото от него имате нужда най-много.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
....Гледам много нечакащи си имаме,ами да ви пожелая много късмет ,защото от него имате нужда най-много.
Миличка, до колкото си спомням от миналия месец, с тебе сме заедно в ловуването и в чакането! Да вземем да те преместим и теб в горната част на списъка?! Не е ли време вече?!

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Аз вече ще се преместя в списъка на НЕчакащите. Снощи се потрудихме, днеска съм на осмомартенско парти с колежките, ама като се прибера ще го сгъна пак :oops:
Ей, Соф, това звучи много страшно  :lol: :lol: ама точно така трябва да се действа според мене - навреме, директно и безкомпромисно  :balk_69:

:balk_47: Соф "сгъна" звучи много готино - дано не ти се опъва  :wink:
....Гледам много нечакащи си имаме,ами да ви пожелая много късмет ,защото от него имате нужда най-много.
Миличка, до колкото си спомням от миналия месец, с тебе сме заедно в ловуването и в чакането! Да вземем да те преместим и теб в горната част на списъка?! Не е ли време вече?!
Нека половувам още 1-2 дни  :DНе следя нищо този месец ,но да поизмъча още малко мъжо :wink:Гледам и ти готвиш на твоя изненада за довечера,давай смело,само така :oops:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
О, преди време той ми спретна номер - по никое време се бил настроил любовно, та даже не ме и будил човека, ами карал директно, че на другия ден се налагаше да го питам - правихме ли нещо, или съм сънувала... голям срам беше тогава... и смях, де! Така че тази нощ ще си му го връщам! Като се прибера от бар през нощта... директно го награбвам!  :oops:

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
О, преди време той ми спретна номер - по никое време се бил настроил любовно, та даже не ме и будил човека, ами карал директно, че на другия ден се налагаше да го питам - правихме ли нещо, или съм сънувала... голям срам беше тогава... и смях, де! Така че тази нощ ще си му го връщам! Като се прибера от бар през нощта... директно го награбвам!  :oops:
Само така, момиче !!!!!!  :balk_103:
*
Здраейте и от мен. Симони да ти е жива и здрава малката кукла и много радост да ви носи. :happy_birthday_1:
Момичета,ето постоянното списъче,ако някой не се открие да се допълва :D

СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
Мария
Теодора
Диана Б
Бисера
  Ами да взема да се запиша и аз-Светла :)
Добавих се и аз
rouzi-anna blagodarq za pojelanieto
iskreno se nadqvam sledvashtiq mesec da sym po nagore v spisyka  :D

momicheta daite syvet kyde ima tema za priznaci za ranna bremennost, zashtoto veche se pobyrkvam zakysnqva mi a me e strah da si napravq test.....che predniq pyt pak taka imah i svivane v qichnicite i nakraq edna 4erti4ka i mi doide. :(
*
Здравей Иваяна!!! за признаци на ранна бременност можеш да погледнеш ето тук:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=8168.0
там вече бременни момичета описват своите първи усещения!! дано и ти скоро се преместиш там!!!Желая ти успех!!!
п.п. Ако можеш пиши на кирилица, че ще ти се скарат  :oops: