0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Добро утро момичета,
Този хубав слънчев ден нека бъде пълен с  :bfp:
На мен ми се обаждат вече ПМС и май ще изпадна от класацията  :balk_145:
Според вас ако направя теста един ден по рано ще покаже ли нещо? 
Kylie, какво имаш предвид под "ми се обажда вече ПМС"? Какво се промени от вчера? Нали уж бяхме с почти еднакви симптоми?
..Според вас ако направя теста един ден по рано ще покаже ли нещо? 
ако нямаш търпение пробвай..индивидуално е!има момичета,които тестовете им засичат на 10 ден след О. "+" резултат на ЧХГ ,но има и такива при които и след закъснението не им е хващал веднага теста..много зависи-ако искаш пробвай,пък дано е "+"  :D!
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
Vickson усещам някаква тежест в корема и го чуствам подут. От време на време ме понаболва все едно ще ми дойде. Това е от снощи  :(
любопитка страхувам се от  :bfn: това ще ми е първият тест който ще правя ...
« Последна редакция: Март 11, 2008, 11:29:58 am от Kylie »
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Ей, нещо не се виждам при очакващите :)
17.03. е деня, в който очаквам  :bfp:
Редактирах списъчето и те добавих! Споко!
Мацки, защо не виждам mimcheto_85 в списъка? Тя май също е в ОЧАКВАЩИ!? Ще я добавя, пък ако нещо съм в грешка - ме поправете, ама като й гледам графиката, би трябвало да си чака...

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Гледахте ли новините вчера? Първия щъркел вече е дошъл. Няма ли посети скоро и нашата темичка??? :?
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
ОЧАКВАЩИ    :bfp:

vmj_83   stork-boy
mimcheto_85   stork-boy 
Simoni         4.(5).03   stork-boy
Meggy          8.(9).03   stork-boy
_Elfita_       12.(13).03  stork-boy 
Lisko          13.03   stork-boy
Kylie          13.03    stork-boy 
Silvi4ka       13.03    stork-boy
Vickson        13.03    stork-boy
Ladybebi       14.03      stork-boy
Andreaivano    14-15.03  stork-boy
krasiko        15.03     stork-boy
Vesska         15-16.03     stork-boy
Deskata0177    16.03    stork-boy   
dianka         16.(17).03   stork-boy
nomine         17.03.  stork-boy
Clevergirl_75  18-19.03    stork-boy
biserche       18-20.03   stork-boy
dgina          19.03   stork-boy   
prettily       19.03   stork-boy
Sof            20.03    stork-boy
radost_I       20-21.03   stork-boy
Lubaboiko      22-23.03    stork-boy
Galichka       23-24.03   stork-boy
Rouzi-Anna     23-24.03 stork-boy

ЛОВУВАЩИ:

lqlyo      :eggsperm:     
tani77  :eggsperm: 
ivaqna   :eggsperm:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Vickson

• 1201
Vickson усещам някаква тежест в корема и го чуствам подут. От време на време ме понаболва все едно ще ми дойде. Това е от снощи  :(
Kylie я не се предавай!!! Мен ме понаболява корема още от петък или събота, на моменти по-силно, на моменти по-леко, ама още нищо! Ако нямаш търпение - що не си направиш един тест, ама пък от друга страна така рискуваш да видиш  :bfn: който да не е реален, щого дори още нямаме закъснение... Не знам, иска ми се да мога да ти помогна повече! 
:bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
sof, благодаря!
Браво на щъркела, чакаме го с нетърпение :)
Момичета страхотни сте. Един ден да ви пропусна и после чета по цял час.Мира нямате бе  :grouphug2:
Така така само с пожелания да има и токова много  :bfp:
Аз вече съм 45 ден от последен цикъл, вчера си направих втори тест пак  :bfn:
Утре съм на гинеколог да видим ще правя ли танца на радостта или не.
Абе аз не съм ли в очакващи... :balk_113:
*
Уфф аз нещо много се психясвам, депресирам и отчайвам и сега точно в такова състояние съм изпаднала. Ще си купя един тест и утре сутринта ще се пробвам - евентуално (ако събера смелост)  :?
eee Kylie  не така песимистично де.
В крайна сметка каквото и да покаже теста докато не дойде лелката има надежда.
Е малко е гадно като видиш само една черта амаааа....се преживява.
Поне аз успявам явно. А пък може и да съм притръпнала щото от една година все  :bfn: виждам.
Ама на теб ти стискам палци лелката въобще да не се показва.
*
Виксън, КАйли и вси4ки о4аква6ти, я се стегнете и не сеот4айвайте. Надежда винаги има. Заредете се с ттърпение, пускайте по един тест и се похвалете бързо с  :bfp:
Аз се разходих, зардих се с малко енергия от хубавото време.успех
*
ne6i отивам и аз да се разходя малко, че имам нужда да си разкарам лошите мисли от главата  :wink:
*
ne6i отивам и аз да се разходя малко, че имам нужда да си разкарам лошите мисли от главата  :wink:
:balk_602:
*

Vickson

• 1201
Неши, мила, мерси за думите и куража който вдъхваш!  :bighug: Аз не се предавам просто честичко ми се сменят настроенията
Лично за себе си съм решила тест да направя на 14.03 - ако лелката до тогава я няма,
НО останалите вече мисля че е време поне една да покаже  :bfp:
Хайде момичета!!! Похвалете се!!! Заплюте ни!!! И провлачете крачета!!!  :balk_68: :balk_69:
Добро утро на всички мацки. Аз пак съм на работа и пак съм тук във форума. Бясна съм. :x :x :x :x
Тъй като имам парадонтит, ми се налага на всеки 6 месеца да пиря Родожил-това е вид антибиотик. НО, той не се препоръчва на бременни до 3 ти месец и на кърмещи. Поради тази причина вчера бях на зъболекар и му обяснявам ,че трябва да изчакам до 18,03 тъй като се съмнямав, че може да съм бременна. Съответно зъболекаря ме попита какви симптоми имам? Обясних му, че от една седмица имам болки ниско дол,/все едно някой ми е напъхал там тухла/, болят ме яйчниците, чувствам ги като изтръпнали, имам течение/което до сега ми се е проявявало само при овулация/,имам странни пулсации на матката, яде ми се всяка сутрин, не мога да изпия и една чаша кафе за целия ден/ а преди обръщах по 3 /, имам някакво странно задъхване. И най-странното е ,че от една седмица си ходя по голяма нужда всяка сутрин, а преди щеше да е чудесно ако успея дори 1 път на 7 дни. Слуша ме човека и накрая заключение- "СПОКО,НЯМАШ ВИД НА БРЕМЕННА". 8O 8O АЗ СЕ  8O 8O :x :x Е момичета, как изглеждат бременни в най-ранна фаза?
Та въпросът ми е какво да правя с антибиотика? :(
Да бе , да! Аз като бях бременна имах същите симптоми още преди теста.Особено задъхването.Имах и телесна температура37,2-37,3. А БТ си остана висока!Премери си БТ .Аз я поддържах една и съща по всяко време на деня! Стискам палци!
Хей, никакви черни мисли- мислите трябва да само положителни с две чертички :D
Никой не каза дали искате да си направим първа страничка "весела" и шаренка с имената ни :(
Гледахте ли новините вчера? Първия щъркел вече е дошъл. Няма ли посети скоро и нашата темичка??? :?
а къде е?в кой район имам впредвид?
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Здравейте момичета.sof благодаря ти,че ме добави, че и аз си чакам за пореден път за бебешока  :bighug: На всички очакващи стискам силно палци и ви прегръщам и ви моля да не се отчайвате,ако не този другия месец ще е наш.
п.п. аз много не пиша,че имам доста работа в университета, но винаги мисля за вас.Обичам си ви
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

Това не го чух. Съжалявам.